❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El primer disc de Setembre vol sortir!

Setembre és a mig camí d'acabar el seu primer disc. Ho tenim tot a punt per fer-lo realitat... ens ajudes?

Setembre

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock

Creado en

0
segundos
30
Aportaciones
2.000€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Estem a mig camí d'enregistrar el nostre disc debut. El passat 2013 ja vam poder anar a l'estudi La Casamurada i gravar 5 cançons i ara volem tornar-hi i acabar el disc.

Com podeu escoltar aquí, serà un disc de pop-rock en format acústic, creat sense presses per ser escoltat sense presses, sense oblidar que la música és comunicació i entreteniment i que, per tant, volem fer un disc que et faci venir ganes de moure't. Quan el tinguem buscarem la millor manera de distribuir-lo al públic de Catalunya, però tu, mecenes, en podràs gaudir abans que ningú!

Setembre està format per 5 músics amb experiència prèvia en el món discogràfic. Tots tenim o hem tingut altres projectes musicals amb els quals hem enregistrat i publicat la nostra música. Setembre som:

Joanjo Rubio: veu, guitarres i harmònica.

Jordi Revilla: piano, teclats i acordió.

Marc Prim: bateria.

Frederic Font: baix.

Guillem Torà: guitarres.

A què destinarem les vostres aportacions

Les destinarem sobretot a l'enregistrament a l'estudi, perquè el més important és que la música sigui feta a foc lent i amb tot el perfeccionisme. També en guardarem per a la distribució.

Objectius addicionals

En el cas que superem l'objectiu de finançament, dedicaríem els ingressos extra a la fabricació del CD i al marxandatge del grup. També contemplem la possibilitat de finançar-nos una gira de presentació.

Calendari previst

Tenim l'estudi reservat per a finals de desembre, així que calculem fer les entregues de recompenses a partir de febrer de 2015. L'enviament de les recompenses està inclòs en l'aportació.

Links d'interès

Facebook
Twitter
BandCamp

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    más de 9 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios? En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!! Un saludo, Isaac Dios - [email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies