❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

NOSALTRES: primer disc d'ORIOL BARRI

NOSALTRES és el primer disc d'Oriol Barri i necessitem la teva ajuda per fer-lo possible! Fes-te mecenes, ajuda'ns i forma part de Nosaltres!

Oriol Barri

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
112
Aportaciones
3.534€
De 2.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EVOLUCIÓ I NOTÍCIES

SEGON OBJECTIU: 3.500€

Estem molt alucinats amb la rebuda d'aquest projecte i això sembla un somni! El disc està a punt de sortir del forn i la vostra ajuda ens permetrà començar aquest projecte amb molta més força. Gràcies!!!

I ara què? Tal i com vam descriure a l'inici de la campanya el cost per fer realitat aquest projecte és d'uns 4.500€, diners necessaris per pagar la gravació, la mescla, la masterització, la edició, la gestió, la imatge gràfica, promoció online i els videoclips. En aquest pressupost no hi comptem la promoció a mitjans. Amb el primer objectiu de 2.900€ (2.500€ nets) aconseguirem pagar la gravació del disc, la mescla i part de la masterització. Què passa si aconseguim arribar a 3.500€? Amb aquest segon objectiu podrem finançar la masterització sencera, la edició del disc (les còpies) i la gestió editorial. Una ajuda encara més gran! Encara tenim molts dies per endavant per intentar-ho. Cada cop som més #Nosaltres!

Ho hem fet! HO HEU FET!

SENSE PARAULES!!!! En només 11 dies hem superat el primer objectiu i ja estem al 103% de recaptació!! És a dir, 88 mecenes heu aportat 3.004€! moltíssimes gràcies!!! Comencem a preparar el disc amb molta il·lusió!!

CANVI DATA CONCERT PRESENTACIÓ - Divendres 29 MAIG 2015 · 22:00h.

Fa pocs dies hem vist que el 30 de maig és el dia que se celebrarà la Final de la Copa del Rei de Futbol entre el F.C. Barcelona i l'Athlètic de Bilbao. Com que no podem competir contra aquest element cultural i aglutinador de la societat que és el futbol, hem decidit avançar la data un dia.

Així que el Concert de Presentació de NOSALTRES es realitzarà el divendres 29 DE MAIG de 2015 a les 22:00h al FOMENT HORTENC (Horta - Barcelona).

Preguem que cap dels que ja heu adquirit l'entrada tingueu cap problema per assistir al concert. Si és així, feu-nos-ho saber a través de la plataforma Verkami o enviant un e-mail a [email protected].

ORIOL BARRI

Sóc Oriol Barri, fill del barri d'El Carmel-Horta (Barcelona, 1984). Després d'una maqueta i moltes cançons a la butxaca, ara estic a punt de fer realitat un somni de molts anys i, més que mai, em cal la vostra ajuda. En aquesta aventura, però, no estic sol; aquest disc el fem nosaltres.

PERQUÈ "NOSALTRES"?

Gràcies a les moltes experiències, etapes i influències de cada dia s'han gestat 11 cançons molt diverses que formen Nosaltres. Cada amic, familiar o persona anònima que s'ha creuat pel camí ha fet possible -directa o indirectament- la creació d'aquestes idees. Una motxilla que s'ha descarregat en aquest disc ple d'històries i idees que han sorgit de cadascun de vosaltres. Sóc qui sóc gràcies a tots vosaltres, i aquest és el punt de partida d'aquest disc.

Nosaltres també fa referència a la tan necessitada unió, a l'amor, a donar-nos les mans i continuar junts en aquest món cada cop més individualista.

EL DISC "NOSALTRES"

NOSALTRES som l' Oriol Barri (guitarres, veu, composició musical, lletres, producció i arranjaments), la Gemma Baños (teclats i veu), en Tomàs Genís (baix i cello) i en Lluis Molas (percussions). Aquest disc l'hem enregistrat a Ca'l Pedrós de Cervera amb l'equip d' Àtic: Manel Pedrós (enginyer de so) i Carlos Montfort (Guitarres, pianos, violins, producció i arranjaments).

En la gravació hem comptat amb la col·laboració de l' Oriol Aymat al violoncel (component de Blaumut), en Guillem Boltó al trombó i en Ramón Figueras a la Trompeta (components de Doctor Prats).

En aquest disc hi trobareu cançons que beuen del rock, pop, swing, folk americà, cançó d'autor i fins i tot rumba o reagge/ska; un disc eclèctic, que no s'adorm en un sol estil, com a resposta de la influència inevitable que rebem avui en dia de tot el món, producte de la globalització tecnològica.

Som Nosaltres, però hi faltes tu!

MECENATGE i VERKAMI

Hem escollit el micromecenatge per fer realitat aquest projecte degut a dues raons bàsiques:

1.- Mitjançant el micromecenatge donem encara més sentit al Nosaltres. Amb les vostres aportacions solidàries i imprescindibles farem que aquest projecte sigui encara més col·lectiu. Tot això haurà estat possible gràcies a vosaltres, i d'aquesta unió només en poden sortir coses boniques. Sense vosaltres no hi ha Nosaltres!

2.- La segona raó és l'evident necessitat econòmica per a fer realitat aquest disc. Sense un elevat capital econòmic avui en dia és molt difícil fer realitat somnis com aquest. Dels més de 4.500€ que ens caldrien (gravació, mescla, masterització, edició, gestió, imatge gràfica, fotografies, videoclip, etc.) intentarem assolir una part del pressupost: 2.900€. Aquesta xifra es reduirà a uns 2.500€ (% que s'endú la plataforma Verkami, % pels pagaments on-line i la fabricació i enviament de les recompenses), el que serà una ajuda imprescindible per no haver de dependre de bancs i préstecs bancaris totalment abusius i injustos.

A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS

Si assolim l'objectiu proposat - 2.900€ - aconseguirem cobrir les despeses de la gravació del disc, la mescla i la masterització, i ens fareu molt feliços!

I SI ACONSEGUIM MÉS DINERS?

Si aconseguim superar aquesta fita (a part de fer realitat aquest projecte i fer-nos molt (encara més) feliços!) intentarem també finançar la edició del disc (fer les còpies), el registre (publicació i editorial), la imatge gràfica (fotografies, disseny), el videoclip i altres despeses.

LES RECOMPENSES

Enviament

Les recompenses físiques te les farem arribar de 3 maneres diferents a escollir:

1- En el concerts de presentació (Concert Presentació -29 maig-) o en d'altres (ho concretarem per e-mail)

2- A casa teva en persona (amb la recompensa que l'Oriol t'ho porta a casa i les recompenses de Concerts A Pèl)

3- Enviament per correu ordinari a casa (Estat Espanyol i Illes Balears) durant el mes de maig.

Recompenses:

Hem fet les recompenses de tal manera que puguis triar la combinació que més et vingui de gust, segons l'aportació econòmica i la recompensa que vulguis o puguis. A més a més, si tries diferents recompenses -els packs- tindràs descomptes en relació a les recompenses més individuals.

Quines són?

  • Disc físic: Aquesta és la recompensa principal: el disc físic Nosaltres de debò, l'autèntic! perquè li facis fotos, dormis abraçat a ell i perquè l'escoltis sense parar!

  • Disc digital en Primícia + Cançó Extra: Et donarem una adreça electrònica on et podràs descarregar el disc en format digital (mp3) molt abans que el disc físic estigui disponible (primera setmana d'abril). A més a més, en aquest enviament també gaudiràs d'una cançó extra en exclusiva no inclosa en el disc físic.

  • Cançoner Nosaltres: Obtindràs un cançoner molt bonic fet a mida amb totes les lletres i els acords de totes les cançons del disc Nosaltres perquè les puguis tocar i cantar amb família, amb els teus amics, o allà on vulguis! En el cançoner hi trobaràs indicacions de l'autor així com il·lustracions per cada cançó.

  • Conte l'Altre Estel: a partir de la cançó L'Altre Estel inclosa en el disc *hem creat un conte (per petits i grans) que podràs llegir, explicar i/o regalar a qui vulguis. Per il·lustrar aquest missatge tan bonic hem comptat amb la il·lustradora Ai Ei i els textos de la Gemma Baños i l'Oriol Barri (basats en la pròpia cançó).

  • Entrada Concert Presentació: amb aquesta recompensa obtindràs una entrada per venir al Concert de Presentació amb tota la banda que farem el 29 de maig en un lloc molt especial; el Foment Hortenc (Barcelona). Aquest és el primer escenari que va trepitjar l'Oriol, l'escenari que (amb la companyia de tots els actors i persones del barri i del teatre) li va obrir la porta en aquest camí de la interpretació i la música. Per això, farem un gran homenatge a aquests inicis que l'Oriol vol recordar amb tots els que ho heu fet possible.

  • Entrada Concert Exclusiu Mecenes: aquesta recompensa serà molt especial! El 26 d'abril farem un concert en petit format en un àtic molt acollidor del barri del Clot (Barcelona) per un màxim de 25-30 persones. Serà molt especial perquè els protagonistes sereu vosaltres, ja que aprofitarem l'ocasió per enregistrar el primer VIDEOCLIP d'Oriol Barri amb tots els assistents! Donarem sentit al nom del disc i ho farem tots Nosaltres junts!

  • Recompensa 65€ - Pack Us Estimem + T'ho porto a casa: si tries aquesta opció l'Oriol Barri vindrà a casa teva en persona a portar-te les recompenses, et farà un petó, una forta abraçada d'agraïment i et cantarà una cançó només per tu!

Observacions: Si el destí està fora de l'àrea geogràfica de la ciutat de Barcelona i Vallès Occidental les despeses del viatge aniran a part. La data de la visita serà a partir del mes de maig i l'acordarem via e-mail.

  • Recompenses Concert a Pèl (100€ i 125€): a part d'estimar-te encara més i de formar part del nostre cor, l'Oriol Barri vindrà a casa teva a realitzar un concert sencer a guitarra-veu.

Observacions: Si el destí està fora de l'àrea geogràfica de la ciutat de Barcelona i Vallès Occidental les despeses del viatge aniran a part. La data de la visita serà a partir del mes de maig i l'acordarem via e-mail. L'aforament per aquest concert es limitarà a 20-25 persones -segons l'espai-. El concert el podrà realitzar *a pèl (sense equip de so). Si vols fer el concert amb equip de so, aquest no anirà inclòs en la recompensa.*

  • Recompenses Concert a Trio (250€ i 260€): l'amor ja serà en grup! Si tries aquesta recompensa, tindràs un concert complet en format trio (guitarra-veu, piano-veu, baix/cello-veu) i el Nosaltres serà més intens que mai!

Observacions: Si el destí està fora de l'àrea geogràfica de la ciutat de Barcelona i Vallès Occidental les despeses del viatge aniran a part. La data del concert serà a partir del mes de maig i l'acordarem via e-mail. Aquesta recompensa està indicada per organitzacions, associacions amb espai per a desenvolupar concerts en directe (bars, pub's, teatres, casals, etc). L'equip de so anirà a càrrec de la organització. Les altres dades les comentarem via e-mail.

CALENDARI

· La campanya de micromecenatge comença el diumenge 1 de març de 2015 i acaba el 10 d'abril de 2015.

· El disc físic així com el Cançoner i el Conte els començarem a entregar en el Concert de Presentació, el 29 de maig de 2015. En cas de no assistir-hi, acordarem amb cada mecenes la millor manera de fer-vos-ho arribar via e-mail (en un altre concert, en persona segons la recompensa o via correu ordinari).

· El disc digital + cançó extra el podreu descarregar a principis de maig.

MÉS INFORMACIÓ

Grup de Facebook d'Oriol Barri
Twitter d'Oriol Barri
Instagram d'Oriol Barri
Pàgina Web d'Oriol oBarri

E-mail d'Oriol Barri: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / PRIMER OBJECTIU ACONSEGUIT GRÀCIES A TOTS VOSALTRES!

GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES! GRÀCIES!!!!

Divendres a la nit vam superar la primera xifra proposada: 2.900€. No sabíem si podríem aconseguir tot aquest suport per aquest primer disc i jo encara no m'ho crec. Només us puc donar les gràcies i intentar acabar de fer aquest disc de la millor manera perquè quan el tingueu a les mans us sentiu ben orgullosos d'haver-lo fet realitat!! Serà ben vostre!!

Ara, però, encara tenim molts dies per endavant! Gràcies a les vostres aportacions actuals i tant ràpides encara tenim 27 dies per intentar finançar alguna part més d'aquest projecte amb un segon objectiu.

Hi arribem o no, ja ens donem per satisfets i el somni s'està fent realitat!!

Gràcies bonics!!

Oriol.

#04 / Canvi Data CONCERT PRESENTACIO: DIVENDRES 29 MAIG (22:00)

Fa pocs dies hem vist que el 30 de maig és el dia que se celebrarà la Final de la Copa del Rei de Futbol entre el F.C. Barcelona i l'Athlètic de Bilbao. Com que no podem competir contra aquest element cultural i aglutinador de la societat que és el futbol, hem decidit avançar la data un dia.

Així que el Concert de Presentació de NOSALTRES es realitzarà el divendres 29 DE MAIG de 2015 a les 22:00h al FOMENT HORTENC (Horta - Barcelona).

Preguem que cap dels que ja heu adquirit l'entrada tingueu cap problema per assistir al concert. Si és així, feu-nos-ho saber a través de la plataforma Verkami o enviant un e-mail a [email protected].

Per altra banda, notificar-vos que ja hem superat el 90% de recaptació en només 9 dies i no tinc paraules per explicar com em sento…

GRÀCIES!

#03 / 50% com a regal d'aniversari.

Família! quin millor regal que aquest? Ara mateix fa 27 minuts que he fet anys, i la sorpresa ha estat ben grata quan he vist que ja tenim gairebé el 50% del verkami aconseguit!

Moltes, moltes, moltes gràcies a tots… esteu ajudant moltíssim a que poguem tirar endavant aquest projecte, i entre tots ho farem pujar ben amunt!

Us deixo el segon vídeo de #Elsnostresvídeos de la campanya. En aquesta ocasió, els protagonistes són els meravellosos companys de La Tribu de Catalunya Ràdio (en Xavi Rosiñol, en Carles Xuriguera i en Rafael Faixedas)

Si voleu compartir-lo a les vostres xarxes socials encara la farem pujar més amunt!

Salut i gràcies per former part de Nosaltres!

Oriol.

#02 / Ja som 38 i portem 1.196€ en dos dies i poc! GRÀCIES!

Família! Això està anant molt bé! Portem 2 dies i poc de campanya i ja hem recollit 1.196€ dels 2.900€ necessaris per cobrir una part de tot aquest projecte. Això és més del 41%! És espectacular... no m'ho esperava pas i estic tan content com emocionat... Només us puc donar les gràcies a tots els que ja formeu part de Nosaltres, els que li esteu donant tot el sentit a aquest nom! Sé del cert que és una gesta molt complicada. Esteu aportant un temps, un esforç (donar-se d'alta, posar les dades bancàries, etc...), un esforç econòmic i personal a un projecte que tot just està començant! En fi... sense paraules...!

Ara, però, falta la part més difícil... que és compartir-ho als que coneixen menys aquest projecte i que, també, seran més que necessaris. Entre tots ho farem possible i tots i cadascú de vosaltres sereu els grans "culpables" de la bona arrencada d'aquest disc i d'aquestes cançons que hem fet amb tanta il·lusió.

Entre tots ho farem possible!

leer más

#01 / Comencem!

Bon vespre! Estem molt nerviosos i emocionats! Avui hem començat la campanya de Verkami per fer realitat aquest projecte. Us necessitem mes que mai!

En aquest bloc anirem explicant l'evolució de la campanya, així com us anirem mostrant els diferents videos, detalls de les recompenses, etc…

Esperem les vostres aportacions per fer realitat NOSALTRES!

Us deixem amb aquest primer video, on comptem amb el recolzament de cracks com Txarango, Mishima, Pep Sala, Manu Guix, Joan Dauà i Strombers!

Som-hi!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies