❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Fallera Calavera 2: els ingredients de la discòrdia

"La Fallera Calavera 2" és una ampliació del joc original de "La Fallera Calavera" que incorpora 50 cartes a la baralla i una "moneda d'humor". Nous personatges, objectes i polèmics ingredients s'afegeixen a este addictiu joc de cartes que parodia el folklore i la cultura popular valenciana.

Zombi Paella

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
607
Aportaciones
12.586€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

"La Fallera Calavera" és un joc de cartes publicat al 2014 que parodia elements del folklore i la cultura popular valenciana i els mescla amb la temàtica zombi. Milers de persones s'han enganxat ja a esta divertida proposta que reuneix personatges tan dispars com la Dama d'Elx, Jaume I o el mític Joan Monleon i que ha originat fins i tot una novel·la amb el mateix títol publicada per l'editorial Sembra Llibres.

Ara, un any i mig després, arriba el que molts seguidors del joc estaven demanant: una expansió de la baralla original, creada pel mateix autor -Enric Aguilar- i amb les fantàstiques il·lustracions d'Esther Mendez. Esta proposta -que es vendrà per separat- inclou 50 noves cartes que s'han d'afegir al joc primigeni. "La Fallera Calavera 2" no es pot jugar sense el paquet inicial de cartes. En conjunt, la nova baralla constarà de més de 150 cartes, provocant que cada partida siga totalment diferent a l'anterior.

Nous i polèmics ingredients

Igual que en el joc original, en "La Fallera Calavera 2" els jugadors hauran de trobar cinc ingredients per preparar una paella que calme la ira de La Fallera Calavera. No obstant això, els nous ingredients podrien no agradar a la zombi i causar-li un cabreig monumental. Tant la gamba de Dénia, com la clòtxina espia proporcionen avantatges als jugadors, però poden ser rebutjats per La Fallera si no està de bon humor, ja que el marisc no s'inclou en la recepta de la "paella valenciana tradicional". El xoriç, en canvi, sempre serà rebutjat per la morta. Cap jugador amb el xoriç en el seu mostrador podrà guanyar la partida i se n'haurà de desfer com puga!

Moneda d'humor

Les 50 noves cartes no són l'única novetat de "La Fallera Calavera 2". L'ampliació inclou un nou element jugable: la moneda d'humor. Esta moneda, que consta d'una cara amb una fallera contenta i una altra amb una fallera enfadada, servirà per determinar l'humor de la morta protagonista en moments clau del joc. Si li oferim una paella amb marisc, per exemple, ens arriscarem a que La Fallera Calavera la rebutge cabrejada. A més, algunes altres cartes -tresors o cartes de batalla- implicaran també el llançament d'esta moneda per determinar els seus efectes finals.

Noves cartes. Més estratègia

Amb una macrobaralla de més de 150 cartes, les partides de La Fallera Calavera seran molt més variades. Com que hi ha tantíssimes cartes diferents, és possible que molts elements no apareguen en una partida concreta. Així, cada vegada que els jugadors s'enfronten a la baralla, el joc ofereix una experiència molt diferent. S'ha acabat això de rematar sempre la partida amb la Batalla d'Almansa!

"La Fallera Calavera 2" està enfocada a jugadors que ja coneixen les cartes i les estratègies originals. Per això introdueix elements que permeten prendre més decisions i que redueixen el factor d'atzar, tot i la inclusió de la moneda. Per exemple, la carta del mercat central o la de la quarantamaula donen l'opció als jugadors de triar les cartes que els interessen, reduint el pes de la sort. A més, esta ampliació elimina la possibilitat que les partides s'allarguen en excés, gràcies a una baralla més equilibrada i a la inclusió de la fideuà de l'apocalipsi.

Nous objectius i millores

"La Fallera Calavera 2" ha sigut un èxit instantani. El primer dia de campanya vam aconseguir superar l'objectiu inicial que ens havíem marcat: 4.500€. Per això podem plantejar noves fites que ens serviran per millorar el producte definitiu! Amb 7.341€ inclourem la carta d'El Misteri d'Elx, una carta que es pot convertir en el que vosaltres vulgueu. Amb 8.500€ inclourem una nova carta triada entre tots els seguidors. I si arribem a 10.000€ fabricarem una caixa més gran, suficient perquè puguen cabre les cartes del joc original i les de "La Fallera Calavera 2"

Què passa si no tinc el joc original?

"La Fallera Calavera 2" és una expansió i, per tant, no es pot jugar sense les 102 cartes del joc original. L'expansió s'adquireix per separat i de moment no oferim cap caixa que continga tot el joc sencer. Pots adquirir "La Fallera Calavera" (el joc primigeni) en alguna botiga física o a través de la nostra web. Igualment, algunes de les recompenses disponibles d'este Verkami inclouen la baralla original!

A què destinarem les vostres aportacions

Els 4.500 euros que demanem els destinarem íntegrament a la producció del joc, que novament tindrà lloc a la fàbrica alemanya Ludo Fact, garantint la màxima qualitat de les cartes i la caixa. Els costos d'il·lustració, promoció, etc. els finançarem amb els beneficis obtinguts de la venda del joc primigeni.

Recompenses

A banda de "La Fallera Calavera 2", amb este Verkami pots obtenir les següents recompenses a preus avantajosos:

  • Joc "La Fallera Calavera": la baralla original de 102 cartes per als qui no estan iniciats en l'univers zombi valencià (vegeu el vídeo de baix). Necessitaràs tindre esta baralla per poder jugar a "La Fallera Calavera 2".

  • Novel·la "La Fallera Calavera": una narració sarcàstica basada en el joc original que satiritza la situació social i política valenciana. Humor i fantasia es donen la mà en este llibre que també ofereix les fantàstiques il·lustracions d'Esther Mendez. La novel·la està editada per Sembra Llibres i ja podeu trobar-ne la 3a edició.

  • PDF amb pòsters d'il·lustracions en alta resolució: si t'agraden les il·lustracions de "La Fallera Calavera 2" pots imprimir-te pòsters de mida A3 a màxima qualitat amb aquest obsequi digital!

  • Patrocini de les instruccions: si teniu una botiga o llibreria, pertanyeu a una comissió fallera o alguna associació, podeu patrocinar les instruccions i ser els primers establiments en tindre l'expansió del joc. Consulteu condicions a [email protected] RECOMPENSES ESGOTADES!

Calendari previst

El Verkami finalitza el 10 d'octubre. A principis d'eixe mes, enviarem els arxius del joc a la fàbrica alemanya Ludo Fact. El procés de producció és de dos mesos, per la qual cosa disposarem de "La Fallera Calavera 2" a principis de desembre. Els mecenes rebran els jocs abans de Nadal, i una miqueta abans que el producte arribe a les botigues físiques. Per tot això, l'ampliació és un regal perfecte per a Nadal!

Més informació

Podeu fer-nos preguntes a través d'esta pàgina de Verkami o mitjançant els comptes oficials de La Fallera Calavera:

Web oficial
Facebook
Twitter
Canal Youtube

Amb la col·laboració de:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

59 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • tonijor

    tonijor

    más de 8 años

    Muy buenas!!! Solo por ansia pura y dura, ¿las previsiones de calendario son correctas? por saber si estará seguro para Navidad y darle "duro" en las vacaciones de los niños. ¡¡¡Gracias!!!

  • Zombi Paella

    Zombi Paella
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola! Ja s'ha acabat el període! Però pots esperar a que comercialitzem l'ampliació del joc a botigues físiques i Internet. Això serà a desembre, just abans de Nadal. Pots estar informada a www.lafalleracalavera.com o a www.facebook.com/lafalleracalavera Gràcies!

  • Laura

    Laura

    más de 8 años

    Ostres!! Arribo tard...! no sóc a temps de fer una aportació... no? Vull molt aquesta ampliació!!

  • Zombi Paella

    Zombi Paella
    Autor/a

    más de 8 años

    Sí, això ho hem fet una altra vegada. Ho podem fer si l'adreça d'enviament és la mateixa, però per favor envieu un mail a [email protected] indicant el nom d'usuari per recordar el que hem acordat. Gràcies!

  • Alma

    Alma

    más de 8 años

    Hola! Enhorabona pel joc i pels èxits!! Voldria comprar el Joc original+2 ampliacions. Eixa opció no la veig. Seria possible elegir l'opció de Joc original+expansió i l'opció d'una altra expansió a preu d'11 euros? ja que sols hi hauria un enviament

  • Zombi Paella

    Zombi Paella
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola, tal com expliquem a l'apartat "A què destinarem les vostres aportacions" els pressupost inicial només cobria una part de les despeses de fabricació. Gràcies a la major recaptació hem pogut fer una caixa més gran i cara i afegir més cartes. A més, amb la recaptació podrem cobrir els costos d'il·lustració, maquetació, assessorament lingüístic, promoció, etc. que havíem de cobrir amb recursos propis. A més, pensa que com més recaptació tenim, major és el cost total de fabricació perquè hem de produir més jocs com a recompensa :-)

  • Garramacha

    Garramacha

    más de 8 años

    Hola. He vist que sobren diners ja dels objectius marcats. Que se farà en lo que sobra dels diners??

  • Zombi Paella

    Zombi Paella
    Autor/a

    más de 8 años

    Sí, hem fet la prova i també caben enfundades si se li lleva una safateta que inclou la caixa. Cap problema!

  • Alex Santonja "Kano"

    Alex Santonja "Kano"

    más de 8 años

    Buenas!

    Ya me he apuntado al CF, por supuesto. En mi caso, tengo una sugerencia... la caja más grande, en la que cabrían los dos grupos de cartas, podría ser lo suficientemente grande como para que cupiesen... enfundadas? En la actual están justitas.

  • Zombi Paella

    Zombi Paella
    Autor/a

    más de 8 años

    Pues sí, la idea es hacerlo también aunque como siempre vamos mal de tiempo seguramente tardaremos un poquito... Gracias por el interés y por la paciencia...!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies