❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

El Bosc Interactiu

Joc de taula que es desenvolupa en un bosc. Utilitza les teves cartes per realitzar activitats que us aportin punts lúdics i econòmics ( Caça , Acampar , Observar Fauna ... ) Però vigileu! El bosc té una salut limitada, si arriba a 0 ningú guanya. Aprèn a cuidar el bosc i aprofitar els seus recursos

0
segons
37
Aportacions
2.575€
De 4.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El Bosc Interactiu

Es tracta d'un joc de taula educatiu que es desenvolupa en un bosc mediterrani on podem trobar tot tipus d'activitats que es poden realitzar, utilitzant les cartes:

Caça, pesca, buscar bolets, conduir 4x4, talar arbres, recollir herbes medicinals i aromàtiques, acampades al bosc, observar la fauna salvatge ...

Totes aquestes activitats serveixen per obtenir beneficis, ja siguin econòmics, conservacionistes o lúdics.

El tauler de joc:

Els jugadors han d'aconseguir uns punts econòmics i lúdics, intentant no acabar amb el bosc. Aquest té un comptador de salut que anirà baixant quan es juguen les cartes, si arriba a 0 s'acaba la partida i ningú guanya.

També cal vigilar amb les cartes d'impacte extern com (Incendis, plagues, caçadors furtius ...) que restaran vida al bosc una vegada per ronda de joc, per sort podem destinar punts econòmics a utilitzar cartes de conservació (Control de plagues, control de furtius, depuradores ... )

Trobeu l'equilibri per gaudir del vostre bosc, treure recursos però sense danyar-lo!
És un joc per 2-4 jugadors a partir de 8 anys, durada de 30 a 45 minuts, editat en català al principi amb una traducció al castellà si arribem als 5000 € (Si hi ha molta demanda en castellà, més del 20% dels mecenes, es realitzarà també en castellà tot i que no s'hagi arribat al objectiu)

El disseny de les cartes i altres il·lustracions del joc està realitzat per Raül Salvatierra

Contingut de la caixa: (Joc bàsic)

1 Tauler dividit en dues parts on jugar les cartes .

2 Daus de 6 cares .

160 Comptadors de cartró grocs 2x2cm per als punts econòmics.

100 Comptadors de cartró verds 2x2cm per als punts lúdics.

1 Comptador de vida del bosc de cartró amb el logotip del joc i 30 caselles impreses per portar el compte de la vida del bosc.

1 Figura en cartró d'un arbre vista aèria per utilitzar com a marcador de vida .

1 Llibre d' instruccions .

90 cartes de joc dividides en 35 cartes d'activitat, 25 cartes de conservació i 30 cartes d'impactes externs.

1 Safata de cartró per col·locar les cartes , els comptadors i el llibre d'instruccions.

A que destinarem vostres aportacions

Amb 4.500€ seria factible la creació i distribució de 300 exemplars, les metes addicionals servirien per crear cartes especials, daus de més qualitat, una bossa per els daus de tela amb el logotip del joc, il·lustracions mida pòster d'algunes de les cartes, comptadors econòmics i lúdics de més qualitat o la posterior versió en castellà.

Sobre les recompenses

Hi ha tres tipus diferents de recompenses, les destinades a particulars, les destinades a botigues especialitzades en jocs de taula i per a escoles, centres culturals, esplais.... Les dues primeres poden rebre material especial si aporten els diners corresponents a les diferents recompenses, a la tercera a part hi ha un servei de explicar el joc en un taller de dues hores en el propi centre o si es fora de Catalunya per Skype.

El material especial va des de marcadors de més qualitat, daus de fusta configurats, una bossa de tela amb el logotip del "bosc interactiu"... Els noms de les recompenses són propis d'animals i plantes que podem trobar al bosc mediterrani.

OBJECTIUS

A part de les recompenses ens plantejarem uns objetius si arribem als 4500.

PRIMER OBJECTIU 5000 € Traducció de les instruccions i les cartes al Castellà per qui demani el joc en aquest idioma

SEGON OBJECTIU 6000 € Samarreta talla M o L amb el logo del Bosc Interactiu amb cada Joc.

Calendari previst

De moment estan dissenyats 8 models de carta de les 20 que hi ha i el tauler de joc juntament amb el logotip, un cop aconseguit el finançament s'haurien de dissenyar els 12 models de cartes restants (estan totes creades però amb imatges provisionals), el comptador de vida del bosc, els daus, els comptadors lúdics i econòmics, les instruccions i la caixa. Un cop realitzat aquest pas que pot suposar entre 25/30 dies, faltaria la impressió, embalatge i distribució. Estem parlant de mínim dos mesos, màxim quatre mesos després d'aconseguir la xifra desitjada.

Campanya Verkami 12/05/2015 al 20/06/2015

Producció 22/06/2015 al 15/09/2015

Distribucció a partir del 16/09/2015

Els enviaments són al territori espanyol, per mecenes que vulguin col.laborar fora del territori hi ha la recompensa Formiga que és format Print & Play

Es pot reduir els temps si s'arriba abans del termini dels 40 dies al objectiu, ja que llavors l'il·lustrador ja tindrà el vist per continuar amb la feina.

+ Info

Facebook
Twitter
Web

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Raúl Redón García

    Raúl Redón García
    Autor/a

    más de 8 años

    De moment està en Standby per que no va arribar al finançament, ara estic utilitzant el joc per fer tallers a les escoles de sostenibilitat, si estàs interessada en rebre noticies del joc tens el mail [email protected]

  • vanessa

    vanessa

    más de 8 años

    Hola! al final el projecte queda en suspens o el realitzareu mes endevant? si repetiu el verkami, siusplau aviseume! Estaré encantada de recolzar-vos!

  • Raúl Redón García

    Raúl Redón García
    Autor/a

    casi 9 años

    Buenas Ultroll,

    Para todo el territorio nacional, que se refiere a península, baleares, canarias, ceuta y melilla están incluidos, si lo quieres fuera del territorio nacional, siempre queda la opción de aportar a la recompensa Hormiga que és un PDF para imprimir las cartas, tablero, instrucciones y contador de vida Print & Play

  • Ultroll

    Ultroll

    casi 9 años

    Los costos de envio estan incluidos?

  • Raúl Redón García

    Raúl Redón García
    Autor/a

    casi 9 años

    En un par de horas añado las dos recompensas, muchas gracias por tu interés!

  • Fraipapada

    Fraipapada

    casi 9 años

    Por mi perfecto, muchas gracias!!!

    Una vez puesta la recompensa solo me faltaría hablar con VERKAMI para cambiar mi aportación.

  • Raúl Redón García

    Raúl Redón García
    Autor/a

    casi 9 años

    Me parece sensato crear una recompensa para particulares que quieran adquirir 3 juegos en vez de uno para regalar con un pequeño descuento.

    He pensado en crear Tortilla de espárragos 3 juegos básicos 60€ equiparable al de las tiendas y Tarro de miel 3 juegos básicos + dados de madera por 90€ equiparable al de las tiendas, si os parece bien ponedlo en preguntas.

  • Fraipapada

    Fraipapada

    casi 9 años

    Ya que la cesta de espárragos esta accesible para particulares y tiendas. No se podría hacer el manojo de espárragos o el enjambre de abejas accesible también para particulares?
    (Yo 10 juegos no se si tengo tanta gente para regalarlos, pero tres si)

  • Raúl Redón García

    Raúl Redón García
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Mónica, en principio hay un objetivo de llegar a 5000 € en vez de a 4500 € para hacer la tradución.

    Es un objetivo asequible que cubre costes de impresión extra, pero si la demanda es mayoritariamente en castellano, os puedo asegurar que haré un esfuerzo y costearé la tradución yo mismo porque ante todo quiero que la gente pueda disfrutar del juego. Muchas gracias por tu interés

  • Mónica

    Mónica

    casi 9 años

    Hola. Me encanta vuestro proyecto, me parece genial. Necesitaría saber con seguridad si existirá en castellano, ya que tengo la experiencia de apoyar proyectos (para que salgan) y no poder disfrutarlos con los niños porque no los entendemos. Gracias

#05 / Datos sobre la imprenta

La fabricación del juego se realizará en Agrpriority, empresa especializada en la impresión juegos de mesa y con experiencia en la edición de varios crowdfunding con éxito en Verkami.

#04 / DOS NUEVAS RECOMPENSAS/DUES NOVES RECOMPENSES

Veo que a la gente le interesa comprar packs de tres juegos así que, para celebrar que hemos llegado en una semana al 25% del proyecto, os he creado dos recompensas nuevas Tortilla de espárragos y Tarro de miel, tienen muy buena pinta.
¡Venga animaos!, a ver si llegamos al 30% pronto y os colgaré un vídeo con un "unboxing" del juego básico para que os hagáis a la idea.

Hi ha gent que està interessada en comprar pacs de tres jocs. Així que , per celebrar que hem arribat en una setmana al 25 % del projecte , us he creat dues recompenses noves Truita d'espàrrecs i Pot de mel , tenen molt bona pinta.

Vinga animeu-vos! a veure si arribem al 30% aviat i us penjaré un vídeo amb un "unboxing" del joc bàsic perquè us feu a la idea.

#03 / Nova recompensa/Nueva recompensa

Algú m'ha demanat que, com vol 10 jocs bàsics per regalar a familiars i amics i no és una botiga, per no fer aportacions d'una en una... he posat una nova Recompensa 10 jocs bàsics 200 €

Alguien me ha pedido que, como quiere 10 juegos básicos para regalar a familiares y amigos y no es una tienda, para no hacer aportaciones de una en una... he puesto una nueva Recompensa 10 juegos básicos 200 €

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies