2015 — VERKAMI: 5 years of crowdfunding
×
Project in CatalàCastellano

Project description

SINOPSIS
En Octubre del 2012, en un pequeño Principado perdido en Europa, un pueblo se alza cansado de injusticias. El mundo entero se tambalea a izquierda y derecha, el cerco a la realeza se estrecha, y en medio de la noche, un rey que tenía tres hijas, las mete en tres botijas y cruza así la frontera, pasándose de la raya por última vez. De una de esas botijas brota la Infanta, el licor más embriagador y afrodisíaco destilado nunca en una casa real. Prohibida en muchos países por sus efectos agitadores y nocivos. Recuerden que una vez ha tomado posesión del escenario, sólo queda una cosa por hacer: claudicar ante su encanto. Damas y caballeros, esta noche, directa a sus hígados y sus conciencias: La Infanta Terrible.

"COL·LECTIU" QUÈ?
"La Infanta Terrible y su séquito real" és un projecte del Col·lectiu La Santa. Farts d'escoltar que el país està en crisi, que la cultura està en crisi, iniciem la nostra creuada per restituir la fe en el teatre. La Santa aixeca les seves armes contra:

 • Els qui ataquen, maltracten, infravaloren o, pitjor, ignoren al teatre.
 • La tebiesa escènica.
 • L’avorriment.
 • Els sistemes de producció i explotació esgotats.

Creiem en La Santa. Estem en guerra!

Visita la nostra web i coneix-nos.

EL PERQUÈ DE "LA INFANTA"
Qui exerceix el poder i de quina forma? Quina és la nostra responsabilitat i la nostra força? Què fas quan tot allò que et van prometre s'esvaeix? Fins a quin punt hem d'aguantar a dirigents com aquests? Fins a on arribarà La Infanta aquesta nit?

El projecte lluita per:

 • Trencar les barreres entre el teatre de text i el format estàndard del concert de rock, fugint de les formes i manies del musical a l'ús.
 • Construcció d'un espectacle que s'adapta a diferents espais. Com a artistes ens sentim habitualment expulsats del circuït de distribució, molt competitiu. Així que decidim buscar nous espais on poder seguir en actiu. No volem morir a les sales d'assaig. No volem espectacles de tres funcions.
 • Aixecar una veu crítica sobre la situació actual. La nostra responsabilitat com a ciutadans i artistes existeix i no podem seguir cedint-la a formes de poder que actualment resulten ineptes.
 • Exploració de la ràbia, el fracàs, la impotència, la decepció o la violència com a motors de l'acció social i del canvi.
 • Emocionar al 'espectador, sacsejar-lo, fer-lo riure, patir i fins i tot posar-lo en desacord. Evitar la contemplació passiva i atrapar-lo al llarg de dies.
 • Trencar amb les bones formes. Córrer el risc de ser incorrectes, de no agradar, de generar controvèrsia.

¿QUI HI HA DARRERA DEL PROJECTE?
Idea original i text: Aràntzazu Ruiz
Direcció: Adrià Olay
Intèrprets: Aràntzazu Ruiz (La Infanta, veu), José A. Martino (Guardaespatlles, guitarra), Roger Torns (El cap de premsa, Baix), Guillem Fernández (Bocinas, xòfer i bateria) i Elisenda Selvas (Gigí, teclats).
Producció executiva: Anna Lorente Ripollès i Laura Mihon.
Producció: Col·lectiu La Santa
Disseny de vestuari: Andrea Beckers
Vídeo promocional: Vatua Studio
Vídeo making off: Nico Aguerre
Fotografia del cartell: Nacho Doctor
Col•laboradors: Nau Ivanow, Centre Cívic El Coll-La Teixonera, Col·legi del Teatre, Espai Jove La Fontana i tots els extres que van donar el seu cos a La Santa.

¿PER A QUÈ NECESSITEM FINANÇAMENT?
Mitjançant acords de col·laboració i d'intercanvi he aconseguit locals d'assaig, sala d'estrena, la realització dels vídeos i el desenvolupament artístic de l'obra. Aquestes sinergies ens enriqueixen i fan que el projecte estigui en constant creixement. Ara només ens falta cobrir la compra de material tècnic, l’escenografia, el vestuari i els materials de difusió. Amb la teva ajuda aconseguirem que sigui possible.

QUAN I ON HO FAREM
La data d'estrena de l'espectacle està prevista del 4 al 7 d'abril. Es realitzarà a la Nau Ivanow, sala a la que estem vinculats com a companyia resident. També hi haurà una funció especial per als nostres mecenes, al mes de març. La sala d'aquesta funció especial està pendent de confirmació. En breu esperem poder informar-vos!

 

Share the project with your friends

Publish the project widget
Select the best widget for your website. Simply copy and paste!


Q&A(1)

 • Jo no puc anar a veure l'obra, però a on puc fer un ingrés per ajudar economicament?. Molta merda!!!

  Made by Carmen Ortiz

  Hola Carme! Gràcies pels ànims i l'interès.

  És molt important per al finançament de l'espectacle assolir els 2700€ que ens vam marcar com a objectiu. Si no ho aconseguim no rebrem CAP dels 1470 € que portem pel moment. Per això és necessari que la teva aportació computi dins del recaptat a la plataforma VERKAMI.

  Dit això, el que et proposem és que triïs un dels packs per mecenes que oferim (El que més s'acosti a la quantitat que t'agradaria aportar). I si no pots venir a veure l'espectacle, cosa que lamentem, hi ha dues opcions: 1) Et guardem l'entrada per un dia que et vagi bé. 2) Pots regalar l'entrada i la resta dels elements que componen la recompensa a algú que creguis que la pot aprofitar.

  Si aquesta opció no t'acaba de convèncer, et donem un número de compte perque facis l'ingrés.

  Trïis l'opció que trïis... MOLTES GRÀCIES!

  Col·lectiu La Santa

If you want to know more, Ask a question.

La Infanta Terrible y su séquito real

La Infanta Terrible y su séquito real

La Infanta Terrible y su séquito real

Raised €2,789
of €2,700
100% funded Conseguido!
“La Infanta Terrible y su séquito real” sobreviuen a l'exili amb actuacions en locals de mala mort. La funció comença amb La Infanta, més col·locada del que és habitual, i amb la banda fent tot el possible per tirar endavant. No és un musical, no és només un concert, és teatre punk!
“La Infanta Terrible y su séquito real” sobreviuen a l'exili amb actuacions en locals de mala mort. La funció comença amb La Infanta, més col·locada del que és habitual, i amb la banda fent tot el possible per tirar endavant. No és un musical, no és només un concert, és teatre punk!
“La Infanta Terrible y su séquito real” sobreviven en el exilio a base de actuaciones en locales de mala muerte. La función empieza con La Infanta, más colocada de lo habitual, y con la banda haciendo lo posible por seguir adelante. No es un musical, no es sólo un concierto, esto es ¡teatro punk!
Created in: Barcelona

Thanks! This crowdfunding campaign ended on December 11, 2012.

 
 • Pledging €5
  12 PATRONS

  ESCURABUTXAQUES
  Agraïment en el programa de mà i en la web + Descàrrega digital de l'himne de La Infanta + Fas possible el projecte.

 • Pledging €13
  33 PATRONS

  VINE A VEURE'NS
  1 entrada pel passi especial de mecenes + Descàrrega digital de l'himne de La Infanta + Agraïment en el programa de mà i en la web + Fas possible el projecte.

 • Pledging €28
  31 PATRONS

  VENIU A VEURE'NS
  2 entrades pel passi especial de mecenes + Pòster de La Infanta dedicat + Descàrrega digital de l'himne de La Infanta + Agraïment en el programa de mà i en la web + Fas possible el projecte.

 • Pledging €48
  9 PATRONS

  PACK GROUPIES
  2 entrades per a la funció que vulguis a la Nau Ivanow + Pòster de La Infanta dedicat + Samarreta de La Infanta + Descàrrega digital de totes les cançons de l'espectacle + Agraïment en el programa de mà i en la web + Fas possible el projecte.

 • Pledging €75
  8 PATRONS

  PACK BURGÈS
  2 entrades per a la funció que vulguis a la Nau Ivanow amb copa a la zona VIP + Pòster de la Infanta dedicat + 2 samarretes de la Infanta + Descàrrega digital de totes les cançons de l'espectacle + Entrada al backstage i fotografia amb la banda + Agraïment en el programa de mà i en la web + Fas possible el projecte.

 • Pledging €200
  2 PATRONS

  LA INFANTA A CASA TEVA
  Concert acústic de La Infanta amb un membre del seguici real a casa teva o al teu local (despeses de desplaçament fora de la província de Barcelona o Tarragona no incloses) + 2 samarretes de La Infanta + Pòster de la Infanta dedicat + Descàrrega digital de totes les cançons de l'espectacle + Agraïment en el programa de mà i en la web + Fas molt possible el projecte.

 • Pledging €250
  0 PATRONS

  PACK PIMES
  2 entrades per a la funció que tu vulguis a la Nau Ivanow amb copa a la zona VIP + Banner en la web de La Santa + Logotip de la teva empresa en tot el material gràfic de l'espectacle + Còpia de tot el material i marxandatge de l'espectacle (samarreta, pòster i programa de mà) + Entrada al backstage i fotografia amb la banda + Fas molt possible el projecte.

 • Pledging €500
  0 PATRONS

  ROYAL PACK
  2 entrades per a la funció que tu vulguis a la Nau Ivanow amb copa a la zona VIP + Banner a la web de La Santa + Logotip de la teva empresa en tot el material gràfic de l'espectacle + Còpia de tot el material i marxandatge de l'espectacle (samarreta, pòster i programa de mà) + Product placement a l'espectacle + Projecció del teu anunci abans de l'inici de l'obra + Entrada al backstage i fotografia amb la banda + Ens portes a la glòria.

Thanks! This crowdfunding campaign ended on December 11, 2012.

 

Project blog (18)

18 more updates, See all

Project creator

Foto de Col·lectiu La Santa
Col·lectiu La Santa
El Col·lectiu La Santa és a la trinxera buscant noves formes de producció, de representació i de distribució. La nostra mirada s’estén cap a la frontera d’altres teatres possibles; cap als marges d’allò establert. ... Read more
Col·lectiu La Santa has 0 other projects in Verkami. You can find more information at http://www.colectiulasanta.org