❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"El Llibre de Sinera". Salvador Espriu / Mercè Torrents.

Enregistrarem per primera vegada en CD "El Llibre de Sinera" de "S. Espriu" amb música de "Mercè Torrents" amb un ampli desplegament vocal i instrumental, i amb intèrprets i cantants de primera línia procedents de diversos gèneres. Una obra imprescindible en la música catalana contemporània.

Creado en

0
segundos
186
Aportaciones
12.030€
De 12.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

En motiu del l'Any Espriu ara tenim l'oportunitat d'enregistrar i editar en una versió brillant i amplificada, amb més de cinquanta intèrprets, l'obra que va ser difosa per tot Catalunya l'any 1981 en versió cambrística i que recreava els 40 poemes del Llibre de Sinera de Salvador Espriu.

Espriu i Torrents
Espriu i Torrents

La música de la reconeguda compositora Mercè Torrents, especial i eclèctica, de sonoritats seductores i màgiques, ens ofereix un Espriu profund amb una expressió musical en íntima comunió amb els poemes, els uns dits, els altres cantats i d'altres establint-hi un diàleg sonor-literari. Una música creada l'any 1968, de trets genuïnament catalans que cavalca entre la cançó, la música clàssica-contemporània i la música de cobla.

Cal tenir en compte que, fins l'actualitat, Mercè Torrents és qui més ha musicat l'obra de Salvador Espriu i ho ha fet principalment a través de la cançó catalana, el lied i la música coral, tres gèneres que s'inclouen en aquesta magna obra que és El Llibre de Sinera.

Es tracta, doncs, d'una música encara poc coneguda que mereix ser degustada i apreciada per un públic sensible que ara tindrà la possibilitat de fer-ho.

ELS PROTAGONISTES

Per a poder realitzar aquesta gravació, i les posteriors presentacions i representacions públiques corresponents, comptarem amb noms de primera línia de la cançó catalana, des de la Nova Cançó fins a figures emergents, que complementaran una paleta àmplia, colorista i rica en matisos.

També comptarem amb veus d'actors i rapsodes per dir els textos, com Núria Candela, Núria Feliu, Joan Valentí o Joan Crosas.

Les interpretacions clàssiques aniran a càrrec de la mezzo soprano Marta Valero, el pianista Joan Miquel H. Sagrera, el Cor Dyapason amb el coixí sonor de l'Orquestra Simfònica i de Cobla Terres de Marca`, amb una àmplia gamma instrumental formada per les seccions de corda, vent i percussió, arpa, orgue barroc, amb la incorporació d'una tenora i dos fiscorns. La direcció anirà a càrrec de Concepció Ramió i la producció, de Contrapunt, Plataforma per a la promoció d'activitats musicals.

LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

Les vostres aportacions ens ajudaran a que aquest projecte sigui possible a fi i efecte de poder cobrir les despeses d'honoraris, sala, tècnic de so, còpies i edició, que farem sota el segell de Columna Música.

CALENDARI PREVIST

L'enregistrament es durà a terme a diversos indrets de les comarques del Vallès, l'Anoia i la Segarra entre el setembre i novembre del 2013.

Els CDs es lliuraran a final del 2013 com a tancament de l'Any Espriu en una presentació a Sant Cugat del Vallès. Us informarem en el seu moment del lloc precís i dia exacte.

MÉS INFORMACIÓ

Sobre Contrapunt, Plataforma per a la promoció d'activitats musicals:

La web de Contrapunt / El facebook de Terres de Marca. Podeu també contactar amb nosaltres mitjançant [email protected]

Sobre Mercè Torrents:
Currículum i catàleg d'obres

Contacteu-hi a través de [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Concepcio Ramió i Diumenge

    Concepcio Ramió i Diumenge
    Autor/a

    más de 10 años

    L'aportació mínima dins el projecte Verkami és de 15 euros, no obstant en el teu cas el que podem fer és que et posis en contacte amb nosaltres [email protected] i ens diguis quina quantitat voldries aportar. En funció d'aquesta negociaríem la recompensa. La resta es pot complementar des de l'organització.

  • Rosa

    Rosa

    más de 10 años

    No em va bé pagar 15 eur, es podria fer una aportació inferior, encara que fos sense dret a CD?Rosa G

  • Concepcio Ramió i Diumenge

    Concepcio Ramió i Diumenge
    Autor/a

    más de 10 años

    Benvolgut Vicent Grande,

    No, les entrades són per qualsevol interpretació pública que es faci durant l'any 2014 i és possible que, si ens en surten més enllà del 2015, també siguin vàlides. En aquest moment estem buscant el màxim de possibilitats d'interpretacions públiques; ho estem treballant. Tan de bo ens en sortís alguna al país Valencià, però potser en algun lloc més aprop de les comarques tarragonines o les Terres de L'Ebre ja t'estaria bé, oi? Ja ens agradaria ja! El que et puc dir és que, atès que ets del País Valencià, si finalment no poguessis assitir a cap de les representacions, que hi ha moltes possibilitats que es facin a Catalunya interior, podem compensar-te d'alguna altra manera (més Cds o ho podem negociar). De fet a Sant Cugat hi farem primerament la presentació del Cd (no representació) i, si no pots venir, te'ls enviarem per correu, lògicament.

    A veure si tenim sort i podem venir al País Valencià!!!

    Una abraçada,

    Concepció

  • Vicent Grande

    Vicent Grande

    más de 10 años

    Voldria saber si les dues entrades són només per al concert de Sant Cugat del Vallés o si hi haurà, atés que sóc del País Valencià, a altres llocs més a prop.

#01 / Moltes gràcies a totes i tots!!!

Moltes gràcies a totes i tots els que esteu i heu estat col·laborant en el nostre projecte. Encara no hem acabat, però! Ens falta una empemteta més...potser si teniu amistats, familiars, entitats, etc. que encara no ho saben...o no se'n recorden és el moment de dir-los que ens queden només 8 dies!!! Mira que se'n pedediran de valent si se'ls passa la data!!! Els haurà passat l'oportunitat de fer història...quina llàstima!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies