❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ets única, Berta! · Col·lecció Educació Emocional

Un conte sobre autoestima i reconeixement, s'afegeix a la Col·lecció Educació Emocional. El millor regal que la Berta rep el dia del seu aniversari és el reconeixement i l'estima de tota la família i amistats... i recorden a qui llegeix el conte que només cal ser un/a mateix/a.

Júlia Prunés Massaguer

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
182
Aportacions
3.967€
De 3.800€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Seguim ampliant la col·lecció de contes de la Berta gràcies al micromecenatge de verkami, després de l'èxit dels dos anteriors projectes, hi tornem, amb el convenciment que ho tornarem a aconseguir i que farem realitat, de nou, un somni gràcies a la vostra confiança!

Ets única Berta!

En aquest conte, es celebra l'aniversari de la Berta. La seva família i amistats li fan saber, d'una manera o d'una altra, que se l'estimen tal com és.

Al voltant del seu àlbum de fotos, recorden alguns dels moments més importants de la seva vida, les seves passions i algunes intimitats. El conte convida a parlar sobre la importància de ser un mateix, la gelosia entre germans, de si l'amor es pot mesurar... i sobre què vol dir estimar-se a una mateixa.

L'autoestima s'alimenta de les mostres d'amor i de reconeixement que rebem al llarg de les nostres vides. La família i les amistats tenen un paper molt important en el desenvolupament saludable, per això, en aquest conte hi són molt presents. Està escrit en present i utilitzant expressions que, tot i formar part de la trama, estàn escrites per fer arribar el missatge a qui el llegeix... fent-li saber que és important, únic i especial.

Si vols saber com s'ha escrit el conte i què hi ha darrera de cada paraula, llegeix l'article que he publicat al blog "Aprenent a ser feliços" a www.criatures.ara.cat

Seguint la tònica dels títols anteriors, al final del conte, s'hi troben algunes propostes que conviden a la reflexió i aporten idees i recursos per fer en família.

Qui escriu els contes de la Berta?

Doncs jo mateixa! Sóc la Júlia Prunés , i em dedico a les famílies.

Principalment, fent xerrades i tallers sobre educació emocional i gestió de conflictes per a pares, mares i també per a mestres i educadors/es... Des de fa 5 anys, la Berta i jo viatgem per escoles, explicant els contes i parlant sobre conflictes, empatía, escolta activa. M'encanta la meva feina!

A part d'escriure, també sóc infermera, doula i educadora de massatge infantil. Per formar-me en Educació Emocional, vaig fer el Postgrau d'Educació Emocional i Benestar a la Universitat de Barcelona.

També sóc mare de tres nois fantàstics que posen a prova tot el què he après i, al seu costat, aprenc les lliçons més importants de la vida.

Si voleu fer el xafarder, em trobareu a www.creixerenfamilia.blogspot.com i a 6 contes per aprendre a ser feliç i al blog del Diari ARA, Aprenent a ser feliços. Educació Emocional aplicada

Qui dóna vida i color a la Berta?

Sempre he cregut que la realitat depèn dels ulls que la miren , i sobretot quan parlem d'emocions... Així doncs, a cada conte li busco una il·lustradora o un il·lustrador diferent i això fa que, la nostra, sigui una col·lecció única en el món! .

En Valentí Gubianas és l'encarregat de donar vida a la Berta aquesta vegada, amb el seu llàpis i els seus pinzells dibuixa poesia en color... m'encanta!

També ho han fet l'Oriol Galí en el conte Tu sí que m'estimes, Berta!, la Cristina Méndez a Que m'escoltes, Berta? i la Bernadette Cuxart a Quina emoció! La Berta se'n va de colònies . Les fotografies del conte La Berta i les ulleres de visió empàtica són meves, així com els personatge de drap que hi surten i que van néixer abans, fins i tot, que les primeres il·lustracions.

Els contes de la Col·lecció:

Estan pensats per llegir en família i són adequats per a nens i nenes de 5 a 10 anys. El missatge i les propostes de treball que trobareu en el seu interior us convidaran a llegir-los i a comentar-los plegats, una agradable forma de créixer en família.

Tots ells publicats per l'Editorial Omniabooks es troben en català i castellà.

"Tu sí que m'estimes, Berta" (2012) Sobre comunicació afectiva i gestió de conflictes a través de la mediació.

"La Berta i les ulleres de visió empàtica (2012) Sobre empatia i assertivitat.
"Que m'escoltes, Berta?" (2014) Un conte sobre Escolta activa i comunicació.
"Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" (2015) amb més de 50 emocions diferents quan la Berta i els seus companys de classe van de colònies a "La Granja".

A què dedicarem les vostres aportacions?

Si aconseguim els 3.800€ que ens proposem:

  • Publicarem el conte "Ets única, Berta!" i això vol dir:
    · La feina de l'il·lustrador
    · Correccions i traducció al castellà
    · Impressió de 500 exemplars en paper del conte en català
    · Impressió de 200 exemplars en paper del conte en castellà
    · Elaboració de targes, coixins i altres recompenses del projecte i les despeses d'enviament corresponents.

  • Impostos i comissions derivades del micromecenatge.

Si superem els 4.000€

  • Farem una nova impressió del conte "La Berta i les ulleres de visió empàtica" que ja s'està exhaurint!

  • Intensificarem la campanya de promoció de la col·lecció a través d'una Agència de comunicació.

Ens ajudes a superar el repte?

Potser us agradaria tenir un coixí tovet i exclusiu pels mecenes de la Berta? Llavors no us perdeu aquesta recompensa:

O un coixí personalitzat?

Voleu tenir "la capsa facilitadora de converses" o bé les "ulleres de visió empàtica" a casa? doncs llavors, aquesta és la vostra recompensa:

A la Berta i a mi ens encanta visitar les escoles que ens ho demanen... sigui narrant un dels seus contes o compartint amb pares, mares, mestres... xerrades sobre educació emocional... Cada any ens demanen més aquesta recompensa especial per escoles o AMPA.

És clar que... n'hi ha unes quantes més de recompenses, segur que hi trobareu la vostra!

Calendari previst...

Com cada any, tenim la intenció de publicar el conte coindicint amb Sant Jordi, així doncs, el conte ja està escrit i el Valentí ja està treballant de valent... així que assolim el projecte, el conte entrarà a impremta i les recompenses us seràn enviades perquè puguin ser regalades per la diada de Sant Jordi 2016.

Podreu seguir tot el procés de creació del conte a través del blog del projecte... us tindrem al dia i podreu anar descobrint algunes il·lustracions a mesura que vagin sortint del forn...

També podeu seguir tot el que tingui a veure amb la col·lecció, a la seva pàgina de facebook:
Els contes de la Berta · Col·lecció Educació Emocional

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

19 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola Aranzazu,

    los cuentos de la colección pueden comprarse en cualquier librería, los distribuye MADE SL, un distribuidor editorial que trabaja para toda la península. Puede que no tengan en la tienda, pero pueden pedirlos.

    Si no, puedes mandarme un correo a [email protected] y puedo mandaros los que querais por correo certificado.

    Gracias, saber que gustan es un regalo para mi...

  • Aranzazu Martinez García

    Aranzazu Martinez García

    casi 8 años

    Hola

    He participado en el proyecto y cuando han visto mis compañeras del cole los libros... ¡les ha encantado! Algunas quieren comprarlos, ¿podéis indicarme dónde dirigirlas?

    Muchas gracias y enhorabuena por el proyecto.

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola Núria, en principi, el projecte s'ha tancat... però encara hi sou a temps... envia'm un mail a [email protected] i ho arreglem.

    Gràcies!

  • Núria

    Núria

    8 años

    Hola! volia ser mecenes i ens ha passat la data. Anàvem fixats que acabava el 31 de març. Hi ha manera de poder ser-ho encara?

    Gràcies!

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    8 años

    Hola David, moltes gràcies!

    Un cop finalitzada la campanya del projecte, us arribarà un formulari al correu electrònic, on podreu fer-hi constar el nom que voleu que surti a l'última pàgina del conte, a qui voleu que vagi dedicat... la vostra adreça, el títol que desitgeu de la col·lecció (n'hi haurà 5 per escollir).

    Júlia

  • David

    David

    8 años

    Bona nit Júlia, acabo de fer l'aportació i el nom que m'agradari que apareixes no es el meu, David, si no el del meu fill, Aitor I., es possible? Li faria molta il·lusió!

    Gràcies i felicitats pel projecte!! David

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    8 años

    Hola Gisela, moltes gràcies!

    Si tot va com està previst, els contes arribaran als mecenes just abans de Sant Jordi.

  • Gisela

    Gisela

    8 años

    Hola Júlia, quina iniciativa més bonica!

    A mi m'agradaria saber, un cop feta l'aportació , quan trigariem a rebre els llibres. Moltes gràcies!

  • Júlia Prunés Massaguer

    Júlia Prunés Massaguer
    Autor/a

    8 años

    Un cop assolit l'objectiu, els i les mecenes rebreu uns formularis on podreu escollir entre diverses imatges pel coixí i la dedicatòria que voleu que hi consti. També ens haureu d'especificar l'adreça on voleu que s'envii, el nom que voleu que consti a l'última pàgina del conte... Moltes gràcies!

  • xoc

    xoc

    8 años

    Vull fer una aportació de 28€. Coixí personalitzat. Però a nom del meu fill. On ho faig constar?

#03 / Ja tenim coberta! · ¡Ya tenemos cubierta!

Els i les mecenes heu decidit, la coberta que us ha agradat més, ha estat la número 2! Així que el conte gairebé està enllestit! Ara només ens queda acabar d'omplir l'última pàgina amb tots els vostres noms!

Esteu ben alerta al correu electrònic! Aviat rebreu un formulari on podreu demanar el/s títol/s dels contes que desitgeu, a qui han d'anar dedicats, quin nom de mecenes voleu que surti a l'última pàgina... etc, etc.

Així, quan la campanya de verkami s'acabi, el 29 de març, podrem enllestir l'última pàgina i enviar-ho corrents a impremta! Això ja ho tenim, quina il·lusió!

L@s mecenas habéis decidido y la cubierta que os ha gustado más ha sido la número2. ¡Así que ya tenemos el cuento casi, casi listo! Ahora solo nos queda llenar la última página con todos vuestros nombres.
¡Estad alerta al correo electrónico!… seguir llegint

#02 / Escull la coberta del conte · Escoge la cubierta del cuento

Hola de nou! · ¡Hola de nuevo!

Ja ho tenim tot a punt! Tot?

No! Ens falta el més important: la coberta!

Entre totes les il·lustracions del conte, n'hem trobat 3 que representen l'essència del conte i encaixen amb el disseny. Aquesta vegada, us deixem l'elecció a vosaltres, els i les mecenes.

Teniu fins dissabte a les 8 del vespre per votar en el següent formulari:
Formulari per escollir coberta

¡Ya lo tenemos todo a punto! ¿Todo?
¡NO! Nos falta lo más importante: la cubierta del cuento!

De todas las ilustraciones del cuento, hemos escogido 3 que representan la eséncia del cuento y encajan con el diseño. Esta vez, os dejamos la elección a vosotros, l@s mecenas.

Teneis hasta el sábado a las 8 de la tarde para votar en el siguiente formulario:

Formulario para escoger cubierta

#01 / Diari emocional d'un verkami / Diario emocional de un verkami

Dimecres 03·03·2016 - Hem superat els primers 1.000€ / Miércoles 03·03·2016 - Hemos superado los primeros 1.000€

Han passat dues setmanes i hem superat els primers 1.000€ gràcies a les aportacions de 54 mecenes! La curiositat i el neguit propi de la incertesa han fet que revisés l'evolució dels altres dos projectes. L'any passat, a hores d'ara, havíem aconseguit uns 750 €, això m'ha omplert d'esperança fins que he vist que fa dos anys, ja haviem assolit els 1.170 €. De moment, l'èxit d'aquest tercer projecte es fa difícil de predir però està clar que la progressió sembla bona!

Així que, seguirem treballant-hi amb la mateixa il·lusió i la confiança amb les que vam arrencar i la mantindrem fins a l'últim dia... el 29 de març!

Mentrestant, en Valentí Gubianas ja té les il·lustracions gairebé enllestides. El text ja està per corregir i traduir al castellà... i la maquetació va prenent forma. Tot i ser el 5è conte de la Col·lecció, l'emocióseguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies