❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Sense sal: El mur encara és alt

Sense sal és un projecte de vuit amics. Mica en mica hem anat fent camí i creiem que ha arribat el moment de gravar un segon disc. Fa temps que vam posar les primeres pedres d'El mur encara és alt, el nostre segon treball. Amb el verkami, tots vosaltres podeu fer que el mur també sigui cosa vostra!

Sense sal

Un proyecto de

Categoría

Folk / Pop

Creado en

0
segundos
138
Aportaciones
2.920€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL QUÈ

Després de dos anys presentant el nostre primer LP "Tardes de sol i préssecs" arreu de Catalunya, creiem que ha arribat el moment de fer un punt i a part i entrar a estudi per tal de gravar totes les noves idees que han anat sorgint durant els kilòmetres que hem recorregut. El nou treball, "El mur encara és alt", comptarà amb dotze temes que intenten anar una mica més enllà de la fronteres, amb una evolució clara, però sense sal.

LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

Els 2.800€ del projecte aniran destinats a cobrir un 80% de la gravació, mescla i màstering del nostre segon disc. Aquest s'enregistrarà a l'estudi La Rulot, de Barcelona, sota la supervisió d'en Marc Riera, que s'encarregarà de que el bombo de l'Albert rebenti muralles.

EL QUAN

Tenim pensat acabar la gravació a principis de març d'aquest any 2013. Posteriorment faltarà fabricar-lo i, per tant, tenim previst que vegi llum a començaments d'abril. A més a més, farem un concert de presentació on ens agradaria veure-us a tots i totes.

EL COM

Tota la nostra experiència com a grup es basa en l'autofinançament. Vam partir de zero i a partir de fer algun concert vam aconseguir gravar el primer disc, autoproduït. Amb els ingressos que ens ha generat aquest més alguns estalvis provinents de concerts, ara volem engegar aquesta campanya per mirar d'enregistrar un bon segon disc amb la participació de tots vosaltres com a mecenes. La idea és senzilla: l'aportació de tots i cada un de vosaltres ens permet crear un disc que més tard acabarà a les vostres mans, invertint d'alguna manera l'ordre lògic de les coses fins ara.

És per això que estem molt contents de poder seguir caminant amb vosaltres!

GRÀCIES!

Ens pots trobar a:

Facebook
Twitter
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Això comença!

Comencem el compte enrere que ens portarà a gravar el segon disc, titulat "El mur encara és alt". Mica en mica anirem donant detalls de tot plegat!

La idea del crowfunding ens sembla perfecta: Tu fas el disc teu abans de tenir-lo i nosaltres gràcies a això el podem gravar i te l'enviem a casa!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / Això comença!

Comencem el compte enrere que ens portarà a gravar el segon disc, titulat "El mur encara és alt". Mica en mica anirem donant detalls de tot plegat!

La idea del crowfunding ens sembla perfecta: Tu fas el disc teu abans de tenir-lo i nosaltres gràcies a això el podem gravar i te l'enviem a casa!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies