2015 — VERKAMI: 5 years of crowdfunding
×
Project in CatalàEnglishCastellano

Project description

Yacine & The Oriental Groove som un grup de música que fem un pont d'unió entre els sons occidentals, els del Magrib i els orientals, sobre una base contundent i festiva amb lletres en àrab i en català, on parlem del xoc cultural que pot comportar ser d'un lloc i d'un altre a la vegada, en tots els sentits, de la vida quotidiana, com el sentiments d'amor, sentiments de rebutj o bé el que es viuen als carrers dels barris de les grans ciutats cosmopolites. De forma poètica o bé de forma més evident, intentem aportar un missatge positiu amb la nostra música, en els temps difícils que estem vivint darrerament.

És per això que aquest 2012 amb la formació ja establerta, hem decidit gravar el nostre segon treball, que es dirà "L'estima venç la salvatgia", amb 8 títols. La gravació es farà entre el més de juny i juliol d'aquest any, als estudis del tècnic de la formació a Cerdanyola del Vallès i masteritzat per Yves Roussel a Barcelona.

El resultat final del treball, serà un disc amb les 8 cançons i un DVD del que va ser el concert de final de gira del primer disc Parbòlic a l'Auditori de Barcelona el 31/05/2012, on la gent que hi participi es veurà recompensada amb la descarrega del CD en format digital, les lletres del llibret del disc en format PDF, adquisició del disc i DVD amb el llibret en format físic i aparició del nom del abonador als crèdits del llibret del disc, una samarreta amb el disseny del grup, una entrada doble pel concert de presentació, participació com a figurant en la gravació del vídeo clip del grup i Concert en acústic o bé en formació complerta, exclusiu per els mecenes.

Mil i una gràcies!

Aquí podeu escoltar una prèvia del que serà el disc

 

Share the project with your friends

Publish the project widget
Select the best widget for your website. Simply copy and paste!


Q&A(0)

 • No questions
If you want to know more, Ask a question.

L'estima venç la salvatgia / الحب يغلب الوحشية

L'estima venç la salvatgia / الحب يغلب الوحشية

L'estima venç la salvatgia / الحب يغلب الوحشية

Raised €5,662
of €5,500
100% funded Conseguido!
Segon disc del grup Català Yacine & The Oriental Groove,la formació és el cantant Yacine Belahcene, Yannis Papioannou al Llaüt elèctric i director musical, Jordi Herreros a la Bateria, Bernat Guàrdia al Baix, Oscar ferret al piano, Aniol López a la percusió àrab, quartet de cordes i trio oriental.
Segon disc del grup Català Yacine & The Oriental Groove, la formació és el cantant Yacine Belahcene, Yannis Papioannou el Llaüt elèctric i director musical, Jordi Herreros a la Bateria, Bernat Guàrdia en el Baix, Oscar ferret al piano, Aniol López a la percussió àrab, cordes i trio oriental
Segundo disco del grupo Catalán Yacine & The Oriental Groove,la formación es el cantante Yacine Belahcene,Yannis Papioannou el Laúd eléctrico y director musical,Jordi Herreros a la Batería, Bernat Guardia en el Bajo,Oscar ferret al piano, Aniol López en la percusión árabe, cuerdas y trio oriental
Created in: Sabadell

Thanks! This crowdfunding campaign ended on July 18, 2012.

 
 • Pledging €4
  8 PATRONS

  Descarrega gratuïta del disc en format d'alta resolució

 • Pledging €8
  5 PATRONS

  En format PDF les lletres + El llibret del disc + Descarrega gratuïta del disc en format d'alta resolució

 • Pledging €15
  31 PATRONS

  Adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic + Aparició del nom del abonador als crèdits del llibret del disc

 • Pledging €25
  39 PATRONS

  Samarreta amb el disseny del grup + Adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic + Aparició del nom del abonador als crèdit del llibret del disc

 • Pledging €50
  THERE ARE 489 REWARDS LEFT (OF 500)

  Una entrada doble pel concert de presentació + Adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic + Samarreta amb el disseny del grup + Aparició del nom del abonador als crèdit del llibret del disc.

 • Pledging €100
  THERE ARE 297 REWARDS LEFT (OF 300)

  Participació com a figurant en la gravació del video clip del grup + Entrada doble pel concert de presentació + Adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic + Samarreta amb el disseny del grup + Aparició del nom del abonador als crèdit del llibret del disc.

 • Pledging €300
  THERE ARE 97 REWARDS LEFT (OF 100)

  Concert en acústic, exclusiu per a un màxim de 30 persones + Participació com a figurant en la gravació del video clip del grup + Entrada doble pel concert de presentació + Adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic + Samarreta amb el disseny del grup + Aparició del nom del abonador als crèdit del llibret del disc.

 • Pledging €600
  THERE ARE 98 REWARDS LEFT (OF 100)

  Concierto en acústico, exclusivo para un máximo de 60 personas + Participación como figurante en la grabación del video clip del grupo + Entrada doble para el concierto de presentación + Adquisición del disco / DVD con el libreto en formato físico + Camiseta con el diseño del grupo + Aparición del nombre del abonador los crédito del libreto del disco.

 • Pledging €1,200
  THERE ARE 49 REWARDS LEFT (OF 50)

  Concert en formació complerta, exclusiu per a un màxim de 120 persones, participació com a figurant en la gravació del video clip del grup, una entrada doble pel concert de presentació, adquisició del disc/DVD amb el llibret en format físic més amb una samarreta amb el disseny del grup i aparició del nom del abonador als crèdit del llibret del disc.

Thanks! This crowdfunding campaign ended on July 18, 2012.

 

Project creator

Foto de Yacine&TheOrientalGroove
Yacine&TheOrientalGroove
Yacine & The Oriental Groove és La banda Catalana formada per Yacine Belahcene i que interpreten temes fent un repàs variat a la trajectòria del cantant des de Cheb Balowski a Nour amb sonoritats elèctriques i med... Read more
Yacine&TheOrientalGroove has 0 other projects in Verkami. You can find more information at http://www.yacineorientalgroove.com