❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Silencis_a la Llacuna

Una setmana de silenci a l'escola de la Llacuna del Poblenou

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
4.355€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Una setmana de silenci en una escola

El projecte de Silencis s'engloba en el marc d'una sèrie de workshops per a escoles que volen fer mirar als nens d'una altra manera; és un granet de sorra més a una nova manera d'educar, una eina de creixement: una proposta valenta!

Amb aquest projecte ens agradaria posar una mica de llum, sentir que hi ha una altra possibilitat, oferir un nou horitzó: volem ensenyar als nens i nenes a parar! La idea primera parteix de trobar camins alternatius al soroll i la velocitat - de la societat - que evita la reflexió en favor d'una evasió constant.

La nostra proposta vol ser un camí cap al coneixement i l'equilibri: silenci com a base de la reflexió i la creativitat, com a base de la concentració i com a repòs. També vol deixar una empremta útil: llegir el silenci dels altres o dels espais i poder interpretar-los, comunicar-se sense necessitat de parlar o crear silenci a través de la presència.

I, finalment, marcar-nos un repte: aprendre a prendre's el temps per a fer les coses, saber perdre el temps i trobar els propis silencis!

Seascape 4 (1998), Hiroshi Sugimoto

Concepte

Paraules

Aprendre a mirar d'una altra manera, posar una mica de llum, sentir que hi ha una altra possibilitat, oferir un nou horitzó: volem ensenyar als nens i nenes a parar i a trobar els silencis propis!

Accions

Donar-los-hi eines perquè puguin entendre i viure les experiències amb un ritme diferent: fer-los sentir còmodes amb el silenci!

Silenci (1954), Eugene Gomringer

Continguts

La intenció és treballar amb els nens disciplines com moviment, so i música, imatge; també masterclass de teatre, escultures i so, art urbà, arquitectura, espais... totes elles en relació al silenci.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran al 100% a la realització de Silencis a l'escola de la Llacuna del Poblenou la setmana del 14 al 18 de novembre, als talleristes, artistes i professionals i als materials necessaris per a la producció de totes les activitats.

Sobre les recompenses

Creiem que podrem oferir-vos les recompenses entre quinze dies i un mes després d'acabar el projecte.

De moment no us podem ensenyar els dissenys de les recompenses però a mida que els anem rebent els publicarem a la pàgina del VERKAMI.

+ Informació

Si vols estar al dia del projecte, ens pots seguir a:
Instagram
La Llacuna del Poblenou


Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • La Llacuna + DadàBarcelona

    La Llacuna + DadàBarcelona
    Autor/a

    más de 7 años

    Per què no? No hauria el diner privat de posar-se al servei de projectes públics i no només pensar en rendibilitat econòmica? Precisament és perquè som una escola pública que busquem recursos i compromisos que van més enllà del nostre entorn per poder donar millors serveis. A Nou Barris o a Ciutat Vella hi ha innombrables aportacions privades a serveis socials i educatius públics i és allà on més caldria fer-ho.

  • Isimo Imon

    Isimo Imon

    más de 7 años

    es eticament correcte que una escola pública demani diners privats per fer activitats a escola? Ens estem afavorint per fer activitats a l'escola del fet que els nostres alumnes siguin d'un entorn economic mitja-alt? Si fossim de 9 barris? Ho fariem?

  • La Llacuna + DadàBarcelona

    La Llacuna + DadàBarcelona
    Autor/a

    más de 7 años

    Bon dia Jordi,

    li vam escriure perquè vingués però...

    Penso que aquesta setmana de Silencis a l'escola ja li hauria semblat un bon homenatge!

    "La resta és silenci!"

    William Shakespeare

    HAMLET

  • Jordi

    Jordi

    más de 7 años

    No se si aquesta setmana inclourà un homenatge a Tres, l'artista del silenci, mort recentment.

    http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1010259-mor-als-60-anys-tres-artista-del-silenci.html

    http://cultura.elpais.com/cultura/2016/10/07/act

  • Norma Nebot

    Norma Nebot

    más de 7 años

    El projecte em sembla molt interessant. M'agradaria saber però, a què es destinaran els 4.000€. Agrairia un pressupost desglossat com hi ha a altres crowdfundings. Això m'ajudarà a donar suport econòmic al projecte. Gràcies!

#01 / Ho hem aconseguit

Amb l'ajuda de tots vosaltres hem aconseguit el finançament que ens proposàvem.

Gràcies a tothom.

Avui mateix els infants han entrat en contacte amb la proposta de silencis a l'escola.

Esquinçant el cel se'ls ha obert una nova porta.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies