❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Utopia i Veritat (1516-2016). Part I. El context de producció del llibre Utopia de Thomas More

¿És possible que l'illa d'Utopia en realitat haja estat una illa real? En aquesta PART I es tracta d'aproximar el lector al context històric i de producció del llibre Utopia (1516) de Thomas More, que enguany compleix 500 anys des de la seua publicació. ¿Vols ajudar-me a fer realitat la utopia?

Ximo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
30€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest projecte té el propòsit d'editar la Part I (volum I) del meu treball d'investigació crítica sobre el llibre Utopia (1516) de Thomas More, que acaba de complir V segles.

La PART I és el principi de l'itinerari que va conduir la nostra recerca fins a la descoberta de la veracitat del llibre "Utopia", i a la consegüent negació de la ficció literària.

El títol del llibre és Utopia i Veritat (1516-2016). De la ficció literària a la realitat geogràfica i històrica. Part I. El context del llibre Utopia.

Es tracta d'una aproximació al context històric i de producció del llibre Utopia (1516) de Thomas More, en què es defensa una interpretació o recepció verista, en contra dels postulats de la crítica tradicional, que considera el relat de More com a pura ficció ideal, és a dir, com a narració imaginària o irreal.

Recompensa

1 còpia del dibuix en pastel de l'illa real d'Utopia, signada per l'autora

En paper de làmina, de bona qualitat

Calendari previst

Tancament del verkami, 30 de gener de 2017

Enviament de les recompenses, 15 de febrer de 2017

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies