❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Matthew McDaid Primer Disc / Debut Album

Gravació i mescla del primer treball de "Matthew McDaid & The Last Minute Soldiers". "Off The Beaten Track" sortirà a la llum a la primavera del 2017. Fem-ho possible!

Matthew McDaid

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
120
Aportaciones
5.200€
De 4.900€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què està passant?

Fa una mica més d'un any que vaig escrivint noves cançons i idees pel primer disc de "Matthew McDaid & The Last Minute Soldiers". Cançons que neixen de la muntanya i del pas per les quatre estacions amb missatges i històries que expressen el caminar en aquest capítol de la meva vida. Ara tenim la oportunitat d'enregistrar aquestes històries amb el nom de "Off The Beaten Track".

Ho tenim tot preparat... Tenim les cançons, els músics, l'estudi, les ganes i molta il·lusió... L'única cosa que ens falta són els diners.

"Off The Beaten Track" serà un disc molt important per mi i pel projecte ja que és el primer. És el moment de trobar el nostre so, un so que pot ser que ens acompanyi durant tota la nostre carrera. Per això m'he rodejat dels millors músics i productors que m'ajudaran a aconseguir-ho.

Avantatges de col·laborar amb aquesta campanya

És molt simple, "Off The Beaten Track" no neix sense vosaltres! Per això tenim moltes coses per oferir-vos. Hi ha còpies del disc, samarretes, entrades als concerts de presentació, concerts privats al vostre menjador i moltes més coses.

Tot això i per descomptat un agraïment etern!

On aniran els vostres diners?

Cada donació es destinarà a la producció i editació del disc. Per tant, ens ajudaran a pagar l'estudi on gravarem, la mescla i la masterització. Sense vosaltres no ho podem fer!

I si ens passem de l'objectiu?

Si superem l'objectiu ens donarà el privilegi de dedicar més temps a l'estudi perfectionant el nostre so per poder treure un disc del qual puguem estar encara més orgullosos.

Calendari

La gravació serà durant l'última quinzena del mes de gener i el disc sortirà a la llum a la primavera del 2017. Serà en aquell moment que començarem a enviar les vostres recompenses.

Composar i escriure aquest disc ha estat una aventura d'emocions i de descobriments personals. M'ha portat a conèixer grans persones amb un talent enorme que comparteixen la mateixa il·lusió que jo per fer aquesta música. Ajudeu-nos i fem-ho possible!

On ens podeu trobar?

Facebook
mmcdaid.com
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Matthew McDaid

    Matthew McDaid
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Arnitg. Per 45€ tens un disc digital, físic, samarreta i un vídeo personalitzat. Gràcies per l'interès.

    Matthew.

  • arnitg

    arnitg

    más de 7 años

    Hola maco! Podries fer una recompensa amb disc digital, físic i samarreta. Com ho veus?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies