❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1€ TOUR PER L’EDICIÓ I VIDEOCLIP DEL NOU DISC DE PEPET I MARIETA

Pepet i marieta estem a punt de treure el nostre cinquè disc "Lo món d'un mos" i ens cal la vostra ajuda per a l'edició, un videoclip i la gira de presentació del disc. A canvi us oferim recompenses exclusives, entre elles: 1€ Tour = entrar als cinc concerts de presentació per només 1€.

Pepet i marieta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
308
Aportaciones
4.433€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

1€ TOUR PER L’EDICIÓ I VIDEOCLIP DEL NOU DISC DE PEPET I MARIETA

En aquests moments, els Pepet i marieta estem enregistrant el nostre proper treball “Lo món d’un mos”. Com tots els nostres CDs, és un treball autoproduït que ens paguem dels nostres estalvis. Podem assumir la producció, el disseny del disc i part de la promoció, però necessitem la vostra ajuda per a tirar endavant l’edició, un vídeoclip i la gira de presentació.

PER A QUÈ DEMANEM 4000€?

EDICIÓ DEL DISC

Amb les vostres aportacions podrem fer una primera edició de 1000 còpies del disc.

VÍDEOCLIP

La vostra ajuda serà determinant per a poder confeccionar un videoclip del single. Tal com vam fer amb "Me moles", ens agradaria fer un videoclip coral, però necessitem la vostra ajuda per a costejar-ne la realització, la producció i el muntatge.

1€ TOUR = 5 CONCERTS DE PRESENTACIÓ PER 1€

Voldríem premiar el suport dels mecenes del Verkami amb una recompensa exclusiva: deixar-los entrar a tots els concerts de presentació per només 1€.

Estem preparant una gira de presentació que ens portarà per quatre sales: Barcelona, Tarragona, Lleida i València, així com a les Jornades Musicals de l’Ermita d’Ulldecona. Un dels principals problemes de fer concerts a sales és l’elevat cost que comporten. Al lloguer de la sala, que pot arribar a superar els 700 euros, cal afegir les despeses de cartelleria, personal tècnic, promoció, transport i dietes. Tot plegat ens obliga a posar les entrades a preus molt elevats. Ara bé, tots els que col·laboreu al nostre Verkami, podreu entrar als cinc concerts de presentació per només 1€. Per a formalitzar les vostres entrades, us demanarem que empleneu una enquesta especificant a quina o quines presentacions penseu venir. Si superem l'aforament permès a alguna de les sales, ho comunicarem degudament al blog del projecte.

Els calendari de concerts és el següent:

  • Lleida - Sala Boite - 30 d'abril

  • Barcelona - Music Hall - 9 de maig

  • Tarragona - Sala Zero - 16 de maig

  • Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona - 9 de juny

  • València - publicarem la data en breu al blog del Verkami.

EN POQUES PARAULES

Necessitem el vostre suport per a:

  • L'edició de 1000 CDs.

  • La realitzaci, la producció i el muntatge del vídeoclip del primer single.

  • La gira promocional del disc.

COM PODEU FER UNA APORTACIÓ AL PROJECTE?

Per a fer una aportació, necessiteu una targeta de crèdit. Aneu al cantó dret d’aquesta pàgina web i cliqueu sobre "Aporta al projecte". Llavors podreu triar la vostra aportació a partir de les diverses quantitats econòmiques que us proposem. Heu de saber que la quantitat aportada no se us carregarà al compte immediatament. Perquè es faci efectiu el pagament, caldrà que arribem als 4.000 euros en 40 dies.

NOMÉS TENIM 40 DIES

Només tenim 40 dies per assolir la quantitat fixada. Si arribem als 4.000 euros en 40 dies, Verkami recaudarà les vostres aportacions i ens farà entrega dels diners. Però si no assolim l'objectiu en 40 dies, les vostres aportacions no es carregaran al vostre compte i tot quedarà com si no hagués passat res.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

15 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • marina4521

    marina4521

    casi 11 años

    Bones! He tingut problemes amb el cobrament de la contribució al Verkami. He rebut un correu per resoldre-ho, però intento fer la donació des del link que se m'ha facilitat al correu i sempre em surt "operació denegada". QUÈ PUC FER?

  • Pepet i marieta

    Pepet i marieta
    Autor/a

    casi 11 años

    sento la tardança, podíeu fer-ho des del mateix compte sense problema..

  • Gemma

    Gemma

    casi 11 años

    Bones!

    Volem fer una aportació i la meva mare vol fer-la també i aconseguir les entrades dels concerts de gira per a les dos. Cal fer l'aportació amb contes diferents? o amb el mateix ja val?

  • Pepet i marieta

    Pepet i marieta
    Autor/a

    casi 11 años

    Cinta, mos consta que sí que l'has feta, gràcies!

  • Cinta CF

    Cinta CF

    casi 11 años

    Ei, m'ha donat error al fer l'aportació, però al meu perfil em diu que si que l'he feta... suposo q si que l'hauré fet, no? Hi ha alguna forma de confirmar-ho? Mercii ;)

  • Pepet i marieta

    Pepet i marieta
    Autor/a

    casi 11 años

    Ei, ara mateix rebràs lo mail, no patixques, me disposo a enviar-la una vegada més!

  • Marta

    Marta

    casi 11 años

    Hola, jo he fet l'aportació d'1€ però m'he conectat via facebook i no m'ha arribat cap mail enquesta. Si voleu aprofitar el que faig constar aquí, perfecte. Mercii!!

  • Pepet i marieta

    Pepet i marieta
    Autor/a

    casi 11 años

    Ei, les recompenses vo les enviarem a l'adreça postal que mos faciliteu, ja voràs que quan haigues fet l'aportació t'enviem una enquesta perquè mos digues lo teu nom i la teua adreça postal, no patixques per això.

  • Joan

    Joan

    casi 11 años

    Quins seran els llocs per a poder recollir el disc? Ho dic pels qui som del sud (València).

  • Pepet i marieta

    Pepet i marieta
    Autor/a

    casi 11 años

    CatHel, me sap mal però vam acordar les recompenses en grup i no puc fer i desfer pel meu compte. Proposo al personal a vore què diuen. Així mateix, avui mateix en llançarem una de nova a vore si te convenç, fins ara!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies