❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vieruman!

En Vieruman és l'àlter ego d’en Xavier Pujol: un personatge tendre, sincer i extremadament sociable; però també un romàntic incomprès i molt dubitatiu. En Xavi ens va deixar ara fa un any, però entre tots volem mantenir el seu llegat en format còmic, un llenguatge que l’apassionava.

Vieruman

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
129
Aportaciones
5.445€
De 3.925€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

A què destinarem les vostres aportacions més enllà de l'objectiu inicial

L'objectiu inicial ja s'ha assolit! Èxit absolut en tan sols cinc dies! No podem estar més feliços! Gràcies a tothom! A partir d'ara, els diners recaptats aniran dirigits a fer del còmic un producte de més qualitat: tapa dura, paper de més gramatge, millor enquadernació, més històries d'en Vieruman... Arribarem a allà on la recaptació ens porti. Un altre cop, mil gràcies!

Qui és en Vieruman?

En Vieruman és l'àlter ego d’en Xavier Pujol: un personatge tendre, sincer i extremament sociable; però també un romàntic incomprès i molt dubitatiu.

En Xavi ens va deixar ara fa un any, però entre tots volem mantenir el seu llegat en format còmic, un llenguatge que l’apassionava. Fa un temps es va dibuixar a si mateix, i hem volgut aprofitar la seva pròpia manera de veure's per retre-li un homenatge ple de records i anècdotes. Tenint en compte el carisma imponent del personatge original, la lectura de Vieruman! ens evocarà grans personalitats del còmic com en Garfield o en Calvin i Hobbes, i tot això ho farà en un recull de 80 historietes plenes d'humor i sarcasme.

Per fer possible aquest projecte necessitem la teva ajuda, i és per això que el finançarem a través de Verkami.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que ens feu entre tots i totes es destinaran a cobrir les tasques relacionades amb la creació del còmic: il·lustracions, maquetació, correcció lingüística i impressió, així com a la preparació de les recompenses addicionals.

Sobre les recompenses

Les recompenses rebudes per col·laborar en el projecte són:

  • El còmic Vieruman!, de 80 pàgines i ple de situacions rocambolesques i divagacions del protagonista on tots sabrem reconèixer en Xavi.

  • Addició del vostre nom i cognoms a la pàgina d'agraïments del còmic.

  • Làmina original a3 d'una de les historietes del còmic signada per l'autor de les il·lustracions, en Sergi Llorens.

  • La novel·la "L'última travessa" de Biel Cussó, on se'ns narra una travessa pels Pirineus que l'autor comparteix amb en Xavi i que serveix de compendi d'anècdotes i records compartits.

Calendari previst

La campanya de Verkami es presentarà públicament el dilluns 20 de juny de 2016, coincidint amb el 1r aniversari de la mort d’en Xavi.

Si s’assoleix l’objectiu de finançament desitjat, el calendari seria el següent:

Final de l'estructura i guió: 10 de juliol 2016

Final de la il·lustració: 30 de juliol 2016

Final de l'edició: 15 de setembre de 2016

Final impressió del còmic: 15 d’octubre de 2016

Presentació projecte finalitzat: dissabte 22 d’octubre de 2016

+ Info

Pàgina web oficial
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / Objectiu assolit! Gràcies a tothom! En Vieruman serà entre nosaltres ben aviat

Amigues i amics, gràcies! moltes gràcies! Hem assolit l'objectiu amb un marge més que suficient perquè en Vieruman vingui vestit amb les millors gales! Gràcies! Gràcies infinites!

A partir d'ara se'ns gira feina per justificar el vostre esforç, però us assegurem que el resultat serà més que meravellós! Us mantindrem informats de l'evolució del projecte, fins que abans de final d'any puguem celebrar-ho tots junts amb el còmic acabat de sortir del forn.

Ens fem pesats, però ho reiterem: gràcies!

Petons i abraçades a tothom!

Equip Vieruman

#02 / Vieruman! Assoleix la fita en tan sols 5 dies! Gràcies!

Família, amics, gràcies! Moltes gràcies! Sabíem que aquest era un projecte que engrescaria la gent a fer aportacions, pero mai ens hauríem pensat que l'èxit fos tan rotund. Hem assolit l'objectiu en dates complicades i en només cinc dies, cosa que ens aporta l'energia necessària per encarar el tram final del projecte més il·lusionats que mai. Aquest còmic va néixer amb la intenció de recordar en Xavi tal com es mereix, amb un somriure d'orella a orella, i així serà, i més encara després de veure el recolzament que ha obtingut per tirar-lo endavant. Ens fem pesats, però no deixarem de donar-vos les gràcies un altre cop. Gràcies, gràcies, gràcies! Us mantindrem al dia de les evolucions del projecte! Fins aviat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies