❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

GRAN - Videoclip per a Senior i El Cor Brutal

Ens voleu ajudar a fer possible el videoclip de la cançó Gran que han fet els primos estos de Senior i El Cor Brutal? Més informació a sota!

Sistema Cereal

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
39
Aportaciones
585€
De 450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Sistema Cereal (així s'anomena la nostra recent nascuda productora) i Senior i El Cor Brutal (reconegut grup de rock, folk,... en definitiva música bona feta en valencià) hem decidit unir forces per fer alguna cosa semblant a un videoclip de la cançó Gran.

El rodatge tindrà lloc la primera setmana de setembre, durant la qual el grup de barbuts haurà d'enfrontar-se a tota mena de perills que s'amaguen pels boscos de Xàtiva (València).

Si teniu ganes de donar-nos un cop de mà, podeu col·laborar a partir de diferents quotes segons les quals rebreu una recompensa.

GRANS RECOMPENSES:

5€ = Aparició als crèdits com a col·laborador (i l'agraïment etern i infinit de tots nosaltres, és clar!)

15€ = Aparició als crèdits + Bolset de tela fet a mà i vingut directament de la terra de les taronges per lluïr en grans ocasions (més dissenys disponibles!)

AQUESTA RECOMPENSA NO ES POT LIMITAR, PERÒ SISTEMA CEREAL ARRIBÀ A UN ACORD AMB SÉNIOR PER A QUE EL MÀXIM FOREN 20 BOSSES. QUEDEN 2 DISPONIBLES.

25€ = Aparició als crèdits + ATENCIÓ, ATENCIÓ! Amb aquesta tercera recompensa us oferim una oportunitat única! Vosaltres envieu tres paraules a Sénior i companyia i ells us en fan una cançoneta de les seves de manera totalment exclusiva, intransferible i personal!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sistema Cereal

    Sistema Cereal
    Autor/a

    más de 11 años

    Moltes gràcies per donar-nos suport Juliet!

    Ja t'hem enviat un missatge al teu usuari explican-te com anirà la cosa. Molt bona tria de paraules, per cert!

    Seguim en contacte.

  • Juli Jordà Mulet

    Juli Jordà Mulet

    más de 11 años

    Bon dia! Primer que tot, enhorabona per tot el que feu. Sou una gran alenada d'aire per a aquesta ciutat i aquest país. Avant!

    Com us hem d'enviar les tres paraules? Les meues són: camí, complicitat companya. Per a una persona molt especial. Gràcies

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies