❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem possible la CRUA REALITAT

La Crua Realitat és el reflex de diverses situacions quotidianes de persones "normals" explicada a través del còmic.És humor satíric.Una manera gràfica d'expressar pensaments,idees...que a vegades més d'un pensem però no ens atrevim a dir públicament.En definitiva,és la "historia" de la CRUAREALITAT

0013CREACIONS

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
29
Aportaciones
625€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Us presento La Crua Realitat. Tires còmiques publicades a la revista Més Osona, de forma gratuïta, i al web de lacruarealitat.cat. Ara és l'hora de fer-ne una selecció i publicar-les.

El protagonista és en Zidro, un porquet, sempre l'acompanya el seu amic Pec, un cargol narcisista. Com a parella té una truja, l'Arsenda, i una colla més d'amics que anireu descobrint.

On aniran els diners??

Els diners es destinaran a l'edició del còmic que serà una selecció de les tires ja publicades combinades amb algunes d'inèdites. Un total de 48 pàgines d'humor.

Si es recullen més diners dels previstos els invertirem en la millora de l'acabat de la publicació (paper, enquadernació, tapes i una tirada més gran en quant a exemplars -la previsió inicial és de 700 unitats).

El Calendari

El còmic estarà imprès el mes de febrer de 2017. Serà a partir de principis del mes de març que faré els enviaments dels obsequis a tots els mecenes.

Xapes, tasses, samarretes, el còmic i el teu nom en els agraïments aquestes són els obsequis per a tu, tot per agrair-te l'ajuda a fer possible La Crua Realitat

Podeu seguir La Crua Realitat a Lacruarealitat.cat

Per Twitter @lacruarealitat i Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / fINAL DE CAMPANYA.

I hem arribat el final de la campanya. No ha estat possible.No hem aconseguit els diners. De moment no hi haurà còmic.

Moltes Gràcies a tots aquells que heu apostat pel Projecte.

Només Gràcies aquells que volíeu col.laborar però ho deixàveu per més tard; Ara ja no teniu temps.

A la resta..... Això no s'acaba aqui! En Zidro no s'atura.Buscarem altres maneres de fer possible La Crua Realitat.

                               GRÀCIES!! I Bon Nadal A TOTS!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies