❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival Bouesia 2013

El Festival Bouesia fa 9 anys que se celebra. Neix l’estiu del 2005 com un aplec i recital de poetes, performers i artistes visuals a Deltebre, i des d’aleshores s’ha programat cada any de forma ininterrompuda. La Bouesia esdevé un lloc de creació, de trobada, de relació i de cohesió social.

Festival Bouesia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
1.529€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és el FESTIVAL BOUESIA?

Des de la seva primera edició, la Bouesia ha concebut el treball creatiu com una forma de vivència i coneixement del territori. Ha estat i és un esdeveniment artístic, interdisciplinari i d’intercanvi entre artistes de totes les disciplines que té com a escenari principal el paisatge del Delta de l’Ebre.

La Bouesia esdevé un lloc de creació, de trobada, de relació i de cohesió social que té com a fil conductor diferents llenguatges artístics, en diferents formats: accions, recitals, concerts, dansa, instal·lacions, art públic...

El discurs de la Bouesia es basa en la interacció entre l’experimentació creativa i l'experiència del territori i el paisatge, així com en la relectura dels elements de la cultura popular i de l’entorn rural i urbà.

L’interès de la Bouesia se centra a promoure la interacció entre l’art i el paisatge natural i urbà del Delta de l’Ebre; activar i potenciar els vincles entre creació i producció artística i vida social, econòmica i cultural del territori; treballar perquè les pràctiques artístiques formin part de la realitat del Delta de l’Ebre, més enllà de l’imaginari de l’arròs, la conservació del medi natural i el turisme de cap de setmana.

Neix l’estiu del 2005 com un aplec i recital de poetes, performers i artistes visuals a Deltebre, i des d’aleshores s’ha programat cada any de forma ininterrompuda.

Per a què necessitem el mecenatge?

Estem fent una crida per tal de poder realitzar els actes programats per al dissabte, 29 de juny de 2013, ja que sense aquesta col·laboració serà impossible seguir amb un dels festivals culturals amb més trajectòria a les Terres de l'Ebre.

Serà una jornada dedicada al barquer Josep Arques, 'Josep del Pas' i a la barcassa de la Cava, acte programat dins del festival Bouesia 2013 i per al que posem en funcionament aquesta iniciativa de mecenatge; hi actuaran més de 30 artistes.

Serà un dia de reivindicació de les barcasses del Delta de l'Ebre, actualment en desús i en perill de desaparició; de reconeixement a la tasca del barquer Josep Arques i d'homenatge a l'ofici de barquer.

Els diners aniran a cobrir les mínimes despeses de desplaçament, dietes i allotjament dels artistes convidats: Arturo Moya y Rut Barberán (performance i electrònica); Truna (violoncel i electrònica); Bulos y Tanguerías (flamenc experimental); Lucía Martínez (bateria, improvisació); Oriol Roca i Anna Rubirola (dansa i bateria); Xavi Lloses i Nuvolaris (teclats i poesia); Carles Hac Mor i Ester Xargay (poesia i acció); Carles Andreu (conferència poètica i cant); lo Torreta i la Rondalla del Teixidor (jota); Juli Micolau (poesia); Joan Bonet (conferència poètica); Miquel Àngel Marín (clarinet i acció); Eduard Carmona (poesia); Daniel Sáez (cantautor); Maria Pons (intervenció escenogràfica); Joan Rioné (teatre poètic); David Ymbernon (performance i poesia); Andreu Subirats (poesia); Javier Caballero (poesia); Arnau Sabaté (poesia); Eduard Margalef (poesia audiovisual); Martí Guillem (acció sonora); Joan Bagès (música experimental); Albert Arques, Amat Baró, Àlvar Bonet, Jordi Prenafeta (presentació del projecte editorial Bookland); Nico Roig (música experimental i cançó); Proyecto 23 (acció musical i veu) i molts altres.

El calendari de producció serà a partir de 15 dies abans del festival i fins un mes després, tot i que ja hem contactat amb els artistes participants. Les recompenses es donaran abans i poc després de les dates del festival

Altres activitats del FESTIVAL BOUESIA 2013

Per a informar-vos sobre la resta d'actes que configuren la programació del festival i que tindran lloc del 22 de juny al 20 de juliol a Amposta (Balada), Deltebre, Franja de Ponent, La Canyada-Paterna (País Valencià) i Vandellòs, podeu consultar al nostre blog i al Facebook.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies