❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els secrets de les paraules. Poesia per a l'ànima

Diuen que la poesia no 'es porta', que no és moda. Però què millor que regalar paraules? Les coses importants són les més senzilles. Les paraules poden omplir-te l'ànima de contingut. M'agradaria que aquest llibre fos per a tu una finestra a la vida, al món. Aquest llibre neix des del cor. M'ajudes?

Muntsa Prat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
89
Aportaciones
2.605€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per què un llibre de poesia?

Als meus trenta vaig publicar el meu primer llibre de narrativa; un recull d'historietes infantils que es diu "Històries de prop, des de lluny". Ara que m'apropo als quaranta, neix el meu primer llibre de poesia; aquest que teniu en pantalla. Es tracta d'un recull de les poesies que vaig escriure entre els 15 i els 25 anys. En aquells temps la poesia va ser per a mi un llibre obert ple de pàgines en blanc que em permetien escriure la meva història i trobar-me a mi mateixa quan em perdia en moments difícils. La poesia m'acompanyava a tot arreu: al tren, sota el coixí, al wc, de festa amb els amics, a la tauleta del llit...

Aquest és un projecte que neix des del cor. De vida només n'hi ha una i els projectes que neixen des del cor s'haurien de poder dur a terme sempre, i no haurien de dependre de tenir diners; no creieu?... Tots en tenim de coses per explicar als altres, només cal trobar la manera particular de fer-ho de cadascú. Jo sempre he estat xerraire i potser per això crec que les paraules és el millor regal que sé oferir als altres. Espero que us agradi! Ja estic treballant l'edició del llibre amb una editorial (Viena Edicions) i sortirà al setembre, si tot va bé.

Qui sóc?

Em dic Muntsa Prat, sóc Treballadora social i Pedagoga social. Tinc 37 anys i sóc mare de l'Arlet, una patufa que volteja per casa descobrint tots els racons com si fossin un món màgic. Ella m'ha ensenyat a tornar a veure-hi amb els ulls brillants. No sóc una poetessa professional. No he escrit aquest llibre pensant en vendes, sinó com a quelcom personal que sorgeix de dins meu i que vull regalar als altres. És un projecte que fa temps que vull fer, i ara sento que és el moment.

M'agrada viatjar, la música, ajudar als altres, jugar a volei, estar en família i treballar de valent per fer un món millor. Sóc addicta als somriures i a tot allò que porti xocolata. He crescut a Sant Just Desvern i sóc recent adoptada al Maresme. Tinc un petit blog personal http://www.kiruna.cat que de tant en tant omplo amb paraules desordenades (o no tant). ;)

Com és el llibre?

'Els secrets de les paraules' forma part de la col·lecció de llibres de poesia de l'Editorial Viena. La il·lustració de la portada l'ha fet la Núria Giralt (gràcies Núria!) i el pròleg és d'en Roger Cònsul (un petó Roger!). Consta de 85-90 pàgines i conté 43 poesies en total, dividides en 4 grans blocs que es diuen 'Buscar-te', 'Trobar-te', 'Estimar-te' i 'Pensar-te'. Aquest és un recull de poesies que vaig fer entre els meus 15 i 25 anys aproximadament. Un moment de la vida de les persones on les emocions ens transpiren pels porus de la nostra pell.

Diuen que la poesia 'no es porta', que no és moda, però jo crec que no és veritat. La poesia està ben viva, viu a tot arreu i tot pot esdevenir poesia. Els somriure de l'Arlet és poesia; la flor solitària és poesia; la mirada de l'àvia és poesia... la teva vida està plena de poesia!

A què destinaré la teva aportació?

Totes les aportacions aniran destinades a cobrir els costos de producció, edició i presentació del llibre; la il·lustració de la coberta i les recompenses del verkami.

En cas de superar l'objectiu bàsic, on destinaré les aportacions extres?

En cas de recaptar més diners dels sol·licitats els destinaré a la ONG 'Sant Just Solidari' http://www.justsolidari.cat, de la qual en soc sòcia, que desenvolupen projectes de cooperació i desenvolupament a Camoapa (Nicaragua) i Banyaka (Gàmbia).

Quin és el calendari de realització del projecte?

A inicis de setembre el llibre ja estarà editat. De moment ja hi ha dues dates fixades de presentació del llibre: el dia 16 de setembre, a Sant Just Desvern; i el dia 7 d'octubre, a Vilassar de Mar. Les recompenses es repartiran a partir del 15 de setembre.

Sobre les recompenses...

Aviat us ensenyaré fotografies de les postals poètiques (n'hi ha 16 models diferents, totes amb imatge i text). Mentrestant, us puc ensenyar ja en primícia la portada del llibre; i la bossa de roba amb l'estampació de la il·lustració de la portada, tot esperant que us agradin!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / Moltes gràcies!

Estimats i estimades Mecenes,

Ho hem aconseguit: he assolit el meu Verkami i podré editar el meu primer llibre de poesia 'ELS SECRETS DE LES PARAULES'

Estic molt contenta de poder dur a terme aquest projecte personal tant estimat i us ho agraeixo de tot cor.

Encara queden dies per acabar el Verkami... però us ho vull dir ja: MIL GRÀCIES A TOTS I A TOTES!

Sense vosaltres no hauria estat possible.

Una abraçada gran i sincera,

#02 / Bon cap de setmana

Bon dia mecenes!

Aquí va una mica de poesia per aquest cap de setmana.

'DE PUNTETES'

De resquitllada

i de puntetes,

avergonyida i

demanant perdó,

torno de nou

a treure el cap

per aquest

espai nostre

de la no

normalitat.

Una vegada més

hi deixo

la petjada

més sincera

i penedida.

Perquè necessito

reafirmar-te

una altra vegada,

per si de cas,

que et vull;

que hi sóc.

Fins aviat!

Muntsa :)

#01 / Ja tenim les bosses de roba de recompenses aquí!

Estimats mecenes,

Sembla que el projecte ha arrencat amb ganes! :)

Moltes gràcies per la vostra aportació i per ajudar-me a fer ressò de la iniciativa.

Us deixo amb la fotografia de les bosses de roba de recompensa, amb la serigrafia de la il·lustració de la portada del llibre.

Espero que us agradin!

Fins ben aviat,

Muntsa

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies