❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació CD "Corre, vine, imagina" de la Teranyina d'AMER

El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps. Volem deixar la nostra veu guardada per sempre, la veu de la nostra família.

Esplai "La Teranyina"

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
2.475€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte tracta d’un somni que tenim entre mans entre tots els monitors de l’Esplai “la Teranyina” d’Amer. Tenim ganes de regalar als esplaieros i les esplaieres, que són la raó de l’Esplai, una cosa que recordin durant molt de temps.

Des dels inicis de l’Esplai existeix una cançó que dóna ritme a les tardes de dissabte amerenques, una cançó que parla de formes i valors, de maneres de veure la naturalesa, l’entorn i sobretot la experiencia de l’Esplai. Els anys van passant, i arribarà un moment en el que la nostra generació de monitors i monitores deixi d'exercir, i ho passi als que venen darrera. Però una de les coses que no volem deixar sense fer és aquest projecte.

Enregistrarem un CD cantat per tots els nens, nenes, nois, noies, monitors, monitores i fins i tot pares i mares!!! Constarà de 4 o 5 cançons. El que sí que està clar és que el SINGLE será la NOSTRA CANÇÓ “Corre, vina, imagina”. Volem involucrar als esplaieros i les esplaieres, però també a les seves famíles, ja que també formen part de “la Teranyina”, i són part indispensable del seu bon funcionament.

El capital serà invertit en:

  • Enregistrament, masterització, edició de 400 unitats.
  • Gravació i edició del videoclip de la cançó "corre,vine, imagina".
  • Recompenses i obsequis col·laboradors.
  • Despeses grup de música.
  • Disseny i impressió del fulletó interior del CD.
  • Impressió material promocional del projecte.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / PREGUNTES amb RESPOSTA sobre el projecte:

Després de molt de temps dient que els monitors us estàvem preparant una sorpresa per a tots aquí i ara us la volem presentar:

GRAVAREM UN CD!!!

Gravarem la cançó de l'Esplai i versionarem cançons. Tot això ho farem al costat d'un grup que tots coneixem i que ens ha ofert la seva ajuda incondicional en el muntatge d'aquest projecte: els DESKARATS!!!

1-    QUÈ CANTAREM?

Entre tots cantarem:

La cançó de l'Esplai “corre, vine, imagina”

Versionarem cançons escollides i demanades a grups catalans.

Els Llampecs, Bruixots, Puputs cantaran:

És un desig –Col·lectiva

Els Puputs, Rodamóns i aranyes cantaran:

Viu-la- Filipo Landini

Els Rodamóns, Aranyes i Pares cantaran:

T’estimo molt- Lax’n’busto

En total seran 4 temes per un CD, a més a més es gravarà un VIDEOCLIP amb la cançó “corre, vine, imagina” que també es podrà trobar dins el recopilatori.

2-    ON HO GRAVAREM?

La gravació anirà repartida en 2. Hem estat consultant amb professionals de la música i especialistes en estudis de gravació, i la recomanació que hem rebut per part dels dos és que en primer lloc es dugui a terme la gravació instrumental que la realitzarà el grup DESKARATS.

Un cop realitzada aquesta gravació, i per facilitar les coses, l’ESPLAI (Estació) es convertirà en un estudi de gravació durant un dia.

Els professionals de l’ESTUDI portaran la maquinària i els instruments necessaris per a disfressar “la Teranyina” en el millor estudi de gravació!!!

Durant aquell dia es realitzarà la gravació de les veus. Els grups que no els hi toqui fer les veus realitzaran activitats preparades per l’entorn de l’Esplai.

3-    COM ASSAGEREM?

Realitzarem petits assajos en hores de bus en les sortides, i depenent de la manera en la que ho portem pot ser haurem de preparar algun dia d’assaig especial.

Demanarem la col·laboració de les famílies en l’aprenentatge de la cançó per tal d’alleugerir el procés.

Repartirem les partitures impreses a tots els participants, a més d’enviar-les via correu electrònic a tots. També passarem l’enllaç de la canço via e-mail per tal de poder escoltar-la i anar-la memoritzant.

4-    COM ACONSEGUIREM ELS FONS PER A REALITZAR EL PROJECTE?

Mitjançant la web VERKAMI (http://www.verkami.com ) en la que es poden realitzar ajudes per a projectes d'entitats o grups de persones que sinó no podrien tirar endavant els seus somnis. S’anomena micro-mecenatge o crowdfunding.

D'aquesta manera podem atraure “mecenes” per a projectes. Els que intervenen com a tals reben una recompensa (posada per els creadors del projecte, en aquest cas nosaltres).

Les recompenses estan pensades per a motivar als possibles mecenes a posar el seu gra de sorra al projecte. Les recompenses són e diferents xifres monetàries per tal de poder arribar a tothom i que tothom pugui sentir que és part del projecte.

Aquesta web amb el poc temps que està en marxa ha aconseguit donar a llum a més de 165 projectes que sense l'ajuda dels mecenes haurien quedat apartats.

Perquè s'entengui:

-          Què és el crowdfunding

És una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. A verkami ens dirigim a creadors independents que busquen finançament per materialitzar les seves idees. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

-          Com l'entenen a verkami

Els creadors mantenen tots els drets sobre les seves obres, i ofereixen als mecenes que els ajuden a finançar els seus projectes recompenses en forma de creacions i productes exclusius, experiències úniques, edicions limitades, marxandatge, accés a descàrregues...

5-    Quan ho volem dur a terme?

Ho volem dur a terme durant els mesos de març- mitjans abril per a fer la presentació oficial a principis de maig coincidint amb la diada de la “Teranyinada”: Festa major de l’Esplai!!!

6-    Com tenim pensat donar-ho a conèixer?

Mitjançant el FACEBOOK i el mailing de l’Esplai, cartells publicitaris pels pobles de la zona, motivant a col·laborar, promocionant el projecte des de els facebooks personals dels monitors i monitores, incentivant la promoció de totes aquelles persones que estan vinculades a l’Esplai (exmonitors, pares, mares, familiars, etc…).

Demanant-vos a tots que feu córrer la veu, que motiveu, que compartiu via xarxes socials, el boca orella, l'e-mail, o de qualsevol manera.

7-    QUINES SÓN LES RECOMPENSES PELS MECENES?

Recompenses per € invertits:

15€

1 cd+ invitació personal a la presentació oficial

25€

1 cd+invitació personal a la presentació oficial + pòster firmat per les estrelles+ sortirà el teu nom en el llibret de col·laboradors que anirà dins el Cd

50€

Invitació a primera fila en la Presentació oficial + 2 cds + pòster firmat per les estrelles+ sortirà el teu nom al llibret de col·laboradors que anirà a dins del cd.

100€

Invitació a primera fila a la presentació oficial+ 4 cds+ pòster firmat per les estrelles+ sortirà el teu nom al llibret de col·laboradors + premi sorpresa realitzat per els esplaieros.

8-    Quina quantitat es pot aportar a un projecte?

Cada projecte presenta una varietat de quantitats a aportar que porten associades unes determinades recompenses. Pots escollir entre aquestes la que més t’agradi o la que millor s’adapti a la teva butxaca.

9-    Per què parlem de compromís d’aportació i no directament d’aportació?

Parlem de “compromís” d’aportació perquè no rebràs el càrrec al teu compte fins al final dels 40 dies, i només si el projecte ha arribat amb èxit al seu objectiu de finançament. Altrament, el teu compromís d’aportació queda anul·lat, i no es fa cap càrrec a la teva targeta.

10-  Què rebo a canvi de la meva aportació a un projecte?

Reps la recompensa que has triat d’acord amb l’import de la teva aportació. A part de saber que gràcies a tu ha pogut dur-se a terme el projecte.

11- Em notifiqueu d’alguna manera si un projecte al que dono suport ha acabat?

Sí. Quan acaba el termini de finançament d’un projecte al que dones suport, rebràs un correu electrònic per informar-te’n, tant si ha acabat amb èxit com si no. També rebràs un correu electrònic de confirmació del càrrec a la teva targeta.

12-  Si faig una aportació, quina informació rep el creador del projecte sobre mi?

El teu nom d’usuari i la quantitat que has aportat junt amb la recompensa que has escollit. Tot i que el creador no té el teu email, té la possibilitat d’enviar-te missatges al teu correu a través de verkami. Mitjançant aquesta comunicació directa i sense intermediaris et podrà tenir al corrent de totes les actualitzacions del projecte.

13-  Puc fer la meva aportació de manera anònima?

Al registrar-te a verkami, hauràs d’escollir un nom d’usuari, que és el que veuran la resta d’usuaris. Si vols mantenir l’anonimat, pots optar per utilitzar un pseudònim en comptes del teu nom real.

14-  Què puc fer jo com a mecenes perquè el projecte tingui èxit?

De fet ets pràcticament indispensable. Els projectes de verkami es donen a conèixer sobretot pel boca orella, ja sigui al món real o a través de la xarxa. Si creus que projecte és interessant fes-ne tota la difusió possible i augmentaràs les seves possibilitat d’èxit.

15- QUÈ DEMANEM?

Col·laboració, ganes i energia a tothom!

Demaneu de us sentiu tant vostre aquest projecte com nosaltres!

Esplai_teranyina_logo.jpgI sobretot que penseu en que si el projecte arriba al seu final… FAREM HISTÒRIA!!! Des d’aquí volem donar-vos les gràcies per tot. Perquè sense la vostra confiança no hauríem ni pensat en aquest projecte, I sí, CORREU, VENIU i IMAGINEU TOT LO BÉ QUE ENS HO PASSAREM!!!  Visca l’ESPLAI i visca AMER!!!  

 

ELS VOSTRES MONITORS!

 

3 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Joan Serrat

    Joan Serrat

    más de 10 años

    Vols descobrir una nova plataforma catalana de finançament alternatiu? Descobreix una nova manera d'entendre el #crowdfunding a: startval.cat. Molta sort amb el teu

    projecte!

  • MAGDA

    MAGDA

    12 años

    molta sort!!!

  • Familia Carmona - Cullell

    Familia Carmona - Cullell

    12 años

    Eps, aquest esplai si que val!!! m'encanta la idea, us dóno tot el meu suport pq pugueu fer-ho realitat, som mlts q ens emocionarem al veure tot el q esteu fent per l'esplai la teranyina, tots els q ens en sentim part us ho agraim! mlta sort.

    Judit

#01 / PREGUNTES amb RESPOSTA sobre el projecte:

Després de molt de temps dient que els monitors us estàvem preparant una sorpresa per a tots aquí i ara us la volem presentar:

GRAVAREM UN CD!!!

Gravarem la cançó de l'Esplai i versionarem cançons. Tot això ho farem al costat d'un grup que tots coneixem i que ens ha ofert la seva ajuda incondicional en el muntatge d'aquest projecte: els DESKARATS!!!

1-    QUÈ CANTAREM?

Entre tots cantarem:

La cançó de l'Esplai “corre, vine, imagina”

Versionarem cançons escollides i demanades a grups catalans.

Els Llampecs, Bruixots, Puputs cantaran:

És un desig –Col·lectiva

Els Puputs, Rodamóns i aranyes cantaran:

Viu-la- Filipo Landini

Els Rodamóns, Aranyes i Pares cantaran:

T’estimo molt- Lax’n’busto

En total seran 4 temes per un CD, a més a més es gravarà un VIDEOCLIP amb la cançó “corre, vine, imagina” que també es podrà trobar dins el recopilatori.

2-    ON HO GRAVAREM?

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies