❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Primer disc en solitari de QUICO TRETZE

Projecte per col·laborar a l'edició del primer disc en solitari del músic i poeta igualadí Quico Tretze

quico13

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
118
Aportacions
2.717€
De 1.313€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

PERDUT

Ens han ensenyat que estar perdut sempre és negatiu, destructiu... Però hi ha una força regeneradora i reconciliadora en l'acte de perdre’s, una energia creadora que t’empeny a tirar endavant i netejar les impureses que tots duem a les nostres pells adobades. Aquesta energia és la que m’ha empès a escriure aquest disc sense complexes ni pretensions, simple destil•lació d’un ésser perdut en l’acte de trobar-se .
És per aquest acte de regeneració captiva que he sentit que el títol pel meu primer disc en solitari havia de ser PERDUT.

Definició del Projecte:

Necessitava gravar un disc amb un recull de cançons dels últims dos anys de la meva vida on no he parat de fer concerts en solitari per tot arreu, així que a l’estiu del 2014 vaig entrar a l’estudi del Pau Sastre per començar els primers enregistraments.

Buscava una producció planera i realista, així que vaig anar convidant grans músics i amics meus a passar per l’estudi creant combos completament nous, un cop a l’estudi muntàvem i sonoritzàvem tots els instruments, els hi presentava la cançó que volia gravar, l’assajàvem 4 o 5 cops i la gravàvem tocant tots a la vegada. És així com mica en mica el disc ha anat prenent una forma única i sincera.

Un cop gravat el disc només puc dir que estic molt Agraït als 18 músics que han accedit a participar de la meva bogeria, alguns d’ells músics internacionals de la talla de l’australià Steve Smyth, la violista americana Alex Guy de Led To Sea o el trompetista veneçolà Joseph Derteano i també amb algun grup sencer com els Pribiz. Tots bons amics i millors persones!!

El Disc:

El disc tindrà un total de 13 cançons amb diverses sonoritats i unes lletres on la poesia ha esdevingut l’element desencadenant de la cançó.

Perdut ha estat enregistrat en català però amb la simple intenció de poder ser traduït a altres idiomes ja que per mi és important el poder de les lletres a les cançons. Així en breu aniran apareixent adaptacions a l’anglès i al castellà. (Totes les llengües que sé mig parlar.)

Grabat per Pau Sastre al seu Dr Hope Studio i coproduït entre ell i jo (un luxe poder treballar amb ell).

Masteritzat per David Batalla al seu DB Studio.

El disseny del llibret del CD ha estat obra de l’artista Maria Pujol del taller Manera Negra, qui vaig descobrir a Gijón a mitja gira amb l’Steve Smyth i em va “flipar” el que feia des del primer segon. També hi ha la col•laboració de les aquarel•les de la Rosa Permanyer. Tot inspirat en una foto que vaig fer en un dels meus dies perduts que en serà la portada . I ja us avanço que hi haurà edició limitada tallada a mà per la Maria en persona!.

Què faré amb els diners?

Bé, com ja sabeu el procés per gravar un disc com el meu és car, ja porto molts diners invertits en el projecte i ara em falta l’empenta final per poder acabar-lo i fer que esdevingui una realitat. És per això que he creat el Verkami, una filosofia que comparteixo molt, col•laboració. No es tracta de caritat ja que he proposat una sèrie de recompenses que bé es valen el preu que tenen, jo sempre he entès el micro-mecenatge com una compra anticipada, una forma d’ajudar a finançar els projectes que per desgràcia avui en dia no tindrien moltes opcions de poder veure la llum si no fos per la nostra obstinació a seguir creant i no deixar que ens assequin la ment i la il•lusió.

He posat una quantitat no gaire alta, una quantitat que no reflexa el cost total del disc.

Ja he pagat:

Gravació, mescla i masterització del disc.

Què pagaré amb els diners del crowd funding? (21%IVA... tela!):

Edició del disc, concert de presentació.

I si trec més diners?

Una bona agència de comunicació per una bona promo i la gravació d’un vídeo.

Quan sortirà?

Tinc previst editar-lo a finals d’abril i repartir les vostres recompenses (us contactaré per correu).

El concert de presentació serà a la província de Barcelona, segurament a Igualada i ja us aniré informant. I si algú s’anima a les altres recompenses ja ho anirem detallant en privat per concretar dates.

Només vull afegir que aquest disc sóc jo, el jo dels últims anys, un jo que no serà però que ara esdevé un gran Brot de Llum a la meva vida.

M'ajudes?

A part de col·laborar en aquest Verkami amb una de les recompenses, us agrairia moltíssim que li féssiu arribar l'enllaç per participar-hi a totes les persones que creieu que poden sentir la meva música, l'enllaç és molt simple:
cd.quicotretze.com

MOLT AGRAÏT

Quico Tretze
www.quicotretze.com

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • quico13

    quico13
    Autor/a

    9 años

    Hola Inés, t'has registrat?

    A sota de la recompensa que vulguis fer hi ha un boto, estan a la dreta, hi cliques i segueixes les instruccions, ja ho veuràs!!

  • Ines Molina

    Ines Molina

    9 años

    Hola Quico he intentat per una aportacio al teu disc i no m'en surto. Help!!!

#02 / Concert a Luz de Gas

Família,

demà dimarts 14 d'abril estaré actuant a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona, un concert benèfic per ajudar l'Owen, un nen que necessita urgentment una operació que val moooolts diners.

Actuaré amb banda, una banda molt especial que fa que les cançons creixin i creixin!!!!

I a part comparteixo cartell amb artistes que respecto i admiro con en Damià Olivella, en Cesk Freixas, en Cece Gianotti i en Marc Freixas i l'Albert Gàmez.

Us deixo el cartell i espero veure-us a tots a partir de les 20:45h a Luz de Gas, la causa prou s'ho val, creieu-me!!!!

I només puc dir que per part meva serà un concert amb moooolta energia...

Fins demà!!

#01 / Versió de Steve Smyth

Us deixo la versió de l'Steve Smyth que vaig poder gravar al Cultur3 Club de Gijón, espero i desitjo que la gaudiu!

Va ser un gran regal que ens van fer!!

(Cliqueu per veure el vídeo)

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies