❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Més Valents

En aquest llibre d'entrevistes volem donar a conèixer la història de superació d'alguns dels joves més destacats de la Garrotxa.

La Juguesca

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
80€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Descripció del projecte

Fa un any i mig el jove fotoperiodista Martí Albesa i jo ens vàrem proposar un projecte editorial engrescador: presentar a la societat garrotxina alguns dels joves de la comarca que més estan destacant en l'àmbit professional, social, cultural o esportiu. El 2013 vàrem editar el llibre Valents, que donava a conèixer la història d'11 joves garrotxins. Ara ens hem proposat l'edició d'un segon llibre, Més Valents. Conté 12 entrevistes a joves que representen perfils que no apareixien en el primer títol. Les seves històries completen una mostra representativa de la generació de joves garrotxins d'avui dia.

Els joves que apareixeran en aquest llibre són:

L'actor Marcel Borràs, conegut pel seu paper a la sèrie Polseres Vermelles i pel paper protagonista a la pel·lícula Cruzando el límite. Premi Butaca al millor text teatral per l’obra Democràcia.

L'empresària turística Mariona Martí, de l'empresa Campi qui pugui de les Preses. Juntament amb l'empresa Bicicarril.com, lloguen bicicletes per recòrrer qualsevol tram de les Vies Verdes d'Olot a Girona.

El pastor i músic Marc August Muntanya, portaveu de la plataforma Riudaura Junts contra el Fracking.

Marc Güell, invertigador biomèdic al departament de genètica de la Harvard

Medical School.

Anna Vilarrasa, cap de producció de l'empresa de moda PACT 2004, que treballa per a Oysho, CyA, Zara i altres marques del grup Inditex, a més d'altres companyies d'Alemanya i el Regne Unit.

El vulcanòleg Xavier de Bolós, autor de l'estudi Volcanic stratigraphy of the Quaternary La Garrotxa Volcanic Field al Journal of Quaternary Science.

El triatleta i esquiador de muntanya Aleix Domènech, guanyador del Campionat d'Espanya de Triatló 2014.

La música de jazz Andrea Motis, integrant del grup Motis & Chamorro Quintet.

L'informàtic Marc Ortiz, el català més jove a programar una aplicació per a mòbils.

Albert i Xavier Boix, hereus de Noel Alimentaria, tercera empresa

d’elaborats carnis de l'Estat.

Els jugadors de futbol Uri Santos i Jordi Hostench, responsables de l'ascens de la Unió Esportiva Olot a Segona B, juntament amb la resta de la plantilla.

Els emprenedors Jonatan Arroyo, Aniol Brosa, Roger Gutiérrez i Oriol Segundo, socis-fundadors de l'escola de ball u!dance, que en tan sols 18 mesos s'ha convertit en la primera escola de ball de l'Estat espanyol.

A què destinarem les vostres aportacions

A finançar un quart del cost de l'edició del llibre. La inclusió de fotografies artístiques ens va tancar les portes de les editorials gironines, que no van voler arriscar amb el producte. No ens va quedar una altra que autofinançar el projecte. Ens voleu ajudar?

Sobre les recompenses

Les recompenses que us proposem us donen l'opció de tenir el primer títol de Valents d'una manera fàcil. Gairebé totes les aportacions que proposem compten amb aquest llibre com a recompensen, del qual ja s'han venut més de 300 exemplars a la Garrotxa.

Calendari previst

El llibre sortirà molt aviat. La nostra intenció és organitzar una quedada amb els mecenes perquè rebin les recompenses de forma fàcil. Convidarem també a alguns dels joves valents dels dos llibres perquè pugueu intercanviar impressions.

+ Info

Pàgina oficial de Més Valents

Correu del projecte

Facebook

Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies