❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

AnimA

Una pel.lícula social, d´acció melodramàtica dirigida per Joan Frank Charansonnet.Produïda en forma de cooperativa per l´equip artístic del film i distribuida per Verne Films.El rodatge ha finalitzat.Aquesta campanya es per ajudar a la post-producció de so requerida per l´estrena en sales de cinema.

Patchouli films

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
193
Aportacions
6.870€
De 6.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

SINOPSI:

AnimA són els últims instants de vida de l´Emília, una dona que com altres persones anònimes recorren un viatge intransferible pels racons d´una memòria plena de vivències,emocions i contrastos. AnimA es una pel.lícula social i d´acció melodramàtica, on es demostra que a vegades l´elecció que fem de les animes que ens han d´acompanyar per la vida, no és la correcta. A través de la nostra protagonista l’espectador podrà recórrer per un riu de sensacions polí-poètiques. En temps present serà transportat a una dura crítica social , passant pels intensos records de l´Emilia en la dècada dels 80, fins arribar a la tendra nostàlgia de l´infantesa.

Anima es un llargmetratge completament independent que no ha rebut cap tipus d´ajuda o subvenció i esta produït en forma i manera de cooperativa, entre tots els actors professionals i tècnics que formen el Laboratori d´actors de cinema de Joan Frank Charansonnet: http://laboratoriodeactoresch.bligoo.es/ Anima ha estat íntegrament rodada en un 80 % en llengua Catalana i en un 20% restant en llengua Castellana.Amb l´ajuda de tots vosaltres podrem fer realitat que AnimA es pugui veure en sales comercials de cinema. Hem produït amb molt esforç aquest somni de pel.lícula, hem ensenyat un muntatge en brut i han confiat en el seu resultat per ser distribuïda, ara mateix estem molt a prop d´aconseguir el nostre objectiu. Anticipadament volem agrair-vos el vostre suport."Els millors somnis els tenim sempre desperts"

L´ORIGEN

El 16 de desembre de 2005 en un caixer de Barcelona, l´indigent Mª del Rosario Endrinal fou cremada viva per un grup de tres joves . Durant els dies següents la prensa del país fou descobrint el passat de la víctima. Maria había portat en el passat una vida completament normal treballant com a secretaria en importants empreses multinacionals. Una història personal d´èxits que va acabar en una llarga agonia. Aquesta noticia va sobtar al director i guionista Joan Frank Charansonnet . El guió del llargmetratge d´AnimA sorgeix de l´idea que en temps de CRISIS social , de CRISIS de valors , qualsevol persona de classe mitja o benestant, pot trobar-se en el futur en una situació marginal o d´exclusió social, posant en alt risc la seva pròpia existencia.

L´EQUIP TÈCNIC

Joan Frank Charansonnet ha escrit i dirigit la pel.lícula Anima. El montatge i l´edició corre a carrec de Rubén Vilchez Aranda. La banda sonora original ha estat composta per Ricardo Boya. El maquillatge dissenyat i el.laborat per Jessica Molano amb la col.laboració de Sandra Gimenez. Joel Moritz en la asistencia de direcció i Robert Moreno en tasques de asistencia de producció. Assesorament de continguts, de promoció i distribució gràcies a la col.laboració de José López Pérez i Santi Lapeira.

L´EQUIP ARTÍSTIC

El film esta protagonitzat per Montse Ribadellas, Alba López y Juna Charansonnet que donen vida a la protagonista en les seves diferents etapes vitals, completen el repartiment els actors: Dani Bernabé, Efren Casas,Carlos Tubino,Cecilia Moretti,Josep Enric Soler, Sinuhé Tuurna, Maite Fortuna,Dani Rodriguez, Miriam Macias, Monica Serra y Laura Pérez. Compte amb la col.laboració dels actors Miquel Folch, Carlos Martínez, Alberto Esparza, Ilenia Del Campo, Àngels Castuera, David Ciriano , Xavi Roqueta i Joel Moltbé. El paper del pare de l´Emília esta interpretat per Joan Frank Charansonnet.

Diferents entitats i empreses han col.laborat amb les localitzacions del rodatge.Agraïments a l´Ajuntament de Granollers- Departament de cultura, Hospital Germans Trias i Pujol, Comissaria Policia Local de Granollers, Bar Oasis - Barri de la Finsobe-Can Gili- Hotel CAL BATLLE de Sant Celoni.

També agrair tots els figurants que de manera desinteressada han volgut col.laborar amb el seu granet de sorra amb AnimA.

A QUÉ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

El llargmetratge AnimA ja esta íntegrament rodat i disposa a dia d´avui d´una còpia de muntatge en brut de 84minuts de duració. Anima serà distribuïda als cinemes per Verne Films. El pressupost integra d´aquesta campanya es destinarà a la post-producció de so,etalonatge i B.S.O. (Sincronia, mezcles, doblatge d´algunes seqüencies, efectes de so, masterització i etalonatge de la pel.lícula).

CALENDARI

Quant acabem la campanya de micro mecenatge, es a dir, la tercera setmana de novembre entrarem a treballar el so a diferents estudis ( Estudi de so i estudi de música) per intentar tenir la còpia definitiva de la pel.lícula per el mes de febrer del 2014. La pel.licula a traves de la distribuidora intentarà ser seleccionada en diferents Festivals nacionals i internacionals , a la vegada es faran passis privats a manera de pre-estrenes a diferents localitats de Catalunya. Durant el mes de abril-maig esta previst poder entregar les recompenses de la pel.lícula .L´estrena definitiva i comercial en cinemes esta prevista entre l´estiu i la tardor del 2014.

ENLLAÇOS D´INTERES d´AnimA

-Facebook AnimA

-@AnimA2013

PREMSA ESCRITA I REPORTATGES DE TV DEL RODATGE DE ANIMA

-Reportatge TV de AnimA a les noticíes de VOTV

-El Nou 9

-Nosolocine.net

-Reportatge Tv Xarxa TVL

PREMSA I ENTREVISTES DE TV + RELLEVANTS DE JOAN FRANK CHARANSONNET

-Contraportades de La Vanguardia, El Mundo, Pravda

-Entrevista a Afers Exteriors Tv3

-Entrevista A FONDO de Matias Prats - Noticias Antena 3

Artícles d´opinió publicats per Joan Frank Charansonnet sobre el panorama cultural y el micromecentage:

-Nosolocine - 1

-Nosolocine - 2

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

6 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • elisabet

    elisabet

    más de 9 años

    no he vist el film i tampoc el veure,però he reflexionat sobre la historia i hem pregunto:heu demanat permís a la família per utilitzar el nom d'aquesta noia? Heu pensat en el dolor de la seva família?i per ultim quin interés hi ha ?

  • Javier Barco Guardado

    Javier Barco Guardado

    casi 10 años

    Hola fui figurante de la película este verano en la escena del teatro, quería saber cuando se podrá ver la película en Internet, gracias.

  • Patchouli films

    Patchouli films
    Autor/a

    10 años

    Bon dia, la pre-estrena en cinemes esta prevista pels mes de març del 2014. De totes maneres us anirem informant en quant tinguem dates i ubicacacions definitives. Merci per la teva col.laboració.

  • SilviaMC

    SilviaMC

    más de 10 años

    i la pre-estrena en cinema??? quan calculeu???

  • Patchouli films

    Patchouli films
    Autor/a

    más de 10 años

    Ja esta estrenat....el pots veure per facebook al mur d'Anima o be en aquest enllaç de verkami.

    Gracies

  • Sandra Villalobos LLorca

    Sandra Villalobos LLorca

    más de 10 años

    Quan s'estrena el makin off d'Ànima per venir a veure'l amb la meva mare?

#06 / ANIMA SELECCIONADA A COMPETICIO/N AL GIRONA FILM FESTIVAL I/Y TRAILER OFICIAL

Bon tarda Animes.

Tenim el plaer de notificar-vos que la vostra/nostre pel·lícula AnimA ha estat seleccionada a la secció oficial competitiva de l’edició d’enguany del Girona Film Festival. Hi competirem amb 7 títols més de llargmetratges, la majoria estrangers.

La pel·lícula és projectarà a la sala gran del Teatre Municipal de Girona (plaça del Vi, 1, Girona), una rèplica del Liceu amb capacitat per a 900 persones.

El passi d’AnimA serà el pròxim dijous 17 de juliol a les 20:30 h. Abans hi haurà la presentació de la pel·lícula i una petita roda de premsa.

Hem arribat a un acord amb l'organització del Festival per a tal de convidar a tots els mecenes de Verkami de AnimA al passi al Festival. Envieu-nos resposta al nostre e-mail i tindreu invitacions dobles gratuïtes pel passi de Anima al Festival de Girona. Podreu recollir-les a partir de les 19h. el mateix dia de la projecció al Plató del Festival ubicat al costat del teatre municipal de Girona.

seguir llegint

#05 / FELIÇ ANY 2014-FELIZ AÑO 2014

SEGUIM TREBALLANT EN LA POST-PRODUCCIÓ DE LA PEL.LÍCULA ANIMA. EN BREU TINDREU NOTICIES DE LES DATES DE LAS PRE-ESTRENAS. MIL GRACIES A TOTS ELS QUE HO HEU FET POSIBLE. TOTS JUNTS TENIM MOLTA + "ANIMA".

SEGUIMOS TRABAJANDO EN LA POST-PRODUCCIÓN DE LA PELÍCULA ANIMA . EN BREVE TENDREIS NOTICIAS DE LAS FECHAS DE LOS PRE-ESTRENOS. MIL GRACIAS A TODOS LOS QUE LO HABÉIS HECHO POSIBLE. TODOS JUNTOS TENEMOS MUCHA " ALMA".

#04 / TOTS JUNTS HO HEM FET POSIBLE- TODOS JUNTOS LO HEMOS HECHO POSIBLE

¡¡¡ OBJECTIU ASSOLIT ¡¡¡ TOT L´EQUIP d´"ANIMA" US DÓNA LES GRACIES A TOTS ELS MECENES PER LES VOSTRES GENEROSES APORTACIONS. NOMÉS QUEDEN 6 DIES PERÒ PODEU SEGUIR COL.LABORANT AMB DIFUSIÓ , SOUS UNA PART ESENCIAL d´ANIMA.¡¡¡ TOTS JUNTS FAREM MÉS GRAN AQUEST SOMNI ¡¡¡ EN QUANT FINALITZEM LA CAMPANYA ENS COMUNICAREM AMB VOSALTRES PER EXPLICAR-VOS ELS PLAÇOS I ENTREGUES DE LES VOSTRES RECOMPENSES I LAS DATES PREVISTAS PER L´ESTRENA DE ANIMA EN CINEMES.

¡¡¡ OBJETIVO LOGRADO ¡¡¡ TODO EL EQUIPO DE "ANIMA" OS DA LAS GRACIAS A TODOS LOS MECENAS POR VUSETRAS GENEROSAS APORTACIONES. SÓLO QUEDAN 6 DÍAS PERO PODÉIS SEGUIR COLABORANDO CON DIFUSIÓN, SOIS UNA PARTE ESENCIAL DE "ANIMA" ¡¡¡TODOS JUNTOS HAREMOS MÁS GRANDE ESTE SUEÑO ¡¡¡ EN CUANTO FINALIZEMOS LA CAMPAÑA NOS COMUNICAREMOS CON VOSOTROS PARA EXPLICAROS LOS PLAZOS Y ENTREGAS DE VUESTRAS RECOMPENSAS Y LAS FECHAS PREVISTAS PARA EL ESTRENO DE “ANIMA” EN LOS CINES.

#03 / + de 5000 € recaptats: 136 mecenas / + de 5000 € recaudados : 136 mecenas

  • de 5000 € recaptats . ¡¡¡ TOTS JUNTS SOUS "ANIMA ¡¡¡ ARA ENS QUEDA EL SPRINT FINAL ¡¡¡ MOLTES GRACIES DE TOT COR A TOTS ELS MECENES I ALS QUE AJUDEU AMB DIFUSIÓ ¡¡¡

  • de 5000 € recaudados .¡¡¡ TODOS JUNTOS SOIS "ALMA"¡¡¡ AHORA NOS QUEDA EL SPRINT FINAL.¡¡¡ MUCHAS GRACIAS DE TODO CORAZON A TODOS LOS MECENAS Y A LOS QUE AYUDAIS CON DIFUSIÓN ¡¡¡

#02 / AVUI HEM ARRIBAT AL 50%-HOY HEMOS LLEGADO AL 50%

Després de 13 dies de campanya hem arribat al 50 % d´aportacions per tirar endavant el vostre/nostre projecta. Ja sabeu que hem d´aconseguir el 100% per fer realitat la post-producció de so. MIL GRACIÈS DE NOU i us animem a seguir fent difusió de la nostre campanya. Avui us compartim un reportatge de Tv de VOTV de 2 minuts de duració.

Salutacions cordials a tots els mecenes de AnimA.

AnimA a les noticies de VOTV

Después de 13 días de campaña hemos llegado al 50 % de aportaciones para conseguir tirar hacia adelante vuestro/nuestro proyecto. Ya sabéis que hemos de conseguir el 100% para hacer realidad la post-producción de sonido. MIL GRACIAS DE NUEVO y os animamos a seguir haciendo difusión de nuestra campaña. Hoy os compartimos un reportaje de Tv de VOTV de 2 minutos de duración.

Saludos cordiales a todos los mecenas de ANIMA.

ANIMA a las noticías de VOTV

#01 / Ja som 70 mecenes i enllaços de mitjans de comunicació que han publicat sobre la campanya-Ya somos 70 mecenas y enlazes de medios de comunicación que han publicado sobre la campaña.

Bon dia a tots/es, primer de tot agrair-vos de nou el vostre suport i aportació cap a la pel.lícula AnimA. Ja som 70 mecenes¡¡¡ Aqui us deixem amb una llista d´enllaços amb alguns dels mitjans de comunicació que han fet ressó de AnimA i de la campanya de micromeçenatge. Alhora us animem a que seguiu ajudan amb la promoció a través de les vostres amistats, Facebook, hotmail, twitter...per tal de que tots plegats aconseguim arribar al objectiu marcat.

Mil graciès de tot cor

Equip artístic i tècnic de AnimA

Buenos dias a todos/as, primero de todo agradeceros de nuevo vuestro apoyo y aportacion hacia la película AnimA. Ya somo 70 mecenas ¡¡¡ Aqui os dejamos una lista de enlaçes con algunos de los medios de comunicación que han hecho difuesión de AnimA y de la campaña de micromecenazgo.A la vez os animamos a que sigais ayudando con la promoción a traves de vuestras amistades, Facebook, hotmail,twitter...para que todos juntos consigamos llegar al objetivo marcado.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies