❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Passió Esportiva

PassióEsportiva és la versió 2.0. de Titulardigital.cat, un diari esportiu digital format només per joves estudiants, que exposa tot el seu contingut en català. Hem decidit donar un pas endavant i elaborar una nova web de més qualitat i que sigui insignia de l'esport català. Ens ajudaràs a fer-ho?

PassioEsportiva

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
50
Aportaciones
645€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

PassióEsportiva és la versió 2-0. de Titulardigital.cat, un diari esportiu digital format íntegrament per joves estudiants, que exposa tot el seu contingut en català.

Titulardigital canvia d'equip directiu després de poc més d'any i mig de funcionament. Es vol recuperar l'ambició de portar el projecte un pas més enllà, amb la creació d'una nova web més interactiva i visual, pàgines independents centrades en alguns dels esports més populars del nostre territori i una estructura de treball més professional i organitzada.

Molts canvis però, que no varien el nostre objectiu de transmetre de la forma més eficient i propera l'essència de l'esport català a través dels nostres redactors i col·laboradors.

Sense descuidar tampoc que el rerefons de tot el projecte és aprofitar l'oportunitat per formar a futurs treballadors (i en molts dels casos, periodistes), enriquir i potenciar el seu talent. Som un col·lectiu jove en el qual intentem aprendre de tots i dia a dia progressar en el món del periodisme esportiu en català, ja que ens agrada i considerem el teclat i la pantalla la millor forma d'expressar-ho.

Dividirem la web en 4 columnes destacades: Futbol (1a Divisió, 2a Divisió "A" i "B" i Tercera Divisió), Bàsquet (Lliga Endesa i LEB Or) i Motor (F1 i Moto GP) comportaran el fluxe més rellevant de continguts, però sense oblidar-nos d'altres esports minoritaris com Tennis, Rugby, Korfball, Futbol Sala, Hoquei, Futbol Americà, Handbol i Esgrima, que ompliran les pàgines de la seccció Poliesportiva.

Podeu seguir la nostra activitat actual a Facebook y Twitter.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

El finançament serà desviat per dues vies que buscaran solventar el present i el futur econòmic que comporta tenir un hosting de qualitat i diversos diminis.

La primera via, a curt termini, serà poder assumir els costos que suposa formalitzar la nova web. A més, també ens faran més fàcil el buscar publicitat i fer una millor difusió de la pàgina.

La segona via, a llarg termini, és tenir un cert flux d'estalvis que ens garantitzi la continuïtat del hosting en els primers dos anys, ja que en les condicions actuals no generem beneficis econòmics.

CALENDARI

El disseny de la nova pàgina web ja s'ha iniciat, i comptem tenir-la disponible a principis de setembre, tot i que encara no ens animem a fixar una data.

Algunes de les recompenses es podran entregar en un termini curt (dues setmanes màxim) i les que estan lligades amb la nova web, quan aquesta arrenqui.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Agraïment

Benvolguts mecenes,

Des de Passió Esportiva, us volem agrair moltíssim el vostre recolzament econòmic, més enllà de les recompenses que hem ofert.

Hem aconseguit el suport en pocs dies de 50 persones diferents, i això no és gens fàcil en un projecte nou, jove i que està començant. La vostra generositat sempre serà recordada, ja que farà possible que aquest projecte continuï endavant.

Les recompenses directament vinculades amb la nostra pàgina web les tindreu disponibles a partir del proper dia 1 de novembre. Se us contactarà de manera privada per a que ens pugueu facilitar la informació que necessitem per tal de complir aquestes recompenses.

Tanmateix, per aquells que hageu aportat com a mínim 10 euros, se us demanarà la vostra adreça per a poder-vos enviar la nostra samarreta corporativa, que estarà llesta també el proper mes de novembre.

Un cop més, Passió Esportiva us… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies