❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

5 anys de FiGA, Fira de Gandia Autogestionada

Gandia precisa d'una fira que responga a les necessitats de la ciutat i que recolze la nostra cultura popular. Volem unes festes que a més de convidar-te a gaudir et conviden a participar. Unes festes alternatives, obertes i autogestionades.

Categoría

Creado en

0
segundos
128
Aportaciones
2.330€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Enguany celebrem els 5 anys de la FiGA i volem tirar el burro per la finestra perquè estem orgullosos de les nostres festes, perquè hem demostrat que a Gandia es pot fer cultura popular, oberta i autogestionada, perquè ens agrada que la gent participe i gaudisca, perquè ens vam cansar de contemplar i vam decidir baixar al carrer i participar, perquè aquests anys hem organitzat de manera ininterrompuda i de forma autogestionada una alternativa al model festiu oficial de la Fira i Festes de Gandia, perquè tenim ganes de seguir muntant mandangues.

Perquè volem, perquè tenim ganes d'estimar(vos)!

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions seran destinades a cobrir les despeses dels actes tals com:

  • Assegurances.

  • Equip de so.

  • Grups de música.

  • Escenari.

  • Menjar i beguda.

  • Publicitat i cartelleria...

Programació

Grups

Una de les bandes més clàssiques de La Safor, Desgavell es van separar ara fa 3 anys. Per això el seu serà un concert únic, ja que s’han tornat a ajuntar exclussivament per a fer 2 concerts este estiu. I un d’ells serà al 5é aniversari de la FiGA!

Des que van començar, allà pels inicis del segle XXI, han editat 2 discs: "Matant el temps", l'any 2007; i 'Showtime', al 2009. Combinen una barreja del punk més trepidant dels seus inicis, amb ritmes més ballables com l'ska o el reggae, tot adobat amb una potent secció de vents.

Els de l'Horta són un dels grups més reeixits de la nova fornada de músics valencians, que junt amb bandes com Smoking Souls o Mai Mai estan consolidant una escena de rock alternatiu en valencià sense precedents, per quantitat i sobretot per qualitat.

Tardor ens presenta el seu últim disc 'Una ciutat invisible'. Un glop d'aire fresc dins del panorama musical valencià, que ens porta dels ritmes més enèrgics i corejables als paisatges sonors més carregats de lirisme i saber fer.

Un Ausiàs March fent un "fuck you" i al fons George Washington i Arnold Schwarzenegger mirant-s'ho amb pose punk. És la portada del disc de Bacora, tota una declaració d'intencions d'esta banda de punk-rock californià disposada a destrossar tots els tòpics nordamericans (i també els valencians).

El seu disc 'Surf & Raspall' ens remet al so de NOFX o Dead Kennedys, amb un grapat de bales sonores que no deixaran a ningú indiferent. Una bona dosi de punk, humor i mala bava per a la FiGA 2015!

Toni de l'Hostal, sense voler-ho, s'està convertint en la nostra musa. Per a la història queda ja aquella versió amb Pau Alabajos i el pixaví Carles Pastor del 'València, eres una puta' de Senior i el cor brutal a la primera edició de la FiGA, allà pel 2011.

Cantautor, showman i Figura Mundial des de l'any 2004, se'l pot veure en infinitat de projectes musicals i humorístics com Les Maedéus, Mi Sostingut o l'èxit viral de les últimes falles de la mà dels Kale Barraka: 'Les putes falles'.

Sobre les recompenses

A canvi de la vostra col·laboració i implicació en el projecte, vos oferim les activitats i material de la FiGA a un preu més reduït. Per exemple, podeu aconseguir l'exclussiva samarreta d'enguany, homenatge a Ovidi Montllor, des de 8€. O estalviar-vos alguns eurets en el dinar popular (Picadeta + Coques de dacsa + Postre + Beguda) del dia del concert, comprant el ticket ara per 10€.

Al llistat de recompenses també trobareu packs per a col·lectius o parelles, així com regals únics, com el disc de qualsevol dels artistes d'enguany signat per tota la banda, o un extraordinari cartell del 5é aniversari de la FiGA signat per tots els grups que hi actuen!

+ Info

Facebook
Twitter
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • FiGA, Fira de Gandia Autogestionada

    FiGA, Fira de Gandia Autogestionada
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Danielet, pots reservar-lo ací mateix al Verkami, tens una recompensa de 20 euros amb la qual directament et reservem dinar per a dos persones. Fora del Verkami val 12 euros el tíquet, i el pots reservar en qualsevol dels actes de la FiGA. Gràcies!

  • danielet

    danielet

    más de 8 años

    Com puc reservar 2 tickets per a la cocà de dacsa del dissabte dia 3 d'octubre?

  • FiGA, Fira de Gandia Autogestionada

    FiGA, Fira de Gandia Autogestionada
    Autor/a

    más de 8 años

    Sí clar, hi haurà menú vegà també disponible. Farem mulladors per a les coques i també picadeta. Prompte vos enviarem un correu preguntant-vos si algú ho és; així com talles i colors de samarretes. Moltes gràcies per la recomanació, ho apuntem! :)

  • Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    Jane - Grupo Las Solidari-A-s

    más de 8 años

    ¿Haurà menjada vegana en la Fira? =D Si teneis algun colega animalista, decirle que en Denia hay un nuevo restaurante Vegano y Ecológico =D ---> www.facebook.com/verdeandoeco // Estuve ahi comiendo tras la 1ª manifestación contra el Bous a la Mar ;)

  • FiGA, Fira de Gandia Autogestionada

    FiGA, Fira de Gandia Autogestionada
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Ramon, bona nit! Tenim alguns amics vivint pel nord i quan pase la FiGA farem un punt d'entrega de les recompenses suposem que a Barcelona sense cap problema. Si no t'anara bé a Barcelona ja seria concretar i veure si és possible! :)

  • Ramon

    Ramon

    más de 8 años

    Hola,

    La samarreta, la podeu enviar al Principat de Catalunya?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies