❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un món de festes-Calendari Interreligiós 2016

Es tracta d'un calendari interreligiós en el que podem trobar les principals festivitats de les diverses comunitats religioses que conformen la nostra societat. Un calendari on, a més, se'ns ofereix informació aprofundida sobre aquestes festivitats i que ja va per la 13na edició!

0
segundos
25
Aportaciones
510€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El Calendari interreligiós neix amb el desig de ser una eina que ajudi a visualitzar i a normalitzar la pluralitat religiosa tant del nostre país com de la resta del món.

A banda d'explicar molt breuement en què consisteix cadascuna de les festes religioses més rellevants de cada tradició, aquest calendari anual se centra en una temàtica concreta que es presenta, cada mes, des de la perspectiva d'una tradició diferent. És una manera pràctica i quotidiana de fer-se més conscient de les celebracions que tenen lloc al llarg de l'any no només dins de la nostra pròpia cultura o sistema de creences, sino també més enllà d'ells.

Aquest calendari esdevé així una forma senzilla de tenir presents, en el nostre dia a dia, les diverses tradicions religioses presents a Catalunya, col.laborant al reconeixement i la valoració d’aquesta diversitat i afavorint el cultiu del diàleg interreligiós.

El Calendari s'edita des de la Plataforma Interreligiosa de Ginebra i l’editorial Agora. En aquesta edició (que n'és ja la quinzena!) el tema és les Festivitats Religioses

Edicions anteriors

En l’edició del curs 2000-2001, el tema van ser els pelegrinatges; el 2001-2002, els codis ètics; el 2002-2003, la pràctica i l’experiència de la pregària en les diferents tradicions; el 2003-2004, l’art religiós. L’edició 2004-2005 estava centrada en les creences i les conviccions. L’edició 2007-2008 tractava sobre els aliments i el sagrat i la de setembre 2008-desembre 2009, sobre Ecologia i espiritualitat. L'edició 2009-2010 portava per títol, A la recerca de l'absolut, Monjos, ascetes i místics. El calendari de l’ any 2013, tenia per tema el de les músiques sagrades i el de 2014 l’Arquitectura del Sagrat. Finalment, en la pasada edició de 2015 es va recuperar la temàtica dels pelegrinatges.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a cobrir part de les despeses totals de traducció i edició del calendari.

Calendari d'elaboració

El Calendari interreligiós del 2016 ja està editat i disponible per ser distribuït a les principals llibreries del país.

Les recompenses podran entregar-se tant bon punt s'hagi aprovat el projecte que està previst que sigui a començaments de gener. Els noms del mecenes que hagin fet alguna aportació apareixeran a la web de l'entitat, en l'apartat de socis i patrocinadors. Així mateix, rebran un exemplar del calendari interreligiós 2016.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Moltes gràcies!

Benvolguts i benvolgudes,

Des d'AUDIR us agraim molt el vostre suport que ha fet que aquesta campanya de finançament pel Calendari Interreligiós 2016 fos possible. En els propers dies ens posarem en contacte amb vosaltres per demanar-vos les vostres dades per enviar-vos els calendaris i els altres materials. Teniem previst enviar els calendaris i materials abans de festes però la tramitació amb Verkami pot trigar una mica més del previst. Si ho tenim tot tancat enviarem els calendaris el proper 22 de desembre. Si la tramitació triga una mica més farem la tramessa el dia 7 de Gener.

Si algú té molt interès en rebre els materials abans de festes escribiu a: [email protected] abans del proper dilluns donant la vostra adreça completa i mirarem d'enviar-ho tot abans de festes.

Moltes gràcies de nou!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies