❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Fera Ferotge. </br>Àlbum il·lustrat

La Fera Ferotge és un àlbum il·lustrat basat en la cançó d'Ovidi Montllor que porta el mateix nom; és acostar a Ovidi als més menuts, és anar més enllà dels contes clàssics de princeses i gripaus.

ubeefe

Un proyecto de

0
segundos
99
Aportaciones
1.990€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Fera Ferotge és acostar a Ovidi Montllor als més menuts, és anar més enllà dels contes clàssics de princeses i gripaus.

És un àlbum il·lustrat basat en la cançó d'Ovidi Montllor que porta el mateix nom. Segurament molts de vosaltres com jo, a l'escoltar la cançó heu imaginat com seria la fera, el poble... a mi em passa des de xicotet quan l'escoltava en aquell tocadiscos antic i ja fa un temps que vaig transformar el meu imaginari en conte, creant "La Fera Ferotge" que ara vos presente. També per acostar la figura d'Ovidi Montllor als més menuts de la casa i fer-li el meu homenatge particular.

PER QUÈ AMB VERKAMI?

Perquè l'autoedició a través del micromecenatge fa que la gent participe, senta seu el projecte i compartisca idees, no manant les lleis del mercat, editorials ni cap component estilístic. Perquè el creador s'exposa i consulta directament al públic a qui va dirigit, siguent vosaltres qui decidiu si paga la pena i així crear l'obra amb total llibertat i independència.

OBJECTIU?

Els diners van destinats totalment a l'edició i maquetació del llibre. L'objectiu és fer una primera edició de 300 exemplars amb tapa rústica. El tamany seria de (16x16 ) amb (24) pàgines a tot color.

La idea és començar l'edició sols aconseguir el finançament.

RECOMPENSES

A banda de les recompenses que ja teniu per participar, quina recompensa vos agradaria? Vos anime a que em proposeu recompenses que vos agradaren! Vinga! participeu que les recompenses no estan tancades! Podeu fer-ho via Twitter, Facebook o pel Blog del projecte!

També teniu un altra forma de participar si no podeu o no voleu fer-ho pagant per internet. Podeu enviar-me un correu a [email protected] per fer-me el pagament al meu compte bancari i així jo faig el pagament en el vostre nom.

www.ubeefe.cat / facebook / @ubeefe / bloc ubeefe

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Clara! Em tingut algun problemeta amb la imprempta però ara a setembre piles carregades amb l'agost pel migi endavant que ja,queda poc! Gràcies!!

  • Clara

    Clara

    más de 10 años

    Hola mestre!!com va el projecte!! tot finiquitat ja o encara queda??estem frisant per tenir-ho a les mans ja!!!

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Mirieta!

    Si que pot apareixer, quan vos envie el correu de finalització del Verkami vos pregunte quin nóm voleu que aparega al llibre. Al teu cas em dius el del teu amic i arreglat! I si vols la seua direcció per a que li arribe a ell i arreglat!

    Moltes gracies!

  • Mirieta

    Mirieta

    11 años

    Hola! Enhorabona perquè veig que ja has aconseguit la teua meta! Vull col·laborar i veig que encara queden 25 dies per a fer-ho,però voldria fer-ho com a regal per a un amic. Jo pose els diners però apareix el seu nom, això pot fer-se? Com? Gràcies!

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    11 años

    Hola csala!

    Clar que si, quan s'acabe el Verkami vos envie un correu per preguntar la talla de cadascú, direcció i altra info.

    Moltes gràcies!

  • csala

    csala

    11 años

    Hi haurà talles menudes per a la samarreta? (és per a un xiquet de 4 anys)

  • Patric de San Pedro

    Patric de San Pedro

    11 años

    Hola:

    hem vist el teu projecte i volíem parlar amb tu.

    Fa temps que pensàvem en fer una versió il·lustrada de "La fera ferotge" i potser podem col·laborar. Si vols em pots trucar al 620048390.

    Salut, Patric. Editorial Takatuka (www.takatuka.cat)

#03 / Tercer dia. Aconseguit!

No han passat ni 48 hores i ja ho em fet possible! sols puc dir que Moltes Gràcies! Sou molt grans!!!

Hui el móbil treia fum! hehehe! tot eren avisos de comentaris, enhorabona, felicitats i moltes mostres de suport!

Estic molt però que molt content!

Moltes gràcies a totes!

#02 / Segon dia i seguim!

Seguim!

Ja ha passat el segon dia! i seguim, i tant que seguim! No han passat ni 48 hores i ja portem més del 50% del projecte finançat! Molt content!

He tingut alguna sugerència amb el color de la samarreta si podria ser negra també o amb un gris! Aniré informant i consultant dels possibles colors!

Salut i endavat!

Moltes gràcies!

Carles ubeefe i la Fera Ferotge

#01 / Primer dia!

Hola gent!

Estic molt content amb la rebuda que ha tingut La Fera Ferotge aquet primer dia, tant per la gent que ha compartit a les xarxes socials, e-mails... com pels primers mecenes que han recolzat el projecte economicament.

Moltes gràcies i a seguir, que encara queden 39 dies per aconseguir-ho!

Carles ubeefe i La Fera Ferotge

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies