❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Swing Club: Deixa't endur per la música

La novel·la que t'atraparà el cor i et farà moure els peus.Té tots els ingredients per fer passar una bona estona, i ser d'aquelles que recordes i no fa mandra tornar a rellegir de tant en tant. Acompanyant els personatges en les seves vides, que transcorren entre música i sobretot moltes emocions.

Anna Masnou

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
1.186€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La novel·la que t'atraparà el cor i et farà moure els peus.

Aconseguits els 1000, volem mirar si arribem als 1500, ens hi ajudes?

I això d'escriure?

Com s'arriba a escriure una novel·la? D'on treus la inspiració? Em pregunten algunes vegades, doncs per ser sincera, en el meu cas em va venir mentre dormia, em vaig alçar un matí havent-la somiat, somiat escenes, personatges, diàlegs.

Em vaig alçar fenèticament i vaig anotar tot el que podia recordar, bàsicament prendre notes perquè després rellegir-les em recordés el meu propi somni, el meu propi argument, així que escriure la novel·la va consistir bàsicament en passar al paper tot allò que jo ja havia vist dins el meu cap.

El resultat ha estat Swing Club: Deixa't endur per la música. una novel·la que comença als anys 20 i que amb el swing com a teló de fons té tots els ingredients per fer passar una bona estona i per ser d'aquelles que un cop a la prestatgeria, no fa mandra rellegir passat un temps, que segons paraules del prologuista Joan Mercader "fa un retrat precís de les emocions i dels sentiments humans i aconsegueix teixir un relat ple de força i de passió". I que ha captivat a tots aquells que l'han llegit.

Amb personatges com en Jeremy, la Telma, en Cecil, en Vincent, que ve de gust acompanyar i descobrir-los les vides, personatges tant quotidians i reals que podrien ser els nostres veïns o els nostres amics, i que tenen vides que transcorren entre swing i moltes emocions.

La pàgina de la novel·la aquí

D'aquí a la realitat com s'hi passa?

Doncs per fer-ho possible, com moltes de les coses bones de la vida, cal l'ajuda de moltes persones, la vostra. Vosaltres podreu fer que sigui una realitat, col·laborant com a mecenes i fent-ne difusió per a que la vostra gent ho sàpiga i pugui contribuir-hi.

Quan tindreu les recompenses?

Finalment la data de la presentació s'ha fixat pel dia 11 d'abril, i aquesta serà una bona oportunitat per a venir, gaudir de bona companyia, escoltar una mica swing (i ballar també si us animeu), i endur-se l'exemplar signat.

Intentarem que per Sant Jordi, tots tingueu ja el llibre ;)

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a fer possible que surti publicat.

1000€ és el mínim que cal aconseguir per fer-ho realitat.

Si passem dels 1000€ podrem imprimir-ne més exemplars, millorar-ne la qualitat d'impressió i fer més difusió per arribar a més lectors.

Els costos són els següents:

Impressió i tràmits legals 2000€

maquetació i correccions 600€

enviament de recompenses 300€

punts de llibre 300€

TOTAL 3200€

Sobre les recompenses

Les recompenses consisteixen bàsicament en tenir un exemplar del llibre i figurar al capítol de mecenes, però també us animo a aprendre una mica de swing o a decidir adquirir més exemplars per regalar a qui volgueu.

I evidentment per als mecenes que encarreguin el llibre en paper, hi haurà també un detall sorpresa i exclusiu. Però aquest, per saber en què consisteix, caldrà que us espereu a rebre'l.

Per cert, si us agradaria comprar una quantitat de llibres exacte que no figura a cap recompensa, o voleu proposar alguna recompensa concreta, o teniu algun dubte al respecte, no dubteu a contactar amb mi a [email protected]

I la portada tant bonica?

Doncs la portada ha estat feta per YOGOTO utilitzant una fotografia de la Lys Moya , una fantàstica fotògrafa, que va retratar a en Jordi i la Carme, grans professors de swing i altres balls.

Si voleu saber més sobre elles i ell i les seves obres i a què es dediquen, podeu clicar sobre els seus noms.

Sobre el prologuista

És Joan Mercader, professor que vaig tenir a secundària, que des d’un fer proper i amable, aconseguia que l’escola no fos només un lloc d’aprenentatge de matèries sinó d’aprenentatge de la vida, per fer-nos una mica més passable l’adolescència.

D’ell guardo a la memòria moltes perles i frases, algunes de les quals m’han seguit acompanyant al llarg de la meva vida, i us en compartiré dues.

Dubte és un dels noms de la intel•ligència, i val a dir que ho creu de debò i mai té por de que els alumnes preguntin. I l’altra una que va dir-me en un mail quan ja havia de començar la universitat, i ho fas sempre amb aquella por d’haver escollit bé o no No hi ha carreres amb futur, sinó persones amb futur.

El seu twitter.

Sobre mi

Doncs jo em dedico a escriure des de sempre, i la cosa més simple em pot despertar un moment d'inspiració. Miro sempre de tenir la ment i els sentits ben oberts per a captar el meu entorn, la bellesa que hi ha i que a voltes passa de llarg.

Sóc psicòloga, una feina que em fa feliç i que m'agrada molt. Si voleu saber més sobre la meva feina aquí i podeu contactar amb mi.

I com no podia ser d'altra manera, sempre que en tinc ocasió ballo swing, i com que diuen que para muestra un botón, doncs aquí us deixo un enllaç on em podeu veure una mica movent l'esquelet.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna Masnou

    Anna Masnou
    Autor/a

    9 años

    Hola, en principi no és possible fer aportacions de 10 euros, i quan es posa els diners el llibre queda encarregat, i es rep un mail. Si pots contacta amb la mare.

  • mati fernandez gomez

    mati fernandez gomez

    9 años

    hola anna soy la mati e echo una aportación de 10e a tu libro pero no e sabido como comprarlo o no se compra hasta que salga?dime algo porfavor porque no se acerlo ni tanpoco se ver el dinero que e puesto para tu libro,esto no es lo mio hija gracias

  • Anna Masnou

    Anna Masnou
    Autor/a

    9 años

    Està prevista fer-la a les 19:30 a La Tralla de Vic, tot i que anirem actualitzant la informació per si hi hagués canvis. Us hi esperem!! :-)

  • Ja ens diras hora de la presentació del libre el día 11 d'abril

#12 / MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES

Avui ha finalitzat el verkami i l'heu fet possible entre tots i totes. Per això us volem donar les gràcies.

Us anirem mantenint informats de tot el procés que el llibre vagi seguint. I tant aviat com el tinguem us el farem arribar.

De moment ja podem anunciar que la presentació serà el dia 11 d'abril a la Tralla a Vic.

Una abraçada i un cop més moltes gràcies.

#10 / Unes sabates Slide&Swing

Slide&Swing s'ha decidit a ser mecenes de la novel·la, i podrem sortejar entre tots els mecenes un parell de sabates de la seva marca, sabates que van molt bé per a ballar swing, però que també són boniques i còmodes per anar pel carrer, si encara no us heu animat a començar a ballar.

A poc a poc el projecte va sumant col·laboradors.

Entre tots ho estem fent possible.

MOLTES GRÀCIES

#09 / El vídeo acabat de sortir del forn

Ja tenim aquí el vídeo promocional.

Una feina meravellosa per part de les parelles de ball i d'actuació, a més d'una edició fantàstica, tot amanit amb una música perfecta. Espero que us agradi.
Swing Club | Anna Masnou from Swing Club | Anna Masnou on Vimeo.

#05 / Ja som a més del 65%

Avui hem creuat la barrera dels 65%, i està essent possible gràcies a tots vosaltres, que hi participeu reservant els vostres exemplars i donant a conèixer el projecte.

Fent realitat el somni.

I creiem que això es mereix una celebració com Déu mana.

Què us sembla llegir un capítol sencer del llibre?

Tal com vam prometre un de no gaire llarg i que no desvetllés secrets de l'argument, però si que ens deixés ja començar a conèixer alguns dels personatges.

Doncs aquí us deixo l'enllaç per poder-lo llegir.

#04 / Hem passat l'equador

Hem aconseguit ja el 50% del mínim necessari per poder fer que la novel·la s'editi.

Entre tots i totes esteu fent que el somni es faci realitat, i per celebrar-ho volem compartir amb vosaltres la portada de la novel·la que esperem que ben aviat poguem tenir a les mans. Properament més fragments, potser fins i tot algun capítol sencer... Però no tingueu por, mirarem de no desvetllar parts crucials de l'argument, que hi hagi una mica de misteri...

#03 / FENT CAMÍ

Hem arribat ja a gairebé un 30% de l'objectiu mínim per fer realitat el projecte, i per celebrar-ho un nou fragment del llibre veu la llum.

"Finalment després de molt observar, es va decidir per asseure’s amb les cames obertes i va començar a excavar fent servir com a pala les seves pròpies mans molsudes, i de tant en tant tornava a burxar amb el bastonet la terra remoguda. Finalment el va trobar, va veure l’extrem del cuc, i el va agafar amb dos dits. Semblava que l’animal es resistia a sortir de la terra compactada, així que mentre l’aguantava amb fermesa amb una mà mentre l’animal es cargolava, amb l’altra va agafar el pal per cavar amb molt de compte al seu voltant, i aconseguir-lo alliberar de la terra. Llavors va veure que havia excavat suficient i l’altre extrem del cuc estava alliberat, el va estirar amb delicadesa i es va alçar tot triomfal amb el cuc en una mà, i el pal a l’altra.

leer más

#01 / PRIMER DIA

Moltes gràcies a tots els mecenes que ja heu fet les vostres contribucions en aquestes primeres hores d'obertura del projecte.

Aquí teniu un fragment del llibre per anar fent boca

Es van anar asseient tots en rotllana al voltant de Bessie. La seva edat feia que alguns cops s’encallés amb les paraules, o que hagués de parar algunes vegades els relats per agafar alè, però era més perquè s’emocionava quan els explicava que no perquè li faltés l’aire, perquè s’havia guardat de fumar o de fer res que li perjudiqués els pulmons. I la seva veu agradable, gairebé melòdica, feia d’ell un rapsode aclamat a tot arreu on el coneixien, ja fos per històries pròpies o alienes, certes o inventades, si ell en tenia ganes, sempre hi estaven disposats a escoltar-lo, i la perspectiva d’un nou relat, va fer que en poca estona prenguessin posicions i esperessin en silenci.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies