❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Projecte Hamza

Documental sobre la vida d'en Hamza. Català d'origen magrebí que va trobar la motivació per estudiar i per buscar-se un futur gràcies al bàsquet. Ara, anirà a Casablanca a motivar a joves amb la seva història.

Projecte Hamza

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
2.215€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hamza serà un documental sobre la vida d'un fill d'immigrants. Amb les angoixes de sentir-se diferent i amb les dificultats d'obrir-se pas en aquesta societat. En Hamza atravessa murs, tal com li deia el seu entrenador i tot i ser un noi conflictiu en l'adolescència, ha trobat el camí per créixer. Aquest documental tracta sobre la seva vida i sobre la seva passió pel bàsquet, que el va portar a ser qui és avui dia. Volem cobrir les despeses del documental gràcies a les vostres aportacions, però sobretot volem fer un documental que serveixi per mostrar tota una generació de catalans que creixen amb l'estigma del seu color de pell. Necessitem 4.000 euros per lloguer de material i postproducció, perquè aquest relat serveixi d'exemple i motivació per a molts altres joves que no troben el seu camí.

En Hamza és un noi català. Els seus pares van néixer al Marroc i fa més de vint anys que es van instal·lar al Masnou. En Hamza va créixer sent l’únic nen de la classe fill de marroquins. Les diferències culturals i socials el feien sentir que havia de cridar l’atenció per ser reconegut. D’adolescent això li va generar molta angoixa, fins al punt de convertir-se en un noi problemàtic.

Després hi havia l’altre Hamza. El Hamza del bàsquet. Un noi entregat, treballador i lluitador. Un jugador no molt talentós, però que els entrenadors volien al seu equip. El volien de capità.

El Hamza problemàtic de l’institut i el Hamza referent del bàsquet es van trobar, i el seu entrenador el va fer escollir. En Hamza no va tenir cap dubte, va escollir el noi del bàsquet.

Ara té vint anys i estudia Economia a la Universitat de Barcelona, és entrenador de bàsquet i vol portar la seva experiència i els seus valors a la terra on van néixer els seus pares.

Nosaltres volem explicar la seva història. Volem parlar dels dos Hamzas adolescents, però sobre tot escoltar el Hamza d’avui. El jove que tothom vol a prop.

Com neix el projecte

Projecte Hamza neix en el moment que Vidal Sabater rep una trucada d’en Hamza. “M’has de donar un cop de mà. He rebut una trucada del Marroc. Un noi vol fer una escola de bàsquet a Casablanca per ajudar a nens i nenes a través de l’esport.” En Vidal li diu que sí. I també veu molt clar que ha d’explicar la història d’en Hamza, a qui coneix molt bé. Van entrenar plegats al Masnou.

Perquè aquesta història?

La historia d’en Hamza no és única, però és excepcional. És un clar exemple de superació de les dificultats socials i personals, un relat compartit amb moltes altres persones d’arreu del món, independentment del seu origen i de la seva religió. És una història de valors, de convivència sense renunciar a la seva cultura i de passió pel bàsquet.

Una història d’esperança que entenem s’ha de compartir.

Qui som

El nostre equip el compon un col·lectiu de professionals del món audiovisual que desenvolupa la seva tasca en televisions d'àmbit local a Catalunya.

Vidal Sabater, periodista i entrenador de bàsquet. Nacho Celma, tècnic audiovisual. Núria Rodríguez, periodista de Televisió de Badalona. Juan Sánchez, tècnic audiovisual de Televisió de Badalona, periodista i fotògraf freelance. Marc Colell, càmera de Barcelona Televisió.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions s'utilitzaran per finançar el lloguer de material necessari, per pagar els desplaçaments i el viatge a Casablanca. Si arribem a 4.000 euros podrem cobrir les despeses de post producció del treball, tractament d’imatge i so. Així com per cobrir les despeses de la infraestructura del web.

Durada

El documental tindrà una durada aproximada d'uns 25 minuts. Un cop realitzat, l’objectiu és donar a conèixer la història d’en Hamza a través de la seva distribució per televisió i presentant-lo a festivals de cinema.

Calendari Previst

Durant aquest primer trimestre seguirem gravant diferents situacions d'en Hamza i el seu entorn, i sobretot, el viatge a Marroc. Els següents mesos els invertirem en la sala d'edició i postproducció per tal de tenir Projecte Hamza enllestit per l'últim trimestre de l'any.

Col·laboradors

En aquest projecte col·labora Televisió de Badalona, la Federació Catalana de Basquetbol, l' Ajuntament d'El Masnou i El Masnou Basquetbol.

Podràs trobar més informació a:

Web Projecte Hamza
Facebook
Twitter
Vimeo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies