❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les Coses GRANS

Sèrie on-line. Cinc personatge en un mateix pis s'encaren als grans dubtes de l'existència amb metodologia quotidiana. Llibertat, Déu, aerofàgia, la parella i l'antiparella, elaboració del gaspatxo, masturbació per whatsapp. O sigui, la vida o aquella cosa.

roger coma

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
124
Aportaciones
13.100€
De 12.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUÈ ÉS

Les Coses GRANS serà una sèrie online d' 11 capítols de 10 minuts.

Es tracta d’una sèrie de personatges que es fan preguntes, una sèrie amb humor català, amb lo pitjor i lo millor d’aquesta genètica. Sarcasme i ironia i alhora individus que no diuen ni una sola veritat per ser millors, per caure realment bé, però que els entenem, que són com nosaltres quan ens avergonyim de ser com som.
Facebook Twitter

PER QUÈ LA FEM

Per agradar a les nostres mares, elles, que tanta llet ens van donar. I per posar una mica de bon humor a les vides dels humans.

DE QUÈ VA

De gent que busca explicacions a què fem en aquest món, però ho busquen a la nevera o en un excés de feina en lloc de buscar-ho, per exemple en la persona que estimen, però en fer-ho malament hi ha l’humor. Els catalans tenim un humor genuí, d’un surrealisme que s’ha frenat i anem comprimits, un humor a l’anglesa, fred, enrarit, agre a vegades. Això també ens defineix com a país. La idea que els defectes ens expliquen més que la virtuts, aquesta és la paròdia subtil, el retrat que de tant familiar ens fa pudor, però que a tots ens identifica. 

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Al lloguer de material de càmera, d'il·luminació i d'àudio. Al vestuari. Als menús. Al muntatge dels 5 primers capítols. Al subtítols. Paral·lelament intentem buscar esponsorització de marques per acabar de finançar la sèrie.

CALENDARI

Gravació Maig 2013 i emissió abans de l'estiu del 2013

TEMES

La competició per ser l’home modern més sensible i afemellat. L’home ja no és l’herència masculina del neandhertal. O potser sí, encara?

Temes així, entre existencialistes tràgics o completament intranscendents, però que omplen les nostres vides.

Que amb vint anys pensàvem que als trenta-cinc ho tindríem tot resolt.

O la idea que el treball com a medicina per donar sentit a les nostres vides no s’aguanta per enlloc. Això dóna peu als personatges a preguntar-se qui són. Jo no sóc la mascota de mi mateix.

QUI SOM

Un equip reduït que intenta passar-s'ho molt bé, que creiem que és la millor aspiració de l’especímen humà i una bona manera de fer les coses.

MAR ULLDEMOLINS-actriu

MARGALIDA GRIMALT-actriu, assistent a la direcció, vestuari

DAVID VERDAGUER-actor

PEP AMBRÓS-actor

ROGER COMA- actor, guionista director, productor

LLUC COMA- productor

PABLO GREGORIO (paisaje sonoro)- so

DIEGO CASARES (paisaje sonoro)- so

ANNA ARAN-aj. direcció

ROSER CERDÀ-disseny

MARC MIRÓ- direcció foto

DANI ABELLÓ-càmera

Agraïment especial a la NINA OBRADOR per rodar i editar els pilots

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

32 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Hiero Arthu Camargo

    Hiero Arthu Camargo

    casi 11 años

    Bones, em dic Hiero Arthu (15 anys) i em fascina la teva sèrie, he fet teatre pel que em gustaria participar i ajudar en la teva sèrie amb bones Intencions, molts anims . I una pregunta creus que podries arribar a donar el salt ala tv?

  • Elena

    Elena

    casi 11 años

    Hola Roger (i a tot l'equip de Les Coses Grans) volia comentar-vos q si necessitéssiu una figurant jo estaria encantada de col·laborar-hi :) he participat a sèries, pel·lícules.. però mai he coincidit amb vosaltres i sou uns GRANS actors! FELICITATS

  • roger coma

    roger coma
    Autor/a

    casi 11 años

    Doncs estimada cosina, moltes gràcies per la teva aportació generosa! En prenc nota perquè algun porc ens aniria molt bé pel rodatge, un porc sempre va bé. Ja farem tractes i moltes gràcies altre cop.

    Com la família no hi ha res.

    molts petons

    Roger

  • lalicoma

    lalicoma

    casi 11 años

    Bon dia Roger

    Soc la teva cosineta. Jo de coneixaments d'audiovisuals no en tinc massa, de porquets el que volguis.

    Desitjo sincerament que el progecte sigui un éxit i que pogui assistir a l'estrena!!!

  • roger coma

    roger coma
    Autor/a

    casi 11 años

    Pues gracias por preguntar, lo estamos grabando en catalán y nuestra intención es subtitularlo al castellano para que tenga una buena difusión.

    Un abrazo. Atentamente

    Roger Coma

  • Silvia

    Silvia

    casi 11 años

    Enhorabuena Roger por el proyecto, me parece una idea genial, mi pregunta es la siguiente ¿grabareis la serie solo en catalán o también en castellano?

  • roger coma

    roger coma
    Autor/a

    casi 11 años

    Moltes gràces pel teu oferiment, de moment tenim un equip reduït en marxa i anem molt a tope però ens en sortim, però a veure si podem treballar junts aviat.

    Moltes gràcies. Sincerament

    Roger Coma

  • Clara

    Clara

    casi 11 años

    Hola Roger, m'agrada molt la idea, espero que pogueu explotar-la allà on volgueu! Lamentablement no puc col·laborar pel que fa els diners, però sóc tecnica en producció audiovisual, que si necessiteu ajuda, estaré encantada en col·laborar. Sort!

  • roger coma

    roger coma
    Autor/a

    11 años

    Ah, doncs podem parlar-ne amb molt de gust. Per mi, bones dates serà quan la sèrie estigui arrencada, cap el Juny.

    Envia'm un mail a [email protected]

    Moltes gràcies per l'interès.

    Roger

  • Laura

    Laura

    11 años

    Bona nit Roger.

    He conegut aquest projecte fa pocs dies i el trobo molt interessant. Sóc comunicadora i fan del teatre. Podría fer-te una entrevista perquè m'ho expliquis bé? Seria una tema ideal pel meu blog personal. Espero la teva resposta!Laura

#01 / Nou vídeo

Hem preparat un nou vídeo explicant l'essència del projecte i lo casolà del fet i defectes virtuosos que pot tenir la sèrie.

A veure si us agrada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies