❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cal fer el cor fort

CAL FER EL COR FORT és un projecte senzill que ens ofereix una dosis de vida quotidiana on els personatges i els seus conflictes son la base del curtmetratge.

Marc Caballero

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
2.525€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

CAL FER EL COR FORT és un curtmetratge de ficció produït per ESCAC FILMS que neix com a projecte de final de grau de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

Cal fer el cor fort, és un projecte d’infraestructura i logística senzilles. Una història sincera que ens ofereix una dosis de vida quotidiana on els personatges i els seus conflictes són la base del curtmetratge.

Carlos Solano, Director de producció

L’ Eli, una noia de trenta-dos anys, torna al pis que ha estat compartint amb la seva parella, en Carles, per recollir els seus efectes personals una setmana després de la ruptura de la relació. Durant aquest matí ple de records i moments dolorosos, es veu sorpresa pel Martí, el seu germà de vint-i-dos anys, qui encara desconeix la situació en la que es troba la seva germana.

El Martí plantejarà a l’Eli la seva situació: porta tota la nit discutint amb la seva parella i veu en perill la seva relació. L’Eli, sense explicar-li el seu estat sentimental actual, intentarà ajudar, aconsellar i animar al seu germà. Unes opinions, uns consells i un punt de vista, que l’Eli no ha aplicat en les seves relacions passades, ni sembla que aplicarà en les futures. Entenent així els punts de vistes objectiu i subjectiu de la nostra protagonista.

Sovint, totes aquelles opinions que expressem des d’un punt de vista extern o objectiu no les apliquem en les nostres vivències personals. Una hipocresia, en el millor sentit de la paraula, inherent en l’ésser humà.

Marc Caballero, Director i guionista

Cal fer el cor fort, és una història que reflexiona sobre la gestió emocional i sentimental. Més concretament en situacions crítiques de l’àmbit amorós.

Per explorar aquesta reflexió, hem seleccionat un petit fragment de la vida de l’Eli, on, gràcies a un to realista, íntim i personal, podrem entendre la situació de la protagonista i empatitzar amb les seves emocions sense conèixer detalls explícits de la seva vida i de les seves relacions amb en Carles i en Martí.

A través d’una realització sòbria i elegant, on la posada en escena i el treball amb actors son dos dels recursos cinematogràfics essencials, intentarem transmetre, també visualment, tots aquests sentiments, emocions i pensaments interns dels nostres personatges.

La principal intenció és generar l’atmosfera idònia que ajudi a transmetre tot allò que els personatges no verbalitzen, aconseguint així, generar el tipus de sensacions que els recorren per dins.

Lali Rubio, Directora de fotografia

Format - Digital (Arri ALEXA) - 1:2.35

Duració - 12-14 minuts

Idioma - Català

Color-B/N - Color

Gènere - Drama

Alps de Yorgos Lanthimos (2011), un dels nostres principals referents formals

Ho tractarem tot de manera realista, però amb una composició de plans on l’estètica de l’art assoleix un paper determinant i clarament visible per la solemnitat i netedat compositiva, paradoxalment al fet de treballar amb un art minimalista.

Elena Domínguez, Directora d’art

Director i guionista - Marc Caballero

Ajudant de direcció - Claudia Costafreda

Director de producció - Carlos Solano

Directora de fotografia - Lali Rubio

Directora d’art - Elena Domínguez

Disseny de so - Ramon Gallart

Postproducció de so - Hector Mallén

Muntador i VFX - Lionel Estivill

Disseny de vestuari - Eugenia López

Maquillatge i perruqueria - Christian Martínez

Il·lustracions - Mariona Alberich

Cal fer el cor fort, es rodarà a Barcelona des del 24 de juliol fins al 3 d’agost de 2015. Posteriorment el curtmetratge entrarà en fase de postproducció (muntatge, edició de so, etalonatge,…) i l’estrena està programada, de manera aproximada, a principis de 2016.

Les aportacions aniran destinades a diverses despeses per poder fer realitat aquest projecte (transports, dietes, lloguer de material,…). Però el que de veritat volem acconseguir és que tots els mecenes se sentin partíceps i que sel's correspongui de la mateixa manera.

A TOTS els mecenes se’ls recompensarà amb un fotograma del curtmetratge numerat i únic, que rebran imprès un cop s’entreguin totes les recompenses:

D'aquesta manera tots aquells que vulguin col·laborar amb nosaltres fent una aportació al verkami, sense tenir en compte el volum de l'aportació, seran propietaris simbòlics d'una petita part del curtmetratge i del projecte.

Per mantenir-vos informats també ens podeu seguir a les nostres xarxes socials:

Facebook
Instagram
Tumblr

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies