❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cal Temerari: equipem-nos per anar més enllà

Cal Temerari ha obert les seves portes, i vol equipar-se per anar encara més enllà en la construcció d’un espai obert i participatiu. Per això volem demanar-vos la vostra col·laboració, per dotar-nos de millors equipaments per desenvolupar les nostres activitats... per ser encara més temeraris!

Cal Temerari

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
62
Aportaciones
4.650€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El repte: construir Cal Temerari

Diverses persones, entitats i col·lectius de Sant Cugat hem recuperat l’històric espai Cal Temerari, amb l’objectiu de construir un espai autogestionat obert a la participació popular des d’on treballar per a la transformació social i política. S'ha reformat l'antiga casa conservant els valors patrimonials com a casa de pagès de ciutat. Per a aquesta tasca hem comptat amb la Cooperativa Celobert i la Cooperativa Club Diva Hogar.

Cal Temerari acull cinc projectes:

El SINCROCOOP: un viver de cooperatives per fomentar l’economia solidària. Oferim un espai d'oficina, logística, material, sales de reunions, etc. També comptem amb un espai d’assessorament i acompanyament a projectes de l'ESS amb la col·laboració de Labcoop.

La TEULADA: un projecte d’acollida d’entitats que pretén dotar-les d’un espai on puguin reunir-se i des d'on puguin promocionar la seva interlocució i col·laboració. Consta de tres sales, dues funcionen com a sales de reunions, seminaris i treball en equip; i la tercera -més àmplia i diàfana- com a sala d’actes ,tallers i formació.

El CARRO: consta de dos espais pel funcionament d'una cooperativa de consum ecològic (desenvolupament d’assemblees, recollides de cistelles, etc.)

La CASSOLA: és un equipament de cuina semi-industrial a disposició de col·lectius i socis de Cal Temerari per a l’organització d’àpats populars.

La TAVERNA: és un bar/restaurant gestionat per una SCCL: La Temerària, una cooperativa gastronòmica que aposta per la cuina tradicional catalana i de proximitat a preus populars.

Cal Temerari va obrir les seves portes el passat setembre i des de llavors funciona a ple rendiment: diverses cooperatives hi tenen el seu espai de treball, la cooperativa de consum ecològic proveeix cada setmana a més famílies, la taverna és un èxit, els nostres espais aixopluguen multitud d’entitats i la programació de les nostres activitats està farcida de xerrades, cursos i tallers. (podeu veure la programació d'aquest trimestre a la web www.caltemerari.cat)

Inauguració Cal Temerari

Anem encara més enllà! A què destinarem les vostres aportacions.

Per tal de fer front a les obres de remodelació de l'espai vam comptar amb la col·laboració de la cooperativa de finançament Coop 57. Pel funcionament general del projecte, que inclou el lloguer de l'espai i el retorn del crèdit, ens financem bàsicament amb les aportacions dels 230 socis que tenim actualment, a més del lloguer de diferents espais i les activitats d'autogestió.

Engeguem la campanya de micromercenatge com una font de finançament extraordinari. Els diners obtinguts es destinaran a equipaments per a la millora del funcionament de les activitats que duem a terme i els serveis que oferim. Alguns d'aquests equipaments també entren a formar part del banc de recursos de Cal Temerari per a les entitats que els necessitin.

Els equipaments són:

  • Equip de so i streaming: Per ús de Cal Temerari i pel banc de recursos a disposició de les entitats i col·lectius que ho necessitin. Pressupostat en 2.200 €.

  • Projector i pantalla: Per a la sala d’actes. Pressupostat en 550 €.

  • Pèrgola per l'espai de les cooperatives de consum. Aquestes disposen de dues sales de la planta baixa separades pel pati. Convé la instal·lació d'una pèrgola per cobrir l'espai del pati per als dies de pluja. Pressupostat en 800 €.

  • Total previst: 3.550 €

La diferència entre l'objectiu a assolir i el pressupost dels equipaments forma part de les despeses de gestió de la pròpia campanya i les derivades de les recompenses.

Debat a Cal Temerari

Sobre les recompenses

De recompenses n’hi ha per tots els gustos i butxaques, des de llibres, tallers, litografies d'artistes santcugatencs, rutes, àpats a diversos restaurants, subscripcions... fins a reserves d’espais de Cal Temerari i material divers, trobareu un gran ventall de recompenses a la vostra col·laboració!

Tenim previst un acte de cloenda del micromecenatge per agrair la vostra aportació al projecte de Cal Temerari, on repartirem recompenses i concretarem les dates dels tallers.

Calendari previst

Dia 13 de novembre: Inici del verkami.

Dia 23 de desembre: Fi del verkami. Anunci de la data de la festa de cloenda.

Finals de gener: Acte de cloenda de la campanya a Cal Temerari.

Durant el mes de febrer: Enviament de recompenses.

+ Info

Per tenir més informació o si us sorgeix qualsevol dubte, podeu contactar a través de diversos canals:
Pàgina web
Facebook
Twitter

Us convidem a llegir l'article de La Directa i d'El Punt

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies