❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Ganxeta i la Pedra Preciosa, MÉS que un CONTE!

Ajuda'ns a fer realitat "La Ganxeta i la Pedra Preciosa", el primer conte d'una col·lecció de relats infantils per a infants de 0 a 6 anys. Acompanyem la Ganxeta en el seu viatge per entendre el món que l'envolta? Amb la Pedra Preciosa, la Ganxeta coneixerà el respecte, la tolerància, l'empatia...

0
segundos
70
Aportaciones
868€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Ganxeta i la Pedra Preciosa és el primer conte d'una col·lecció de relats infantils per descobrir valors i treballar l'educació emocional.

Ens faria MOLTA IL·LUSIÓ poder editar un centenar de contes per compartir no només una història sinó una eina perquè l'infant i l'adult interactuïn i perquè el CONTE esdevingui VIVENCIAL. El nostre projecte és sense ànim de lucre; el que volem és que el conte es faci realitat i el puguem tenir a les mans: nosaltres, els mecenes, les biblioteques i les escoles que el vulguin... Ara per ara, l'expliquem sense tenir-lo i seria un gran pas endavant poder-lo ensenyar als infants.

Qui és la Ganxeta

La Ganxeta és un personatge dibuixat imaginari, una nena espontània, oberta, filosòfica, ecològica... És una nena que té la necessitat d'aprendre, d'explorar, de conèixer coses noves, que diu el que pensa i no té por de l'opinió de la gent, que viu el moment concret i pur, sense pensar en el demà. La Ganxeta és una nena amb tots els trets d'un infant d'aquesta edat, impulsiva, espontània, alegre, que pensa a jugar, a riure i a passar-ho bé.

Els seus moments són únics i de qualsevol observació en pot néixer una nova reflexió que l'ajuda a entendre una mica millor aquest món. A La Ganxeta i la Pedra Preciosa, la Ganxeta coneixerà el respecte, la tolerància, l'empatia...

Qui som les autores

Mireia Romeu, filòloga de professió i tastaolletes de vocació. Gràcies a la gent que vaig conèixer com a monitora als Escoltes Catalans, vaig començar a interessar-me per l'educació infantil des d'una perspectiva que va més enllà del magisteri reglat. Ara, com a mare, puc viure tot allò de què tant vaig llegir i parlar fins a la sacietat. I, per casualitat i afinitat, m'he acabat trobant amb la Sònia, amb qui compartim moltes idees sobre educació i amb qui hem format un molt bon equip!

Sònia Rodríguez, educadora infantil. M'atrau moltíssim el món de l'art i de la creativitat, i la literatura infantil em permet expressar i transmetre als infants aquesta sensibilitat envers l'art. Explicar contes és molt bon recurs per potenciar la imaginació, ensenyar i aprendre valors, conèixer la cultura...hi ha un munt d' avantatges, sobretot el de compartir bons moments amb els més petits. Sóc mare i veig la necessitat de fomentar les activitats familiars, a on els nens i les nenes interactuïn amb els seus pares i les seves mares i amb altres iguals i adults, per sumar experiències enriquidores per al seu desenvolupament, per la seva vida.

Buscant racons bonics, moments únics, art improvisat acabes trobant gent guapa, i com diu la Mireia, ens hem acabat trobant.

Qui és l'il·lustrador

Guillem Castro, dissenyador gràfic de professió. Fa anys que em dedico al món de la publicitat però des que era petit que dibuixo. Fins ara ho havia fet per a mi però les Somi em van animar a participar en aquest projecte. Faig els esboços a llapis, els digitalitzo i els dono color i màgia! M'agraden molt les animacions i, ara que sóc pare, tinc l'excusa perfecta per llegir contes i mirar pel·lícules d'animació.

Somi contacontes

Vam començar explicant contes infantils a grups d'infants del nostre entorn.

Amb les sessions de contacontes expliquem històries que ens agraden; prèviament seleccionem alguns dels contes infantils que, pensem, són originals, divertits o que aporten algun valor afegit, amb la finalitat d'enviar missatges als més petits. Les històries de la Ganxeta, juntament amb els contes d'altres autors, són un altre recurs que ens ajuda a expressar el que volem dir. A més a més, són històries senzilles, que amb un llenguatge clar, acosten a l'infant valors de cooperació, solidaritat, respecte, igualtat, comprensió..., i permeten treballar l'educació emocional. També volem transmetre el gust per la lectura i la llengua i cultura catalana i els contes de la Ganxeta són l'eina ideal que ens permet atraure l'atenció dels infants.

Per la necessitat d'explicar noves històries, va sorgir la idea de crear un personatge en el qual tots els infants es poguessin indentificar, proper i simpàtic. La Ganxeta ens ajuda a explicar els contes amb els missatges concrets en cada moment. Són contes pensats per explicar-los en veu alta, que atrauen l'atenció de l'infant des del primer moment, ja que hi ha molts elements atractius i del seu interès; a més, ens agrada la idea que l'adult i l'infant puguin interactuar a partir del conte.

Si en voleu saber més, visiteu el nostre blog:
Somi contacontes

Sobre les recompenses

Les recompenses volen donar-vos l'oportunitat de poder conèixer el primer conte de la Ganxeta, La Ganxeta i la Pedra Preciosa, però també us oferim:

-aparèixer al llibre, a l'apartat d'agraïments

-un exemplar del conte

-una fitxa amb activitats per fer després d'explicar el conte

-una xapa de la Ganxeta

-una samarreta de la Ganxeta

-una sessió de contacontes amb activitat inclosa



A què destinarem els diners

Si arribem als 600 € podem editar cent unitats del conte. Si els superem, en podrem editar més còpies.

Calendari previst

Maig: edició del llibre

Juny: distribució de les recompenses

+ Info

Trobareu més info al nostre blog:

Somi contacontes

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Paola

    Paola

    más de 8 años

    Hola, heu enviat les recompenses?

  • Àngel Pérez

    Àngel Pérez

    casi 9 años

    En quin moment s’ha de dir el nom que apareixerà en els agraïments del conte? M’agradaria posar el nom de la meva filla i no el meu nom d’usuari.

    Gràcies i una iniciativa genial!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies