❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EsportGlobal: esport més enllà de la superfície

EsportGlobal és una sèrie documental que mostra la cara oculta de l'èxit esportiu. Col·labora amb nosaltres per enllestir la postproducció del programa pilot i fer possible la presentació del documental.

EsportGlobal

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
26
Aportaciones
1.005€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EsportGlobal és una sèrie documental que mostra la vida de 6 joves esportistes d'alt nivell. El seguiment del seu dia a dia posa de manifest la complexitat de l'èxit esportiu i personal. Mitjançant la psicologia de l'esport i un enfocament hol·lístic, ens aproximem a la seva quotidianitat a través de les veus dels esportistes i del seu entorn personal i professional.

DE QUÈ VA "EsportGlobal Episodi 1: ADRIÀ ARNAUS"?

L'Adrià és un golfista de 17 anys, que com tants d'altres, disfruta practicant l'esport que més li agrada i a més a més, ho fa molt bé.

Com tants d'altres esportistes d'alt nivell, els seus esforços diaris van encaminats cap a millorar el seu joc i al mateix temps a créixer i formar-se com a persona.

Per aconseguir-ho entrena molt, menja bé, estudia, competeix, fa molt exercici, treballa molt la seva ment i s'hi deixa la pell.

EspotGlobal s'endinsa en el complex món de l'esport d'alt nivell i mostra l'esforç de l'Adrià i d'altres esportistes per fer realitat el seu somni. Tot plegat precisa constància, organització i molta il·lusió.

PER QUÈ ENGEGUEM UN VERKAMI?

Ens hem decidit a tirar endavant aquesta campanya de crowfunding per poder finançar la postproducció del programa pilot. Un cop acabat el guió, la localització i el rodatge, ens trobem a la fase final. Necessitem els diners per cobrir les despeses de muntatge, retoc de color i mescla d'àudio.

Quan acabem la postproducció podrem presentar el programa pilot a la televisió i difondre'l.

QUI SÓM?

EsportGlobal és una proposta d'EsportGlobal i PrismaFilms. Junts hem creat aquesta sèrie, i junts la volem tirar endavant.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Barbara Destefanis

    Barbara Destefanis

    11 años

    Hola amigos de EsportGlobal!

    soy Barbara, la responsable de producción del BCN Sports Film 2013. Si aún no habéis acabado el proyecto, os invito a inscribiros a esta actividad: http://bcnsportsfilm.org/ca/piching_advise

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies