❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1r Certamen Literari Vila d'Argentona (2a època)

Els Amics de la Poesia,entitat creada el 2007. Enguany hem organitzat la 1a edició de la 2a època del Certamen Literari, la primera fou l'any 81 de la que en queda el Premi Burriac. Volem publicar les obres guanyadores i reeditar la carpeta amb La Pell de Brau ilustrada contribuint a l'Any Espriu.

Xavier Peguera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
107€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM?

Després dels actes d'homenatge a Lina Casanovas l'any 2006, un seguit d'amants de la poesia vam crear l'entitat i hem estat organitzant presentacions de llibres, recitals, el Correllengua a Argentona....

PER QUÈ US NECESSITEM?

Necessitem finançar part de l'organització de l'acte i l'edició de l'opuscle amb els poemes premiats. També hem fet la reedició de la carpeta editada l'any 1984 que incloïa el poema La Pell de Brau de Salvador Espriu il·lustrada per Raül Capitani, reconegut artista mataroní.

QUÈ VOLEM FER?

Destinarem els diners a les despeses d'impressió i de protocol: hi haurà una recepció al final de l'acte amb els guanyadors, membres del jurat, esponsors i amb vosaltres, els mecenes. Serà un lunch al restaurant Racó d'en Binu, de la Plaça Nova d'Argentona.

QUAN HO FAREM?

Hi ha una part de les recompenses que es gaudiran el mateix dia del lliurament de premis, el dia 3 d'agost dins dels actes de la Festa Major.

Disposareu d'un seient en les primeres files del Teatre la Sala d'Argentona, rebreu el llibre amb les composicions guanyadores al final de l'acte, assistireu al lunch amb els guanyadors, jurat, espònsors i organitzadors, rebreu la carpeta de La Pell de Brau il·lustrada per l'artista mataroní Raül Capitani reeditada especialment per celebrar l'any Espriu i que es podrà recollir en el mateix teatre.
Hi ha una recompensa ajornada: poder gaudir del vídeo de l'acte de lliurament. Òbviament cal un proces d'edició però al cap de pocs dies pot estar penjat per als que tenen dret a visionar-lo.

Si voleu venir un grup, ens ho feu saber i us guardarem els seients en la mateixa fila.

Moltes gràcies per la vostra participació.

I recordeu: A Argentona....la poesia fa festa!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies