❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nova Cerveseria la Segarreta

La Segarreta es una microcerveseria que vàrem començar el nostre camí ara fa casi 10 anys en un local a Santa Coloma de Queralt. Per tal de seguir mantenint el creixement necessitem un espai més gran. Ens cal una nova instal·lació per continuar fent cervesa artesanal.

Segarreta

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
74
Aportaciones
6.121€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Segarreta cervesa artesanal

Per tal de continuar amb el creixement natural de la nostra cervesera artesanal, necessitem canviar d’obrador, mudar-nos a un espai més gran on puguem evolucionar, fer més i millor cerveses, així com experimentar amb noves varietats. En definitiva, volem créixer i volem compartir aquest projecte amb vosaltres. Es per això que busquem la vostra complicitat i la vostra ajuda. A canvi podreu convertir-vos en patrons de la Segarreta i disposar d’avantatges exclusius.

Volem construir la nostra cerveseria en una antiga fàbrica tèxtil, l'edifici principal data de 1880, ubicada a Santa Coloma de Queralt, el poble que ens ha vist créixer i al que ens sentim sempre vinculats. L’edifici de la l'antiga fàbrica ja te molts anys i ens cal invertir-hi per posar-la apunt.

Tenim un projecte preparat de remodelació i adequació de l’espai que ens permetrà recuperar un edifici singular i convertir-lo en el cor de la Segarreta.

Per això demanem la vostra complicitat, la vostra ajuda. A canvi, podeu convertir-vos en patrons de la Segarreta i disposar d'avantatges exclusius.

Qui som

La Segarreta , és una microcerveseria artesanal ubicada a Santa Coloma de Queralt, a la comarca de la Conca de Barbera i tocant a la comarca de la Segarra .

La cervesera la va fundar el Sergi Torres, l’any 2007, des de sempre hem cuidat les matèries primeres per aconseguir una producció cuidada i equilibrada.

Escollim les millors maltes, els llúpols més aromàtics per tal d’aconseguir un producte artesanal únic. Elaborem cerveses naturals, sense pasteuritzar.

Actualment tenim una producció mensual d’aproximadament 2.500 litres i produïm diferents tipus de cervesa:

Tradicional: 30 IBU, 6% (Pale Ale)

Cervesa rossa de blat i ordi, equilibri entre maltes i llúpols. Elegant, refrescant i fàcil de beure a la vegada que complexa.

Milliet: 15 IBU, 5% (Hefe Weissbier)

Cervesa de blat, típicament especiada i amb els afruitats típics d'aquestes cerveses. Extremadament refrescant.

Apollo: 30 IBU 7% (Amber ale)

Torrada, inspirada en les cerveses d'abadia belgues, afruitats provinents dels llevats, una mica de dolçor compensada amb l'amargor dels llúpols continentals.

APA: 50 IBU 4,5% (American Pale Ale)

Afruitats tropicals dels llúpols americans, amargor continguda però present. Compensada amb una càrrega de maltes que li donen un cos mitjà. De glop generós.

Avet: 30 IBU 8% (Spice, herb or vegetable)

Una cervesa similar a l’Apol·lo que incorpora pinyes d'avet macerades un any en sucre de canya. Els protagonistes continuen essent els llevats sumant els tocs resinosos, de bosc i terra que aporten les pinyes i el seu xarop.

Els ingredients provenen de l'agricultura ecològica.

Fruites: --IBU 5% (Sour Ale)

Un any en barrica i refermentades amb fruita natural (mores, gerds…). Àcides, refrescants, complexes i fàcils a la vegada. Tota una experiència.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a cobrir part de les despeses de l'elaboració del projecte de construcció, els tràmits i permisos necessaris.

Tenim gairebé coberts els costos d’aquesta ampliació, però ens falten 6.000€ per poder fer realitat aquest somni. Ens ajudeu?

En cas de superar l'objectiu invertirem la resta en la compra de la maquinària més moderna per elaborar la cervesa.

Sobre les recompenses

Us oferim diferents opcions de recompensa perquè escolliu la que més us agradi.

Rebreu diferents tipus cervesa, visites a la nova fàbrica, cates, cursos d’elaboració de cervesa artesana, participar a la collita de llúpol silvestre, crear la vostra pròpia marca de cervesa...

Calendari previst

Tenim previst inaugurar la nova microcerveseria el Setembre del 2016.

Les recompenses les entregarem entre Setembre 2016 i Abril 2017, en funció del que prefereixin els patrons

+ Info

Segarreta.com
Facebook Segarreta

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Segarreta

    Segarreta
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola!

    Podeu fer aportacions directament a la pagina verkami del projecte.

    Al costat dret de la pagina del projecte hi han les diferents aportacions que podeu fer.

    fins aviat!

  • Ivan

    Ivan

    casi 8 años

    Sobre les aportacions:

    On fer-les, i el minim i el màxim.

    Molta sort i endavant!

#01 / Benvinguts a la Segarreta!!

Hola a tothom!

Sóc el Segarret i us acompanyaré mentres duri el verkami de la Segarreta.

Us aniré explicant com anem progressant amb les obres, també respondré les vostres preguntes i atendré qualsevol sol·licitud d’informació que tingueu.

Primer de tot voldria fer-vos cinc cèntims de la historia del edifici on instal·larem la nova cerveseria.

És un edifici de principis del segle XX, que durant molts anys va acollir la fabrica tèxtil coneguda com a Cal Pomés.
És un edifici molt interessant des del punt de vista arquitectònic, és un espai diàfan, que disposa de grans ventanals a banda i banda de l’estructura que permeten gaudir de llum natural tot el dia.

L’edifici és de sostres alts que s’aguanten per unes bigues de fusta que creen una perspectiva d’allò més interessant.

El projecte de rehabilitació és a càrrec de l’arquitecta… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies