❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer CD Caipirinhas Rumberus

Després de 6 anys de música en directe, la formació vallesana de Caipirinhas Rumberus ens aventurem a passar per l'estudi per treure un primer CD que no us deixarà indiferents.

Caipirinhas Rumberus

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
77
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Quin és el projecte?

Després de molts estius portant la rumba arreu de Catalunya festa rere festa, els Caipirinhas Rumberus volem que la nostra música també soni a casa vostra, als, mòbils, cotxes... És per això que ens disposem a gravar el nostre PRIMER DISC 'eiuà'.

'Eiuà' constarà de 12 temes en els que podreu ballar, cantar i gaudir d'una onada d'energia, festa i molta rumba interpretada a la nostra manera! Ara més que mai, Caipirinhas Rumberus necessita la teva ajuda per fer realitat aquest projecte.

Com es farà el projecte?

Per aquest primer treball professional comptem amb la producció de Manel Cabello, percussionista de llarguíssima trajectòria i amb recorregut amb bandes com Trimelón, La Kinki Beat, Muchachito, Morosito...

Pel que fa l'estudi de gravació, estarem gravant a un dels millors estudis de Barcelona, KoryLand. On el Nacho Lopez emns farà de tècnic.

Un cop tinguem els àudios editats i mesclats, decidirem on fem el master i finalment tota la campanya de promoció, fabricació i distribució del CD.

Per què necessitem la vostra col·laboració?

Malgrat l'esforç de tot un estiu fent concerts cada cap de setmana, no arribem a cobrir tots els costos del CD. Així doncs, amb les vostres aportacions volem arribar al màxim i poder transmetre-us tota la nostra energia.

D'altra banda, en cas de que superem l'objectiu, invertirem l'excedent en la realització d'un videoclip.

Com us recompensarem?

La nostra idea és que, en funció de l'aportació que feu, tingueu diverses recompenses. Les teniu totes explicades a la columna de la dreta, però resumint, teniu dos tipus de recompensa: les experiències i els regals físics com samarreta, barret, el cd eiuà...

Feu un cop d'ull també al nostre Pack Voluntari, pensat per aquella gent que vol col·laborar sense rebre res a canvi!

Calendari previst

La sortida del disc eiuà està prevista al mes de febrer. A partir de llavors es farà entrega de les vostres recompenses en els concerts, a través dels membres del grup o mitjançant correu postal (despeses d’enviament incloses en destinacions del Vallès).

Les Xarxes Socials

Si voleu seguir a diari els nostres avenços amb la gravació, no dubteu a seguir-nos a Facebook, Instagram o Youtube.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies