❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

TRENCANT CADENES

Inverteix en TRENCANT CADENES "quan el somni es fa realitat", la pel·lícula que portarà al cinema el procés d'independència de Catalunya. A través d'un thriller reviurem com la força i la voluntat de la societat civil catalana està fent possible el camí cap a la independència.

Jordi Rediu

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
124
Aportacions
4.670€
De 100.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano i Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

TRENCANT CADENES

El títol s'inspira en una frase de l'himne nacional de Catalunya: "Quan convé, seguem cadenes".

TRENCANT CADENES és un film d'intriga político-social que mostrarà el present de Catalunya a través de la història de Sergi Dalmau, un informàtic català resident a Londres.

El protagonista torna a Barcelona per visitar a la seva mare i desprès de veure i sentir en pròpia pell la situació de la gent del carrer decideix actuar pel seu país i pel somni col·lectiu dels catalans i les catalanes.

Aprofitant els seus coneixements i antics contactes de feina, en Sergi durà a terme una acció política que provocarà un conflicte internacional i posarà el govern espanyol en una situació molt delicada.

EQUIP

Actors i actrius de renom com Toni Albà, Miquel Sitjar, Ivana Miño, Txe Arana, Mercè Llorens, Quim Masferrer, Jordi Martínez i Óscar Intente entre d'altres, participen en el projecte.

Jordi Rediu i Fabià Rubio són els productors; i Antoni Verdaguer, el director i guionista. TRENCANT CADENES compta amb l'assessorament del periodista Salvador Cot, el sociòleg i economista Salvador Cardús i el filòleg Jaume Cabré.

COM GRAVAREM

El tractament audiovisual es caracteritza per la utilització de la Red Epic, càmera de màxima qualitat cinematogràfica, Drones (imatges aèries) i els innovadors estabilitzadors MōVI M10 que aportaràn un punt de vista diferent de Catalunya obtenint un film amb una imatge d'alta qualitat on l'estètica és important, sense deixar mai de banda el contingut. Tot seguit podeu veure un exemple de les nostres dues darreres produccions:

·

CALENDARI BÀSIC

L'elaboració d'una pel.lícula consta de cinc fases: definició del projecte, pre-producció, rodatge, post-producció, estrena i distribució.

Ara estem al final de la primera fase després d'haver creat i redactat el guió durant 1 any. Hem definit que en les properes fases comptarem amb els següents recursos:
• Equip tècnic de 100 persones
• Actors i actrius de 40 persones
• Dies de rodatge: 35 dies
• Hores de rodatge: 350 h
• Hores de muntatge: 900 h
• Durada de la pel·lícula: 90 minuts


La previsió de les fases és la següent:
Pre-producció (preparació del rodatge): 6 setmanes de Gener a Febrer del 2014
Rodatge: 6 setmanes durant els mesos de Març i Abril del 2014
Post-producció durant el mes de Maig del 2014
• El Màster original de la pel.lícula es realitzarà en 3 idiomes: català, castellà i anglès per poder-ho distribuir a nivell internacional.
Estrena prevista finals d'agost del 2014.
• Distribució a nivell internacional amb co-producció amb altres països europeus i probablement nord-americans.

QUI ENS DÓNA SUPORT

Assemblea Nacional Catalana (ANC) // Associació de municipis per la independència (AMI) // Associació Catalana de Professionals // Cercle Català de Negocis (CCN) // CIEMEN // Ens de l'Associacionisme Cultural Català // European Partnership for Independence (EPI) // Fundació Catalunya Estat // Gent de la Terra // Grup del Llibre // La Fàbrica // Omnium Cultural // Plataforma Pro-Seleccions Catalanes // Plataforma per la llengua // Sobirania i Justícia // Sobirania i Progrés // Taxistes per la Independència

QUINA ÉS LA NOSTRA CONTRIBUCIÓ A LA SOCIETAT?

Formar part de l'imaginari audiovisual de Catalunya i recollir amb imatges la situació político-social que estem vivint en aquests darrers anys.

Donar a conèixer el nostre país i la nostra situació política a la resta d'Europa i del món a través d'una via tan potent com és el cinema.

Fer realitat en una ficció el somni de molts catalans i catalanes d'aconseguir el dret a decidir el futur de Catalunya a través d'un referèndum democràtic i legal.

Contribuir al cinema català aportant un film d'alta qualitat tècnica i amb una història de gran interès.

QUÈ ÉS EL QUE ENS FA SER ÚNICS?

Ser la primera pel·lícula de ficció que relati el procés d'independència de Catalunya que farem entre tots i totes, col·lectivament. Entenem que és l'única manera que té sentit plantejar aquest projecte .

QUANTITAT DEMANADA A VERKAMI I A QUÈ HO DESTINAREM

Les coses estan canviant. Tots els sectors s'estan reinventant i el cinema encara l'hi queda marge per fer-ho. Creiem en un sistema de participació cooperativista, les pel·lícules és poden realitzar amb un pressupost més reduït impulsant aquest model d'èxit. Per tot això, el nostre és un pressupost baix, d'un mínim de 300.000€ i us demanem la vostre participació per arribar als 100.000€. Ja estem treballant per aconseguir la resta de pressupost per mitjà d'inversors privats.

TRENQUEM-LES JUNTS!

Web
@TrencantCadenes
facebook.com/trencantcadenes

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Jordi Rediu

    Jordi Rediu
    Autor/a

    10 años

    Benvolgut Enric,

    moltes gràcies pel teu suport i oferiment! estem treballant de valent per escurçar aquesta distància i acabar "Trencant Cadenes". Tens raó, ens està costant una mica difondre aquest projecte així que t'agrairíem que si l'has trobat interessant el divulguis entre els teus contactes.

    Salutacions!

  • enric arquimbau hervàs

    enric arquimbau hervàs

    más de 10 años

    Ho acabo de rebre ara; la distància és molt llarga...La meva identificació és plena. Com a actor, puc col-laborar si convé.

    Com és que ha trsacendit tant poc,( o m'ho sembla ).Boona sort !

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies