❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El millor equip de la història

"El millor equip de la història" és el títol de l'exposició de fotografies que estic duent a terme des de principis d'any i on recullo les millors imatges que he aconseguit del F.C. Barcelona des que Pep Guardiola dirigeix l'equip. Ara pretenc imprimir aquest catàleg per acompanyar l'exposició.

Manel Montilla

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
140
Aportaciones
2.847€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Gràcies a la meva tasca com a fotògraf a Mundo Deportivo he tingut la sort de poder seguir durant els darrers anys l'etapa de Guardiola al FC Barcelona. He escollit una sèrie de fotografies que descriuen aquests anys de triomfs de l'equip.

Fruit d'aquest recull va néixer l'exposició que he portat a diferents indrets de Catalunya: Vallirana, Terrassa, Santpedor... on la gent ha pogut gaudir de les imatges.

QUÈ VULL FER

Però per completar aquest projecte em faltava imprimir aquest catàleg i que tothom pogués emportar-se un record a casa d'aquest equip de somni.

Gràcies a les vostres aportacions podreu gaudir vosaltres també de les fotos i els que heu vist l'exposició, emportar-vos un record.

COM SERÀ EL CATÀLEG

El catàleg conté imatges d'alguns dels millors moments d'aquest equip. Està dividit per temporades i conté petits comentaris que descriuen els moments.

Consta de 60 pàgines i s'imprimirà, en molt bona qualitat, una vegada aconseguit el finançament. La tirada serà de 500 exemplars i tots els mecenes rebran un exemplar a l'adreça indicada i les còpies que hagin demanat.

CARACTERÍSTIQUES

Catàlegs de Coberta sense solapes + 60 Pàg.

Format acabat: 220 x 220 mm

Coberta: Mida oberta: 445 x 220 mm

Suport: Estucat Mat Ecològic de 350 g

Impressió: 4 + 4 tintes + vernís reserva 2/c. CTP

Mida pàgina: 220 x 220 mm

Suport: Estucat Mat Ecològic de 170 g

Impressió: 4 + 4 tintes + vernís fons 2/c. CTP

Enquadernat en Rústega cosida.

www.manelmontilla.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • drdiez

    drdiez

    casi 12 años

    Bé!! Cada dia mirant i per fi ja és realitat!! Quines ganes de tenir-lo a les mans!!

  • Pilar

    Pilar

    casi 12 años

    Aquest projecte està a punt de fer-se realitat. Ja tinc ganes de tenir la publicació a les meves mans. FELICITATS MANEL!

  • Manel Montilla

    Manel Montilla
    Autor/a

    casi 12 años

    Me encantaría hacer uno también en Castellano pero esta vez no me llega para más. De todas formas si eres un mecenas estaré encantado de traducirte los textos Lo importante son las fotos Gracias

  • Verkamier

    Verkamier

    casi 12 años

    Hola. Creo que tu iniciativa tendrá mucho éxito. Ya se ve en la recaudación actual... Mi comentario va en la línea del que ha hecho Juan Vicente... En mi caso sería un regalo. Será estupendo si puede realizarse una tirada en castellano. ¡Suerte!

  • Manel Montilla

    Manel Montilla
    Autor/a

    casi 12 años

    De moment no. Si ets un mecenes i jo arribo a la quantitat que necessito per imprimir-lo, jo mateix

    te´l enviaré. Gracies

  • pere

    pere

    casi 12 años

    El catàleg es podrà adquirir a algun lloc o només a través de verkami?

  • Manel Montilla

    Manel Montilla
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Juan. Me ha costado mucho poder hacer este catálogo. De hecho todavía no es una realidad y desgraciadamente y de momento no me da para poder hacerlo en Castellano también pero tiene más valor por sus imágenes que por sus textos y creo que vale la pena igual. De todos modos si eres un mecenas más yo mismo te pasaré los textos en castellano Gracias

  • Kynn

    Kynn

    casi 12 años

    ¿Es posible que se realice la publicación en castellano? Ya que a los que no somos de Cataluña o no sabemos catalán, digamos que no podríamos comprarlo. Saludos.

  • Manel Montilla

    Manel Montilla
    Autor/a

    casi 12 años

    Gracies per la vostra aportació si voleu me la doneu a [email protected] quan volgeu

  • jordiilla

    jordiilla

    casi 12 años

    Bon vespre Manel,

    La direcció física de correu te la donem quan s'aprovi el projecte?

    Sort!

    Jordi

#01 / Gràcies a tots

El meu projecte, el catàleg de la meva exposició de fotos: "El millor equip de la història" ja es casi una realitat. Gràcies a l'ajuda de tots els meus mecenes, amics, familia i d'altres, he conseguit recollir els diners suficients per portar-lo a imprimir. Ja està a la impremta i aviat a les vostres mans espero que el rebeu cap a principis de Juliol. Està fet amb molta il.lusió i amb el millor material possible fins hi tot amb tapes dures, un luxe. Gràcies de tot cor. Manel

Mi proyecto, el catálogo de mi exposición de fotos: "El mejor equipo de la historia" ya es una realidad. Gracias a la ayuda de todos mis mecenas, amigos, familia y otros, he conseguido recoger el dinero suficiente para llevarlo a imprimir. Ya está en la imprenta y pronto en vuestras manos espero que recibiréis a principios de Julio. Está hecho con mucha ilusión y con el mejor material posible incluso con tapas duras, un lujo. Gracias de todo corazón. Manel

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies