❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fang i Setge, el disc

El 2014 vam estrenar Fang i Setge, el musical de 1714. Després de 13 representacions, 6.523 espectadors provinents d’arreu del país i un gran èxit de crítica, ara ens proposem gravar un disc amb les cançons més representatives d'aquest emotiu espectacle. Ajuda'ns a fer-ho possible!

Excés d’Entusiasme

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
136
Aportaciones
7.090€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

La productora Excés d’Entusiasme S.L. amb col·laboració de La Passió d’Olesa, va estrenar el desembre de 2014 Fang i Setge, el musical sobre els fets de 1714. Un espectacle concebut amb l’estètica dels grans musicals anglosaxons que va comptar amb un equip de professionals del renom: música del compositor Salvador Brotons, dramatúrgia de Marc Rosich, coreografia de Toni Mira, lletres de Josep Pedrals i, dalt de l’escenari, figures reconegudes de l’escena catalana com: Lloll Bertran, Pep Molina, Teresa Vallicrossa, Oriol Genís, Ferran Frauca, Xavier Ribera Vall, l’Albert Gràcia, Neus Pàmies, Aina Sánchez, Jordi LLordella i Marc Pujol.

L’espectacle brinda un homenatge a tota la gent que el 1714 va lluitar per mantenir les llibertats de Catalunya. En aquest sentit, les relacions humanes tenen un focus prioritari, mentre que el grans fets que han perviscut en la memòria col·lectiva són viscuts a través de la vida dels personatges. El musical recrea la vida dintre dels murs de la ciutat assetjada de Barcelona a través d’històries personals, protagonitzades principalment per dones, que donen una visió femenina del setge i expliquen el dia a dia de la ciutat. Des d’una vessant més filosòfica, conflueixen els diferents punts de vista del conflicte i es fan sentir totes les veus involucrades.

Fang i Setge va comptar amb 13 representacions, 6.523 espectadors provinents d’arreu del país i un gran èxit de crítica. Per això, ara volem gravar un disc amb les cançons més representatives del musical, cantades pels mateixos artistes que van representar l’espectacle.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ens ajudaran a finançar les despes de la gravació: els honoraris de músics i cantants, el lloguer de l'estudi de gravació i la producció del disc.

Sobre les recompenses

Totes les vostres aportacions són importants per tirar endavant aquest projecte i, per això, totes tenen recompensa: des de discs, que rebreu en primícia abans que es posin a la venda, a entrades per assistir a l'estrena de la segona temporada de Fang i Setge, el 12 de setembre al teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat. A més, també podeu aconseguir algunes recompenses especials, com assistir a la gravació del disc, sortir de figurant al musical o poder accedir a la zona reservada pels actors i creadors.

Calendari previst

Tenim previst començar les gravacions el dia 3 d’agost i que el disc es posi a la venda l'11 de setembre.

+ Info

Web
Facebook
Twitter
Canal de Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Excés d’Entusiasme

    Excés d’Entusiasme
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Joan,

    La recompensa que inclou sortir de figurant és per fer-ho només en una de les representacions i pots escollir la data que et vagi millor. Prèviament hauries d’assistir a un assaig i arribar una hora abans de l’inici de la representació perquè et puguem caracteritzar.

    Si et decideixes per aquesta recompensa, ens hauries de dir el més aviat possible a quina representació podries venir per tal que ho preparem tot.

    Segur que gaudiràs de l’experiència!

  • Joan

    Joan

    más de 8 años

    Bon dia, he descobert el projecte i em vaig perdre la primera temporada. Hi col·laboraré. Però, abans de fer-ho, què suposa sortir de figurant? Ha de ser a totes les funcions? S'ha d'assistir a molts assaigs? És per veure si ho puc combinar. Gràcies!

#08 / Fang i Setge a Els Matins de TV3

Avui una representació dels actors protagonistes de Fang i Setge, el musical de 1714, han interpretat l'Arrisquem al plató d'Els Matins de TV3. Espectacular! No us ho perdeu!

I recordeu que podeu venir a veure el musical al Teatre La Passió d'Olesa de Montserrat, demà dissabte 26 de setembre a les 21h, dissabte 3 d'octubre a les 21h o diumenge 4 d'octubre a les 18h. Afanyeu-vos que s'acaba!

#07 / El mestre Brotons signa discs als mecenes

El mestre Salvador Brotons va signar ahir els discs als mecenes que van col·laborar en el projecte i que tenien com a recompensa un exemplar firmat pel compositor.

Els assistents han pogut escoltar les cançons comentades pel mestre i compartir amb ell com va ser el procés de composició i algunes anècdotes del musical.

#06 / Ja tenim el disc!

Ja tenim el disc de Fang i Setge, el musical de 1714! Els que heu vingut a l'estrena de la segona temporada ja l'heu pogut escoltar, esperem que us hagi emocionat tant com l'espectacle. I els que encara no el teniu, molt aviat el podreu gaudir. Gràcies de nou per haver-nos ajudat a fer-ho possible!

#05 / Arrisquem!

Ja queden pocs dies per poder escoltar el disc de Fang i Setge, el musical de 1714. Però, per no fer tant llarga l'espera, avui us en deixem un tastet, la nostra cançó emblema: Arrisquem!

Esperem que us agradi com sona!

#04 / Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Avui ha acabat la campanya de micromecenatge, hem superat de llarg l'objectiu de 6.000 euros i això ha estat possible gràcies a vosaltres, als 136 mecenes que ens heu fet confiança i ens heu ajudat a sumar un total de 7.090 euros.

En pocs dies podreu escoltar la banda sonora de Fang i Setge, el musical de 1714. Un disc de gran qualitat que segur que us emocionarà, amb composicions èpiques del mestre Salvador Brotons i lletres del gran Josep Pedrals, que estan tant vigents ara com al 1714. Un disc que moltes de les persones que van assistir a la primera temporada del musical ens van demanar per poder-ne tenir un record. Estem segurs que molts dels mecenes que heu participat en la campanya heu vist ja l'espectacle i, per això, us estem doblement agraïts, perquè ens vau reclamar el disc i, a més, heu col·laborat econòmicament per… leer más

#03 / El disc ja està en fase de producció

Els cantants i l'orquestra ja han enregistrat totes les cançons i ara el disc ja està en fase de producció. Queden pocs dies per tenir-lo a les mans!

Mentrestant, us deixem un vídeo de les gravacions, amb l'orquestra interpretant l'Arrisquem dirigida pel mestre Salvador Brotons. Una delícia!

#02 / OBJECTIU ACONSEGUIT!

Ja hem aconseguit arribar als 6.000 euros i ho hem fet 14 dies abans d’acabar el termini del projecte. Estem molt contents i molt agraïts als 117 mecenes que faran possible la gravació i producció del disc de Fang i Setge, el musical de 1714.

Tot i que ja hem aconseguit l’objectiu, tots aquells que vulgueu obtenir el disc o entrades amb descomptes per anar a veure la segona temporada de Fang i Setge, que s’estrenarà el 12 de setembre al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat, podeu seguir fent aportacions fins el dia 25 d’agost. Recordeu que hi ha recompenses especials, com sortir de figurant al musical o accedir a la zona d’actors, per veure que es cou darrere l’escenari d’un gran musical.

La setmana passada ja vam començar les gravacions i, perquè aneu veient com sonarà el disc, podeu escoltar l’orquestra tocant la cançó Cara a Cara.

Moltes gràcies a tots!

#01 / Comencem les gravacions!

Aquesta setmana, i gràcies a les aportacions que, fins ara, heu fet al nostre projecte, comencem a gravar les cançons de Fang i Setge, el musical de 1714. Per anar fent un tastet, us deixem amb la lletra de la cançó emblema del musical, "Arrisquem!", que canten els protagonistes de l'espectacle.

Fotografia de Pere Grimau

ARRISQUEM!

ARRISQUEM!,

sense por d'arribar fins l'extrem.

Defensem,

per la urgència que ens prem...

Sempre tan immadurs!

Perseguim el que és just!
És l'amor, el vigor que ens fa

sortir al combat.

Sou com nens exaltats...

i aquest joc no és segur,

ni ho serà mai.

Pel cas,

ARRISQUEM!

Demostrem la fermesa i el tremp!

Defensem,

per la urgència que ens prem.

Des del cor que ens encén

a la mà el sentiment...

Si gosem,

podrem dir, amb l'orgull del valent,

que és la por la que ens tem

i per tant...

ARRISQUEM! ...

Travessant contratemps

treballem,

fent del cos, armament

I ningú

no ens podrà recordar...
... per haver estat covards,

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies