❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Llum". Primer CD de Xavi Túrnez en solitari.

Hola, amics. Ha arribat el moment d'enregistrar el meu primer treball en solitari: "Llum". Necessito el vostre ajut per fer-lo realitat. El petit i generós esforç de cadascú de vosaltres per mi ho significarà tot. Estic segur que amb el vostre suport ho fareu possible. Moltes gràcies!!!

Xavi Túrnez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
122
Aportaciones
3.690€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola, amics.

Aquest serà el meu primer disc en solitari. Després de molts anys als escenaris com a membre de diverses formacions, ara vull defensar la meva manera de sentir i d'expressar la música.

"Llum" serà un disc de cançons senzilles, que ens parlen de sentiments, de pensaments, i de relacions entre éssers humans.

Quan vaig començar a escriure aquestes cançons, sense adonar-me'n, van començar a vessar els sentiments per la gent que més m'estimo. Els vaig deixar fluir i així una significativa part de les cançons d'aquest treball ens parlen d'aquests sentiments. D'aquesta manera he passat a ser un més de tots aquells romàntics, coneguts o anònims, que al llarg de la història han deixat escrit allò que, en espirals lluminoses, es removia dins el seu cor.

Un cop vaig tenir escrites aquestes cançons, vaig contactar amb el meu amic Jordi Gas, que generosament em va oferir enregistrar una maqueta al seu estudi "Estudi del Passeig" de Vic. Un parell d'aquestes gravacions les trobareu aquí, unes línies més avall. De la mateixa manera que en Jordi, en Josep Traver, en Lluís Molas i la Laia Rius també es van volcar de seguida en aquest projecte. En aquests últims dies també s'afegit a la banda la magnífica violoncel·lista Maria Bou.

Tinc moltes ganes que arribin els dies de l'enregistrament, la promoció, els primers bolos... en definitiva, de poder compartir les meves cançons amb tots vosaltres. Aquest és un projecte que m'il·lusiona molt, especialment per portar-lo a terme amb els excel·lents músics i companys dels quals ja us he parlat:

  • Jordi Gas: Baix i cors.

  • Josep Traver: Guitarres.

  • Laia Rius: Violí i cors.

  • Maria Bou: Violoncel

  • Lluís Molas: Percussions.

El disc serà editat per la discogràfica Picap i produït artísticament per dos dels grans noms de la nostra música: en Joan Isaac i en Conrad Setó. L'enregistrament es farà a l'estudi "Gravacions Marines", a Sant Salvador (El Vendrell).

Estic segur que amb el vostre ajut podré treure aquest projecte endavant!

Moltes gràcies!!!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners obtinguts de les vostres aportacions seran destinats a la gravació, la producció artística, les mescles i la masterització del disc. 
Posteriorment la discogràfica Picap s’encarregarà de l’edició, la distribució i el finançament de la gravació del videoclip.

SOBRE LES RECOMPENSES

Sigui quina sigui la teva aportació, constaràs als crèdits del disc com a mecenes, i el disc t'arribarà signat i dedicat personalitzadament. El lliurament de les recompenses es farà al maig, un cop el disc estigui publicat.

CALENDARI PREVIST

  • Desembre- gener 2015: Producció i producció artística.

  • Del 16 de febrer al 6 de març: Enregistrament del disc, mescles i masterització.

  • Març- abril: Disseny gràfic, il·lustracions i fabricació. Videoclip.

  • Maig: Llançament, distribució i promoció del disc i lliurament de les
    recompenses.

EL MEMBRES DE LA BANDA

Jordi Gas

S'inicia a la música estudiant piano al Conservatori del Liceu. Més tard, apareixen la guitarra i el baix (estudis a l'Aula De Jazz i Música Moderna), instrument amb el que ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional: baixista a la Salseta del Poble Sec, Ai Ai Ai, Sau o Jarabe de Palo.

Paral.lelament, treballa com a tècnic i productor a diferents estudis de gravació: Aprilia (més tard, Laboratorio), Jan Cadela. En aquesta faceta destaquen la producció del primer disc dels Sopa de Cabra, cinc produccions amb el cantautor Enric Hernàez o la direcció musical de la pel.lícula documental d'en Ventura Pons 'El Gran Gato'.

També explota la seva faceta com a cantant solista amb el grup de rumba catalana Ai Ai Ai, enregistrant 'Lo més gran del món' i la gira posterior.

Instal.lat a Vic, osonenc d'adopció, d'allà en surten els seus projectes com a solista.

Al 2006, impulsa Kuopac amb en Valen Nieto (Raydibaum), David Soler i Enric Illa.

Fa pocs mesos ha presentat el seu treball més personal: GAS. Nou cançons enregistrades al seu estudi del Passeig de Vic, composades i produides per ell mateix.

Web Jordi Gas

Josep Traver

Comença a tocar la guitarra als vuit anys, als divuit inicia els estudis de guitarra, harmonia i arranjaments a l'Escola de Música de Badalona (EMB).

El 1991 comença a treballar com a guitarrista professional i entra a l'equip del professorat de l'EMB.

Títol superior de jazz i música moderna per l'ESMUC i títol de professor de guitarra clàssica pel Conservatori Professional de Badalona.

Actualment compagina l'activitat docent amb audicions pedagògiques, concerts i sessions de gravació com a music free-lance.

Recentment ha publicat amb l’editorial Dinsic el llibre "La guitarra acústica bluegrass" i ha composat una banda sonora per la pel·lícula "El cuirassat Potemkin" per ser interpretada en directe.

Web Josep Traver

Laia Rius

Titulada superior en interpretació de violí clàssic i posteriorment de cant jazz per l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).
És músic-actriu de l'espectacle infantil "El col·leccionista de paisatges", promogut per la Fundació "la Caixa" des del 2008, i de l'espectacle de circ "Rudo" (Cia. Manolo Alcántara) des del març de 2014.

Ha format part de la banda de músics del teatre El Molino de Barcelona i dels espectacles de teatre musical "La Perritxola", "Mar i Cel" i "Mikado" de Dagoll Dagom.

El 2013 inicia el seu projecte musical més personal, amb temes i arranjaments propis. Actualment aquest projecte es troba en una fase prèvia a la gravació del seu primer disc.

Des del 2004 és membre del grup de cançó d'autor Túrnez i Sesé, amb el qual ha enregistrat L’arbre de l’esperança, Sol Blanc, Romanços i Estampes del 21 i Vestigis.

Desenvolupa la seva tasca pedagògica a l'Escola de Música Casp i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Web Laia Rius

Maria Bou

A l’edat de 8 anys s’inicia amb el cello amb el professor Romain Boyer a l’Escola de Música i Conservatori de Grau Mitjà d’Igualada. Posteriorment, realitza els seus estudis superiors a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb els professors Lluís Claret i Cristoforo Pestalozzi. Per ampliar es seus estudis realitza un màster d'Estudis Orquestrals a l'Acadèmia Barenboim-Said de Sevilla amb els professors Elena Cheah i Israel Fausto Martínez.
 

Ha realitzat cursos i màster classes amb els professors Maria de Macedo, Damián Martínez, Ángel García Jermann, Jean Decross, Roël Dieltiens, Danial Grosgurin i Asier Polo.
 

A nivell orquestral, com a estudiant ha format part de l'Orquestra de les Escoles de Música de Catalunya (OEMUC), de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i de l'Orquestra del s.XXI. En el món professional, ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i el conjunt Barcelona 216. 
 

En el camp de la música pop, ha col·laborat en els discs “El incendio” (2009) del grup Sidonie, “The Seihos” (2009) i “The Seihos-2” (2011) del grup The Seihos i “Els millors professors europeus” (2008) i “10 milles per veure una bona armadura” (2011) del grup Manel. 
 

Actualment segueix combinant aquestes vessants amb la de músic-actriu en l’espectacle infantil El col·leccionista de paisatges, promogut per la Fundació “la Caixa” des del 2010, i en l'espectacle de circ "Rudo" (Cia. Manolo Alcántara) des del març de 2014. També en l’àmbit teatral ha participat com a músic en l’espectacle “Homes de Shakespeare” de la companyia Dei Furbi (maig 2008 i desembre 2011) i en l’espectacle “Sonets de Shakespeare” amb Lluís Soler i dirigida per Antonio Calvo (juny 2013).
 

Forma part com a intèrpret del projecte personal de la compositora i violinista Laia Rius, en els seus dos vessants: "Laia Rius Trio"/"Laia Rius Septet".
 

Des de l'any 2007 dóna classes de cello i música de cambra a l'Escola d'Educació Musical Diaula, des del 2008 a l'Escola Municipal de Música "Can Pongi" del Papiol, i des del 2012 a l’escola pia de Granollers.

Lluís Molas

Percussionista i tècnic de so. Fundador i director de l'empresa Percumusic.

Des del 1990 fins avui ofereix les seves ganes, energia i passió per la música.

Membre de grups de música africana, brasilera, cubana, fusió amb música índia, mantres, etc. Ha tocat amb Xarop de Canya, Miquel Gil + Orquestra Àrab de Barcelona, Eduard Iniesta, Guem, Jean Paul Wabotaï, Vradiaki, Toni Xuclà, Samba do Parakatà, amb espectacles de percussió urbana i de reciclatge.
És propietari i tècnic de so de l'estudi de gravació Sentir Estudis (www.sentirestudis.com), l'antic Estudi 84. Situat al centre de Barcelona, és un estudi en constant activitat que acull durant els darrers 35 anys gran varietat d'artistes.

Web Lluís Molas- Percumusic

ESCOLTA UN PARELL DE CANÇONS DE LA MAQUETA

Àngel d'amor

Perfums de matinada

ENLLAÇOS

El meu facebook
El meu twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies