❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Després vingué la música

L’objectiu és poder gravar i reunir en un sol disc tots els poemes de l’escriptor Manel Alonso i Català.

Salva Alfonso Martínez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
181
Aportaciones
4.060€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L’objectiu és poder gravar i reunir en un sol disc tots els poemes de l’escriptor Manel Alonso i Català que músics com ara Rafael Estrada, Carles Pastor, Jesús Barranco (Gent del Desert), Manuel Garrido "Garri Campanillo" (Tàpera), Doctor Dropo, Juanen Carreres (ex-Infussió), Lluís Vicent, Carles Enguix, i Rubén Durà han convertir en cançó.

Comptant també en el projecte amb la col·laboració d’altres músics i cantants com ara Miquel Gil.

Com he arribat fins ací?

Manel Alonso i Català és un narrador, poeta i articulista valencià.

Al llarg de la seua llarga trajectòria ha participat en la fundació de les revistes L’aljamia, XIII Premi dels Escriptors a la Difusió i Lletres Valencianes, així com de Brosquil edicions després d’haver passat per la direcció de diverses editorials com ara Germania Serveis Gràfics i 7 i mig editorial de poesia i Editorial Neopàtria.

Ha col·laborat a les publicacions Saó, El temps, Levante, Caràcters, L’Illa, Camacuc, L’Aiguadolç, Daina, Revista Postal, L'Horabaixa, Laberint, Tirant al blanc, L'Esment, S'Esclop, La lluna en un cove,... així com en la premsa digital: L’Informatiu, Morvedre.info, Portal del llibre, Diari Gran del Sobiranisme i El Punt.

És autor de diversos llibres infantils. També ha escrit reculls de contes i la seua expressió poètica es recull de moment en sis poemaris i dues antologies.

Alguns dels seus poemes han estat musicats per cantautors i grups com ara Rafael Estrada, Carles Pastor, Tàpera, Juanen Carreres, Doctor Dropo, Lluís Vicent, Rubén Durà i Gent del desert.

Part de la seua obra està traduïda al castellà, a l’italià i al basc.

Què necessite?

Degut a la situació de la industria musical i en general de l’economia les vies de finançament dels discs han canviat. Per tal de posar en marxa el projecte necessite la vostra ajuda i a un mateix temps que vosaltres també formeu part del projecte mitjançant el denominat crowdfunding.

En què consisteix el crowdfunding?

Consisteix en un mètode de finançament en el qual les persones que estan interessades en un projecte (mecenes), fan una sèrie d’aportacions econòmiques per poder assolir el cost del mateix a canvi de recompenses.

És una relació directa entre l’artista i el seu públic, en la qual l’artista pot aconseguir el suport econòmic necessari mitjançant petites aportacions, i a canvi li lliura al mecenes una recompensa proporcional a l’aportació econòmica que ha realitzat.

Com puc formar part del projecte?

És molt senzill, imagina que un amic teu t’ha convidat a la seua festa d’aniversari. T’ho estàs imaginant? En aquest moment la resta dels amics parleu per comprar-li un regal i quan ho heu decidit, cadascun de vosaltres fa una aportació econòmica per aconseguir aquest objectiu, que és el regal. Vas a la festa i ... a gaudir amb tot que l’amfitrió us ofereix com a menjar i beguda.

En el cas del meu projecte de disc, és el mateix:

Per aconseguir-ho, es fa un pressupost del que costarà i es fixa un objectiu econòmic. Amb aquesta quantitat fixada cada un fa una aportació econòmica d’acord a les seues possibilitats. I si s’aconsegueix arribar a l’objectiu fixat, el disc es pot acabar de gravar i vosaltres obteniu una sèrie de recompenses.

Si no s’aconsegueix arribar a aquest objectiu econòmic en 40 dies, la vostra aportació es retorna íntegrament sense cap tipus de cost addicional, però la llàstima és que el disc no podrà eixir al carrer.

Segons la quantitat econòmica d’aportacions tindràs una sèrie de recompenses, que van des del CD, diversos llibres de Manel Alonso, fins a samarretes i CD’s dels cantautors i músics participants.

També estaràs contínuament informat setmanalment sobre com va avançant el projecte i podràs preguntar el que vulguis en cada moment. Tot es farà d'una manera transparent.

Detalls del projecte

Absolutament tot, tot, tot, els diners que aporteu, serà utilitzat per a la gravació del disc i les despeses que això comporta, que són:

  • Lloguer d'estudi de gravació. (Metrònom)

  • Barreja i masterització dels temes.

  • Fabricació dels CD.

  • Llicències del CD.

  • Comissions de plataforma, bancs i impostos.

  • Despeses d’enviament de recompenses i merchandaising.

En cas que s'aconsegisca més diners dels que havia pressupostat, aquests diners els utilitzarem exclusivament en coses que tinguin a veure amb el disc com a promoció en premsa, ràdio, TV. Enregistrament de videoclip, etc...

Calendari Previst

Febrer: revisió de la preproducció.

Març-abril: gravació, mescla i masterització del disc.

Abril-maig: fabricació dels CD

Juny: Lliurament de recompenses. Es podran recollir en mà en festa presentació o concert presentació, o mitjançant enviament per correu.

Més INFO

Manel Alonso i Català
www.escriptors.cat/autors/alonsom

Els Papers de Can Perla
www.manelalonso.blogspot.com

Els mecanoscrits de Pouet
alonsocatala.blogspot.com

Canperla
youtube.com/user/canperla

Al twitter
@Manelalonsocat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Salva Alfonso Martínez

    Salva Alfonso Martínez
    Autor/a

    9 años

    Sí, a les recompenses estan incloses les despeses d'enviament. Tot i això, es celebraran diferents presentacions del llibre-disc per a que també, aquells que ho desitgen, puguen recollir-ho.

  • Jorlucas1

    Jorlucas1

    9 años

    Hola,

    Voldria saber si en els preus ja estan incloses les despeses d'enviament.

    Gràcies

  • Jorlucas1

    Jorlucas1

    9 años

    Hola,

    Voldria saber si les despeses d'enviament de les recompenses ja estan incloses en el preu?

    Salutacions cordials

  • Maria Dolores Baixauli Marí

    Maria Dolores Baixauli Marí

    9 años

    On hi ha que fer l'ingrès econòmic?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies