❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Pluja

"Notícia d'última hora: La pluja amenaça la humanitat. Les autoritats recomanen refugiar-se a les seves llars fins noves ordres. Els riscos de temporals són elevats...".

abismescia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
50
Aportaciones
2.000€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'espectacle

La Pluja situa als personatges en un punt i final, en un canvi, una transició on no tens altre opció que triar. Però triar és molt difícil quan la societat et dona diferents vies de creença, tantes solucions o camins que el veritable final es troba en el xoc entre les diferents opcions.

Explicat des d’un món post apocalíptic i oníric, els personatges de la nostra història, sis individus d’una mateixa família, de diferents generacions, estatus socials i tarannàs, reconstruiran el nostre món tal i com el coneixem actualment, per ensenyar-nos com van decidir enfrontar-se a la Pluja i quins refugis emocionals van decidir que fossin els seus paraigües. Fins on pot arribar el comportament humà per fer creure en una sola cosa?

Pere Sagristà

La companyia

La Pluja és el primer espectacle de creació pròpia de la companyia Abismes.

Abismes es crea a partir d’ una jove dramaturga (Helena Gràcia) i una jove actriu (Meritxell Calduch) amb ganes d’explorar la creativitat dins l’àmbit teatral. Ens hem unit amb l’objectiu de generar una plataforma que ens permeti expressar les nostres inquietuds, que ens impulsi a créixer a nosaltres i als artistes que ens acompanyen, amb moltes ganes de treballar. Volem que Abismes sigui un lloc on entrin en confluència diferents pràctiques escèniques on cada una d’elles tingui el seu protagonisme. Un lloc on el públic pugui descobrir joves creadors i noves propostes que sovint queden amagades. Volem fer-nos veure. Volem reptes. Ens uneix una atracció estranya pels abismes, la necessitat de descobrir la mirada d’aquella profunditat immensa. Busquem aquells grans abismes que ens permetin ensenyar qui som.

Meritxell Calduch. Montse Ribadellas

A què es destinaran els diners?

Els diners que aconseguim serviran principalment per a pagar el vestuari, l’escenografia, la il·luminació, la sala d’assaig.

Portem assajant des de l’1 d’octubre i presentarem l’obra a la Plataforma i+d de Barcelona el 20,21 i 22 de febrer. Pretenem presentar-la aleshores perquè pugui ser acollida a algun teatre. Per això, destinarem també els diners a la difusió per aquests tres dies i per després, i a totes les despeses complementàries.

Equip artístic

AUTORA: Helena Gràcia

DIRECTORA: Helena Gràcia

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Sergi Boix

PRODUCCIÓ: Meritxell Calduch

AJUDANT DE PRODUCCIÓ: Paula Rodríguez

VESTUARI: Vera Moles

AJUDANT DE VESTUARI: Clara Rocabert

ESCENOGRAFIA: Mercè Lucchetti

AJUDANTS D'ESCENOGRAFIA: Marta Albanell i Marta López

MÚSICA: Maravint

VÍDEOS PROMOCIONALS: Raquel Osorio

FOTÒGRAFA: Charlotte Degonse

DISSENY DE LLUMS: Míriam Ubanet

ACTORS

Pere Sagristà

Meritxell Calduch

Sergi Boix

Andrés Piza

Berta Pipó

Montse Ribadellas

Ens pots trobar a:

Facebook.com/plataforma.abismes
@abismescia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep

    Josep

    9 años

    Tots molt bé, menys la directora. A l'Helena se la veu prepotent, xulesca, condescendent, amb aires de superioritat, creguda...I realment es veu com una directora fluixa, superficial, sense profunditat, sense qualitat. Si la canviessiu guanyarieu mol

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies