❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

2015: A Grateful Blues Odissey

Grateful Blues és una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues! Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.

Grateful Blues

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
109
Aportaciones
3.710€
De 3.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Grateful Blues som una formació gironina que reivindica l’alegria i la festivitat del blues!

Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.

Presentem un repertori que beu a parts iguals del passat, present i futur del gènere. Amb unes sòlides arrels al delta del Mississippi i especialment als sons de Nova Orleans, els nostres temes també incorporen pinzellades de rock i soul.

La banda està composada per músics amb una llarga trajectòria que hem format part de formacions catalanes com Ja t'ho Diré, Toni Beiro, Kitsch, Sui generis, Astun Kiki o Zitzània, i de formacions irlandeses i americanes com Mary Stokes Band, Rob Strong Band, Amy LaVere o Richard Johnston and the Foothill Stompers. També hem col·laborat amb artistes dels dos costats de l'Atlàntic, des de Billy Boy Arnold, Angela Brown i Steepwater Band per un costat, a Dirty Club, Julio Lobos i La Banda del Yuyu per l'altre.

També hem participat al Festival Emergent de Girona, al Black Music Festival, al Festival de Blues d'Albatàrrec i a nombrosos locals del territori nacional.

Aquí podeu escoltar un parell de temes:

A què destinarem les vostres aportacions?

Necessitem finançament per treure el nostre primer disc com a banda amb temes propis. Tenim tots els temes enregistrats però ara hem de masteritzar-lo i treure'l a la llum!

Destinarem les vostres aportacions a finançar tot això!

Calendari previst

El febrer del 2016 tenim previst, gràcies a la vostra ajuda, tenir ja el disc a les nostres mans per a fer-ne la presentació!

Als voltants d'aquesta data també serà quan rebreu les vostres recompenses!

Amb cadascuna de les vostres aportacions rebreu regals molt especials!

+ Info

Facebook
Youtube
Wordpress
Twitter
Soundcloud

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies