❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'OREIG

L'oreig és l'espai de transició entre la infància i l'aparició dels primers símptomes de l'adolescència; és la història de com un incident sense importància accelerarà aquest procés vital de la Júlia (Zoe Stein)

L'oreig

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
74
Aportaciones
2.890€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"L'OREIG" és un curtmetratge que transcorre un calorós dia d’estiu a l'Empordà, quan la Júlia i la Laura estan prenent el sol en un gorg del bosc. Un encontre fortuït farà que el que la Júlia creia que seria una tarda qualsevol del mes d'agost, marqui el final de la infància.

"L'OREIG" és un curtmetratge de la Blanca Camell, l'Alexandra Jordana, l'Aina Pociello i el José López Pizarro, com a projecte final de carrera de la Universitat Pompeu Fabra.

La història de "L'OREIG", que es rodarà a mitjans de maig, té lloc als boscos de Les Gavarres (L'Empordà), per la qual cosa ens cal desplaçar tot l'equip tècnic, artístic i el material, en aquell espai. Aquesta necessitat fa que l'equip només pugui cobrir una part del pressupost. Per tant, els diners que rebem, els invertirem en transport, en allotjament, en dietes durant el rodatge, i en el material de foto i art. A canvi, us podeu endur una bossa del curtmetratge dissenyada pel Jordi i la Júlia Sardà.

Zoe Stein

Martina Font

Joan Camprodon

Visita la nostra web on hi trobaràs més informació, fotos i novetats!

També ens pots trobar a facebook !

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mazda stereo

    Mazda stereo

    casi 9 años

    Strikeforce News Added fighters to Junes card MMA Spartan

    Mazda stereo http://www.zenger-neuhausen.de/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7678#

  • Mazda vehicles

    Mazda vehicles

    casi 9 años

    Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task.

    Mazda vehicles http://creixemjugant.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15740#

#01 / Moltes gràcies!

Moltes gràcies a tots per confiar en el nostre projecte!

D'aquí poc ens posarem amb contacte amb vosaltres per fer-vos arribar les vostres recompenses.

A mesura que vagi avançant el projecte, us anirem informant de les novetats través del nostre facebook i de la nostra web.

Gràcies!!!

-

¡Muchas gracias por confiar en nuestro proyecto!

Dentro de unos días, nos pondremos en contacto con vosotros para haceros llegar vuestras recompensas.

A medida que avance el proyecto, os iremos informando de todas las novedades a través de nuestra página facebook y de nuestra web.

Gracias!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies