❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Guia Fosbury dels Jocs Olímpics 2016

La Fosbury fa el salt al paper! Aquest estiu editem la Guia més completa dels Jocs Olímpics de Rio i un recull d'Històries Olímpiques de totes les edicions dels Jocs moderns: des d'Atenes 1896 fins a Londres 2012. Camí a Rio!

Revista Fosbury

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
306
Aportaciones
6.785€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Nou objectiu: 6.000 euros

Per agrair el suport que hem rebut fins ara i l'aportació que ja heu fet més de 180 mecenes l'equip de La Fosbury ens fixem un nou objectiu de 6.000 euros.

Després d'arribar als 4.000 euros i garantir l'edició dels dos productes en paper, ara apostem per augmentar el tiratge d'exemplars (apujarem el llistó fins als 10.000!) i per preparar amb garanties un seguiment fosburià dels Jocs Olímpics des del 5 fins al 21 d'agost en què els mecenes que ho vulguin seran els primers a ser-ne partícips.

Continuem sumant: camí a Rio!

La Fosbury fem el salt al paper!

Dos anys després d'impulsar la primera Revista Fosbury mensual i nou mesos després de llançar el Fosbudiary, l'equip de La Fosbury, la revista digital de tot l'altre esport, tornem a saltar d'esquena per editar dos números especials en paper aquest estiu.

Tenim un motiu de pes: els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro que es disputaran del 5 al 21 d'agost, l'epicentre de tot l'altre esport d'elit. La Fosbury no podíem fallar a la cita i estem entrenant fort per arribar-hi en plena forma!

Què farem?

Editarem dos productes periodístics (120 pàgines per número) per degustar tranquil·lament a casa i superar el ritme frenètic de la competició:

  • La Guia dels Jocs Olímpics 2016: Un producte per analitzar a fons tots els esports del programa olímpic de Rio, amb un recull d'estrelles, promeses, medaller, anècdotes i les claus per entendre cada esport.

Els esportistes de casa nostra hi tindran un paper destacat i tots hi tindran cabuda: els més coneguts (Rafa Nadal, Gemma Mengual, Mireia Belmonte), els que ja han tastat el podi olímpic (Saül Craviotto, Joel González, Roser Tarragó), els que sempre hi són (Sònia Franquet, Carles Castillejo, Beatriz Ferrer-Salat) i els debutants (Helena Casas, Jordi Xammar, Laura Gómez). A Rio hi haurà desenes d'esportistes del país i tots ells tindran el seu espai a la Guia: cada esport amb presència catalana anirà acompanyat amb fitxes, entrevistes i espai per a l'opinió.

També farem una mirada crítica als Jocs, un recorregut pels Paralímpics del mes de setembre en clau catalana i comptarem amb caricatures d'estrelles olímpics a càrrec de l'artista Lara Sánchez.

  • Històries Olímpiques: Un recull d'històries humanes, de superació, d'èxit, de trampes que traçaran un recorregut per totes les edicions dels Jocs Moderns, des d'Atenes 1896 fins a Londres 2012.

Una història associada a cada edició dels Jocs: 27 històries escrites per 27 periodistes col·laboradors com Toni Padilla (ARA), Carles Viñas, Alena Arregui (Panenka), David Llorens (Mundo Deportivo), Marta Garcia (Catalunya Ràdio) o Germà Capdevila (Esguard), en què descobrirem trampes històriques a la prova reina de la marató, una nedadora que es va enfrontar a l'església i al masclisme, un tirador que va guanyar tot i faltar-li una mà o uns germans medallistes olímpics que van acabar morint en un camp de concentració.

Cada història anirà acompanyada per una il·lustració original de l'artista Wara Luque de Ormaechea.


Sobre les recompenses

Pack Samarreta Fosbury

La Samarreta amb el logo original de la Fosbury. Cotó. 2 colors disponibles.

Pack Caricatura

Làmina d'una caricatura original de l'artista Lara Sánchez. La caricatura correspondrà a una de les grans estrelles dels Jocs Olímpics de Rio, com Genzebe Dibaba o Katie Ledecky.

Pack Il·lustració

Làmina d'una il·lustració original de l'artista Wara Luque de Ormaechea feta amb aquarel·la. Correspondrà a una de les 27 històries del recull d'Històries Olímpiques.

Pack Samarreta Esportiva

Samarretes esportiva tècnica i de qualitat confeccionades a Catalunya amb dissenys originals pensats per a la Fosbury a càrrec d'Spor. 6 models diferents! Els podeu consultar aquí!

Pack Experiència Esportiva

Entrada doble d'adult a l'OPEN CAMP EUROPE, el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport. Ubicat a l’Anella Olímpica de Barcelona, ofereix un nou concepte d’entreteniment i diversió basat en l’experiència i la cultura de l’esport. També proposa una oferta formativa al voltant de la història de l’esport i de l’Olimpisme a través de la visita al seu espai expositiu i al Museu Olímpic de Barcelona. El parc obrirà les portes el 18 de juny de 2016. + info aquí

Pack Aventura

El Parc Olímpic del Segre ofereix 4 entrades dobles a les instal·lacions olímpiques de La Seu d'Urgell amb triple activitat: Piragüisme + Ràfting + BTT. Una promoció exclusiva per a La Fosbury, una oferta única per als amants dels esports d'aventura!

A què destinarem les vostres aportacions

L'èxit d'aquesta campanya de micromecenatge és indispensable per a poder tirar endavant els números en paper d'aquest estiu. De tota manera, amb els diners ingressats amb les vostres aportacions preveiem cobrir només un 20% del pressupost global del projecte.

Els vostres diners aniran destinats a cobrir:

  • 100% Cost gestió + Altres recompenses...................350 euros

  • 50% Impressió + Distribució 3.000 exemplars...........1.750 euros

  • 25% Maquetació.........................................................500 euros

  • 20% Edició de continguts...........................................1.400 euros

L'objectiu de La Fosbury és editar una tirada de 10.000 exemplars i activar diferents mecanismes de distribució per fer arribar la Guia i el recull d'Històries a molta més gent durant el mesos de juliol i agost. Per assolir-ho, paral·lelament al verkami, estem en contacte amb administracions i empreses per a generar ingressos via publicitat.

Si superem la xifra de 4.000 euros al verkami podrem plantejar-nos:

  • Augment de la tirada d'exemplars inicial

  • Distribució del producte a establiments d'arreu del país

  • Dignificar la tasca de maquetació i d'edició de continguts

L'equip de la Fosbury

El projecte de La Fosbury va néixer fa un parell d'anys a partir de converses informals, d'idees esbojarrades i d'una convicció ferma per part de tota la redacció: sense passió no hi ha esport ni hi ha periodisme.

Nascut amb l'impuls i el suport editorial del grup de comunicació EL TOT, la redacció de la Fosbury vivim en viatge permanent per localitats com Mataró, Barcelona, Molins de Rei o Sabadell. 7 periodistes formem part de la redacció: Àlex Gomà, Cugat Comas, Ferran Àngel, Jordi Collell, Jordi Feu, Roger Castillo i Víctor Núñez.

Comptem amb un munt de col·laboradors que ens acompanyen ben sovint: Laura Font, Maria Comabella, Toni Padilla, Eloi Illa, Jordi Caixàs, Martí López Vila, Pau Canal, Josep Gomà, Àngel Gallardo, Jordi Gomà o Oriol Estrada. També salten amb nosaltres amb els responsables de projectes amics com Històries d'Europa, PilotaVeu o Rugbycat.cat, artistes com la Wara Luque de Ormaechea, la Lara Sánchez, el Jet Defrost o dirxdir i rebem amb els braços oberts col·laboracions esporàdiques de gent com Marta García, Magda Estelrich, Eloi Sivilla, Marc Gomà o Daniel Torrente.

Després de ser guardonats el 2015 amb el premi a la millor nova publicació catalana a la Nit de les Revistes i la Premsa en català i d'arribar a un acord per a convertir-nos en un nou mitjà associat al Grup Vilaweb, hem decidit continuar apujant el llistó.

Calendari previst

El ritme dels propers dos mesos serà frenètic. Tan bon punt acabi la campanya de micromecenatge (principis de juliol) enllestirem l'edició del producte i l'enviarem a imprimir.

Us demanarem molta agilitat per fer-nos arribar les dades necessàries d'enviament, ja que a mitjans de juliol començarem a entregar les recompenses a tots els mecenes.

Volem que disposeu de la Guia i del recull d'Històries Olímpiques (i de la resta de recompenses que hagueu escollit) com més aviat millor perquè gaudiu dels Jocs Olímpics de Rio amb la màxima plenitud possible!

+ Info

Fosbury.cat
@lafosbury | Facebook.com/lafosbury

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Revista Fosbury

    Revista Fosbury
    Autor/a

    casi 8 años

    Bona nit Alejandro,

    Si vols adquirir els dos exemplars en paper pots fer-ho en aquesta mateixa pàgina de verkami, a la columna de la dreta, clicant l'aportació de 16 euros.

    Totes les recompenses que oferim a partir de 16 euros inclouen els dos números en paper, així que si vols que t'enviem també una samarreta, una il·lustració, una caricatura o entrades, fixa't bé en l'explicació que fem de cada pack i fixa't també amb el preu corresponent.

    Per poder comprar-les hauràs de donar el número de la teva targeta de dèbit/crèdit i et cobrarem el preu que tu triïs un cop acabi la campanya del verkami (primera setmana de juliol).

    A mitjans de juliol t'enviarem els dos números en paper a casa teva o a l'adreça que ens facis arribar (ja t'ho demanarem per correu) i ja podràs llegir amb calma tot el que estem preparant ;).

    Gràcies a tu per confiar en el projecte,

    Salut!

  • Alejandro

    Alejandro

    casi 8 años

    Molt bones! No he comprat mai cap revista Forsbury i no se molt be com funciona el tema. Magradaria saber com puc fer-me amb els dos exemplars publicats amb paper. Tampoc entenc lo de les recompenses... Moltes gracies d' avant ma! Adeu!

  • Revista Fosbury

    Revista Fosbury
    Autor/a

    casi 8 años

    Bona nit Clara!

    De ben segur que la informació que apareixerà a la Guia els seria d'utilitat! Ens sap greu que no puguin consultar-ho abans d'acabar el curs.

    Nosaltres ho acabarem d'editar a finals de juny per poder saber amb la màxima precisió possible els esportistes que finalment participaran als Jocs Olímpics i estar atents a qualsevol novetat de les properes setmanes.

    De tota manera, molts ànims als alumnes amb el projecte, ens encantaria poder-lo consultar un cop el tinguin enllestit!

    Moltes gràcies per comptar amb nosaltres. I si necessiteu un cop de mà, envieu-nos un correu a [email protected]

    Salut!

  • Clara

    Clara

    casi 8 años

    Quina llàstima haver d'esperar fins al juliol. Els meus alumnes de segon de primària estan treballant en el projecte dels jocs olímpics. Segur que els seria de gran utilitat tota la informació que voleu publicar! Ànims i sort amb el projecte!

  • Revista Fosbury

    Revista Fosbury
    Autor/a

    casi 8 años

    Bona tarda Xavi!

    Sí, totes les recompenses que incloguin els dos productes en paper també donaran dret a tenir-hi accés en PDF.

    Moltes gràcies... i hauràs de tenir una mica de paciència fins al mes de juliol ;)

    Salut!!

  • Xavi

    Xavi

    casi 8 años

    Hola. Per les aportacions de 16€ o més també tindran els exemplars en PDF?

    Felicitats pel projecte. Ja espero tenir l'exemplar a les meves mans aviat.

#01 / Objectiu aconseguit! Caminem fins als 6.000!

Bon dia mecenes!

Estem molt contents d'anunciar-vos que ahir vam superar la fita de 4.000 euros que ens permet garantir l'edició en paper de La Guia dels Jocs Olímpics 2016 i el Recull d'Històries Olímpiques 1896-2012. El salt al paper ja és una realitat!

L'equip de La Fosbury us volem donar les GRÀCIES per confiar en nosaltres i us anunciem que apugem el llistó i fixem un nou objectiu de 6.000 euros que volem assolir en les darreres 3 setmanes de campanya.

Si assolim aquest segon objectiu, ens plantegem dos reptes més:

  • Ampliar el tiratge dels dos productes en paper fins als 10.000 exemplars i activar nous canals de venda i distribució durant els mesos de juliol i agost.

  • Impulsar un seguiment fosburià diari dels Jocs de Rio entre el 5 i el 21 dagost, en què els mecenes que ho vulgueu sereu els primers a ser-ne partícips.

També us anunciem que aquest dilluns vam afegir una nova recompensa al Verkami amb un Pack de 60 eurosleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies