❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ens ajudes a seguir amb aquest miracle? Fes possible el segon disc de Màia!

Necessitem que ens ajudeu a omplir el barret amb aportacions de tothom que vulgui i pugui formar part del nostre segon disc i així poguem seguir somiant en aquest Miracle. # #PASSAELBARRET!!!

Màia

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
5.540€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Si poguéssiu veure el que hi ha dins d'aquest barret encès...: potser és el cel? somriures estelars, palaus nevats... Ara només cal un xic de màgia i un cop de sort per continuar aquest viatge sideral.

Per què fem un verkami, què és i a què destinarem les vostres aportacions?

Necessitem un cop de mà per subvencionar la gravació, mescla, producció i masterització del nostre segon disc d'estudi, que ja està en procés de preparació des de fa setmanes i té ganes de sortir a la llum.

La plataforma verkami ens ajuda a demanar-vos les aportacions que volgueu fer per assolir una gran part (5.000 euros) de la inversió que farem en crear el nostre segon fill, el segon disc de Màia.

Què oferim a canvi, com a mostra d'agraïment?

Hem elaborat tot un seguit de PACKS de recompenses * que van des d'una còpia del segon disc firmat i dedicat personalitzadament el mateix minut en que el tinguem a les nostres mans, fins a ENTRADES VIP al concert de presentació, classes privades exercides per nosaltres mateixos, concerts privats o un dia a l'estudi on gravarem aquest disc, entre moltes altres curioses propostes!

IMPORTANT: Verkami no cobra les aportacions fins a finalitzar el projecte de racaptació (40 dies), fa un pre-cobrament que s'efectua un cop assolim l'objectiu de 5000 euros i és aleshores quan ens dedicarem a entregar/realitzar totes les vostres recompenses amb tot l'amor del món! I si no assolíssim l'objectiu a temps A NINGÚ SE LI COBRARÀ NI 1 CÈNTIM

Calendari previst

Actualment ens trobem en procés de preproducció al local i amb el productor. A finals de desembre entrarem a estudi fins a mitjans de gener i després de la mescla encarregarem el mastering per tenir el disc enllestit al Febrer! La publicació serà de cara al Març i tots els mecenes el tindreu en primicia!

*Les recompenses s'entregaran al concert de presentació del disc a Barcelona (data per confirmar), en mà el dia de l'entrega presencial (que enunciarem més endavant) per als que no hi puguin assistir al concert de presentació o per correu postal (despeses a càrrec del mecenes, a contrareemborsament).

Sou el miracle que fa possible aquest somni, podria ser millor l'univers?

#PASSAELBARRET!

+ Info i seguiment a la nostra pàgina de Facebook, al Twitter i a Instagram amb @maiagrup i al nostre Web.

Mail de contacte: [email protected]

ELS NOSTRES VIDEOCLIPS!

Videoclip de la cançó ‘Oh my got’

Videoclip de la cançó ‘El núvol i tu’

Res d’això versió acústica.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#06 / És l'hora de les recompenses!

Com ja sabeu, no tan sols hem arribat a l'ambiciós objectiu que ens vam proposar, sinó que l'hem superat :)

Ara és moment de recompenses!

Per començar us donarem una primícia: ja sabem on i quan serà el concert de presentació i sou els primers en saber-ho! Ja us podeu reservar a l'agenda el 10 D'ABRIL perquè omplirem la SALA [2] de l'APOLO!

Com vam explicar a l'inici de la campanya, aquell dia en arribar us entregarem les recompenses pactades.

Ara bé, com encara falta una eternitat perquè surti el disc (a inicis de Març) heu de saber que molt abans rebreu un avançament en dues parts:

  • Un primer mail exclusiu amb els 2 temes inèdits en acústic del primer disc (en aquest mail aprofitarem per adjuntar un formulari on, els que hagin triat un PACK que inclogui Samarreta de Màia, podreu especificar quina talla i color voleu).

  • Un enllaç privat del making of de la que serà la portada del segon disc amb un video nostre explicant-vos alguns secrets sobre la nova imatge de Màia.

leer más

#05 / HO HEU TORNAT A ACONSEGUIR :)

Sí, sí, sí...

No només vam arribar al dificilíssim repte dels 5000... sinó que els hem superat fins a assolir els 5500 que vam posar de fita per afegir una nova recompensa i AIXÍ HO FAREM!

Tots els mecenes que heu participat rebreu un vídeo inèdit explicant com hem creat la que serà la portada del segon disc, amb un petit making of de la sessió de fotos i un avançament del disseny, on podreu veure el gran canvi que farà la imatge de màia amb el llançament d'aquest nou treball?., on alguna cosa cobra vida, i ho sabreu mesos abans que ningú :)

I això que encara queda un dia de verkami...

#PassaElBarret

2 mil gràcies a tots i totes!

#04 / APOTEÒSIC!!!

Ens costa de creure però sí, a falta d'11 dies ja hem assolit l'OBJECTIU!

Ja ens encarregarem d'agrair-vos a tots de forma personalitzada la vostra col·laboració i aviat explicarem detalladament quin procés es durà a terme per entregar i fer realitat totes les recompenses quan acabi el projecte d'aquí 11 dies.

Però com encara queden 11 dies i hi ha gent increïble com vosaltres que segueixen volent participar en el nostre projecte i assolir una part encara més gran de la despesa que ens costarà el nou disc, volem afegir una recompensa més a TOTS els mecenes que hagueu participat i participin en els pròxims dies.

Si arribem als 5500 euros de recaptació gravarem, i enviarem en privat a TOTS ELS MECENES, un vídeo inèdit explicant com hem creat la que serà la portada del segon disc, amb un petit making of de la sessió de fotos i un avançament del disseny, on podreu veure el gran canvi que farà la imatge de màia amb el llançament d'aquest nou treball, on alguna cosa cobra vida...

leer más

#03 / Cap al 75%!

Ja hem superat el 50%!

Hem passat el nadal a Blind Records amb aquesta preciosa decoració per airejar les idees i les cordes vocals entre tema i tema, i us podem avançar que estem molt sorpresos (positivament, és clar) de com està quedant el nostre segon disc. Creiem que serà molt sorprenent i ens morim de ganes de veure les vostres reaccions!

Estem a prop del 75% de la recaptació i queden 23 dies. Ho podem aconseguir entre tots!

Gràcies, gràcies i gràcies a tots de tot cor per l'ajuda que ens heu donat i per la difusió que n'esteu fent!

#02 / INÈDIT

Amics, estem a punt d'arribar als 2000 euros de recaptació, necessitem una empenteta i ja serem molt a prop del 50%! I per celebrar-ho hem volgut afegir una recompensa afegida a TOTS els PACKS sense apujar els preus! Tant aquells que ja heu aportat qualsevol quantitat a canvi d'algun pack com els que voleu fer-ho aviat, indistintament, podreu descarregar dos temes inèdits del primer disc versionats en format acústic que us enviarem a cadascú per mail el dia de l'entrega de les recompenses.

Queden només 29 dies per arribar a la fi del projecte!

Des de l'estudi, gravant veus ara mateix i sentint que bonic pot arribar a quedar aquest nou disc, us demanem que no decaigui el bon ritme que portem!

Ajudeu-nos a fer-ho arribar a tanta gent com poguem perquè s'enamorin de Màia i vulguin formar part de la nostra història i música!

2000 gràcies i un disc!

#01 / Sou un terç de miracle!

Podria ser millor aquest segon?

Portem una setmana amb el projecte de micromecenatge i ja hem aconseguit una mica més d'un terç de l'objectiu. Hem de ser conscients que al principi és quan segurament es fan la major part d'aportacions per part dels més pròxims i solidaris, però estem molt contents d'haver començat amb tanta embranzida i gràcies a vosaltres veiem possible assolir l'objectiu!

Esperem que us sentiu tant partíceps d'aquest procés com sentim nosaltres que ho sou. I aconseguim entre tots difondre-ho per tot arreu això serà fantàstic i ho podrem celebrar tots junts al camerino el dia del concert de presentació, en un bar fent el vermut, menjant un entrepà de bull blanc, en una classe de màia o a l'estudi mentre gravem les veus del fill que estem gestant entre tots!

Només ens queda dir-vos, meravellats, que com sempre no ens heu fallat i us estarem eternament agraïts, i que aquest disc estarà fet amb tant amor que només pot sortir fantàstic :)

Feliç disc nou a tots!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies