❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"La independència té un preu!!!"

Necessitem de la vostra ajuda perquè volem continuar el nostre camí, malgrat les dificultats. La independència periodística costa de mantenir. En aquest sentit voldríem recordar unes paraules d'Arturo Pérez-Reverte: "La prensa libre es el único miedo de los poderosos"

Tot Tarragona

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
550€
De 8.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tot Tarragona, és el primer diari digital creat a la ciutat de Tarragona (10-06-2008) sota els principis fundacionals i editorials de transparència, independència, immediatesa, proximitat, interactivitat, i feedback amb els nostres lectores.

Principis que després de gairebé 8 anys, volem que continuen presidint la nostra trajectòria, i que comporta entre d'altres qüestions: no sol•licitar subvencions públiques, que en molts casos, degut a la situació econòmica actual, s'han convertit en el modus vivendi de molts mitjans de comunicació.

Durant aquests anys de funcionament, mai hem demanat res, pràcticament autofinançant-nos, conjuntament amb les poques aportacions publicitàries que hem rebut degut al difícil moment econòmic d’aquests anys, així com a la tendència critica del nostre periodisme que ens ha tancat algunes, o moltes, portes.

NECESSITEM DE LA VOSTRA AJUDA perquè volem continuar el nostre camí, malgrat les dificultats!

A què destinarem les vostres aportacions

Bàsicament a la seva continuïtat. A seguir treballant en la mateixa línia que ho hem fet fins ara.

Sobre les recompenses

L'agraiment per donar-nos aire per seguir endavant.

En el cas del mecenatge especial per a empreses, entitats i comerços, on la seva recompensa consisteix en insercions publicitàries, mitjançant banners al diari, aquestes es produiran en el moment que ho desitgi el mecenes, una vegada finalitzat el verkami.

Tottarragona.cat
@Tottarragona

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Justice Bieber

    Justice Bieber

    más de 8 años

    ¿tienen la opcion de 5 euros? 10 me parese demasiado para su periodico.

  • Pedro Manuel Soro

    Pedro Manuel Soro

    más de 8 años

    ¿Y quien garantiza a la gente que invierta que se cumpla con todo y no se queden el dinero para otras cosas? Este proyecto es muy dudoso.

  • Tot Tarragona

    Tot Tarragona
    Autor/a

    más de 8 años

    Moltes gràcies, Xavi, pel teu comentari.

    Acabem d'habilitar els 10€

  • Xavi TGN

    Xavi TGN

    más de 8 años

    Amics del TT: em sembla una fantàstica iniciativa, molt interessant i que us suma carisma i prestigi, no pas el que d'entrada pot semblar a algunes persones.

    PERÒ... el mínim de 20€ hi ha molts 'fans del TT' que no ens el podem plantejar... =(

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies