❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1,5 milions de veus per la independència de Catalunya al Facebook

CATALUNYA ÉS UNA NACIÓ I VOL SER UN ESTAT DINS LA UNIÓ EUROPEA. Per arribar al màxim de gent possible, el grup 1,5 milions de veus per la INDEPENDÈNCIA necessita arribar a quanta més gent millor i és per això que us demanem la vostra col.laboració per fer-ho possible.

Categoría

Creado en

0
segundos
146
Aportaciones
2.572€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

CATALUNYA ÉS UNA NACIÓ I VOL SER UN ESTAT DINS LA UNIÓ EUROPEA

Per arribar al màxim de gent possible, el grup 1,5 milions de veus per la INDEPENDÈNCIA necessita arribar a quanta més gent millor i és per això que us demanem la vostra col.laboració per fer-ho possible.

Necessitem redissenyar la nostra web per a seguir difonent els principals continguts favorables al SÍ a la independència de Catalunya.

Si aconseguim cobrir l'objectiu de 2.000€, destinarem la resta de diners recollits a fer créixer la difusió a Facebook i als mitjans de comunicació catalans, per tal d´arribar a tots els catalans i aconseguir aquestes 1,5 milions de veus per la Independència. Aquest fet implica unes despeses econòmiques de les que, tot i la bona voluntat, no disposem. 

Ara mateix disposem de més de 40.000 seguidors a la nostra pàgina 1,5 milions de veus per la independència de Catalunya i l´objectiu és arribar a una xifra que s´acosti el més possible a 1,5 milions. 

Penseu el que això suposaria a nivell publicitari i és per això que US DEMANEM LA VOSTRA IMPLICACIÓ I COL.LABORACIÓ en el NOSTRE OBJECTIU COMÚ que és LA INDEPENDÈNCIA de CATALUNYA.

VISCA CATALUNYA SEMPRE, AMB LA INDEPENDÈNCIA MÉS I MILLOR

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS.

Si arribem als 2.000 € es destinaran a renovar amb disseny professional la nostra web per difondre, com hem fet fins ara, els principals contiguts favorables al Sí a la independència de Catalaunya.

Si arribem als 4.000 €, farem publicitat als principals digitals d'informació catalans que tots i totes vistem habitualment per estar al dia del procés cap a la consulta sobre l'estat propi que es realitzarà i exigim que es realitzi a Catalunya.

Si arribem als 6.000 € farem publicitat dins del propi facebook amb el seu servei d'enllaços i pàgines promocionades per tal d'arribar a aquells independentistes que encara no coneixem la nostra pàgina.

CALENDARI

Les accions de la nostra campanya s'allargaran bé fins 11 de setembre del 2014, bé fins el dia de reflexió previ a la consulta que ha de convocar segons mandat del Parlament sobre si Catalunya ha d'esdevenir o no el proper Estat d'Europa.

Ens trobaràs a: La nostra web veusperlaindependencia.cat

Al nostre facebook: 1,5 milions de veus per la independència de Catalunya

Al nostre twitter

I a la web de la nostra associació

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

63 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Ribera

    Jordi Ribera

    más de 10 años

    Hola, encara no he rebut la recompensa. Com és?

  • edubartrina@gmail.com

    [email protected]

    más de 10 años

    Benvolguts. Vaig fer la meva donació (crec que era de 50 €) però encara no he rebut res. Se sap alguna cosa? Moltes gràcies.

  • Veus Per la Independència

    Veus Per la Independència
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Roger, Des del dia 4 Verkami cobrarà els donatius i ens facilitarà les adreces de correu, si la teva no hi és la te la reclamarem via e-mail. Gràcies per ser mecenes!

  • Roger Masip

    Roger Masip

    más de 10 años

    Bon dia,

    Acabo de fer un donatiu, peró no sé com rebre el material ja que no m'han demanat la meva direcció. Gracies per tenir me informat.

    Roger

  • Veus Per la Independència

    Veus Per la Independència
    Autor/a

    más de 10 años

    No, Marc. Entre el 4 i el 14 de setembre verkami cobrarà a cada mecenes la seva aportació. L'enviament de recompenses, començarà el 15 de setembre. Per qualsevol cas urgent, escriviu a [email protected] i mirem d'avançar l'enviament.

  • marc

    marc

    más de 10 años

    Podrem tenir les estelades abans de la diada?

  • Veus Per la Independència

    Veus Per la Independència
    Autor/a

    más de 10 años

    No, Marc. Entre el 4 i el 14 de setembre verkami cobrarà a cada mecenes la seva aportació. L'enviament de recompenses, començarà el 15 de setembre. Per qualsevol cas urgent, escriviu a [email protected] i mirem d'avançar l'enviament.

  • jordimadi

    jordimadi

    más de 10 años

    Ja soc mecenes, Tindré la meva estelada avans de l'once de setembre?

  • Músculman

    Músculman

    más de 10 años

    Sincerament, els carnets i els diplomes els trobo bastant estúpids. La idea no atrau massa, com si fossin de la Generalitat els diplomes... Haurieu de buscar un obsequi més temptador

  • Pere

    Pere

    más de 10 años

    Ara no puc aportar res, estic en una mala situacio, pero espero que tot surti be, tot el que sigui per arribar a tothom em sembla perfecte. Algu te una Bandea D españa per rentarme el cul si es de l aguila millo.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies