❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou CD de Ximo Vicedo. LO SOÑADO

LO SOÑADO és el primer CD com a solista de Ximo Vicedo. Aquest treball està dedicat al repertori de trombó acompanyat per diferents formacions. Cal destacar que totes les obres estan escrites i dedicades a Ximo Vicedo per compositors espanyols. No t'ho pots perdre !!

Ximo Vicedo

Un projecte de

Categoria

0
segons
157
Aportacions
4.390€
De 4.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

LO SOÑADO és el primer CD com a solista del trombonista Ximo Vicedo. Un projecte publicat sota el segell discogràfic CABLEMUSICAL, dedicat íntegrament al repertori de trombó acompanyat per diferents formacions (piano, quintet de metalls i cor de trombons). Entre les seves peculiaritats cal destacar que totes les obres estan escrites i dedicades a Ximo Vicedo per compositors espanyols.

QUI ÉS XIMO VICEDO

És trombó solista de l'Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola, col·labora amb l'Orquestra de Cadaqués, la Mahler Chamber Orchestra i és professor a l'Escola Superior Katarina Gurska.

Ximo Vicedo en la seva faceta com a concertista ha tocat al costat de l'Orquestra Simfònica de RTVE, la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orchestre du Prix de CSMDP, l'Orquestra d'Albacete, la Banda del CSMA, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal de Madrid.

En la seva passió per la pedagogia i l'ensenyament ha estat convidat regularment com a professor a diferents orquestres de joves espanyoles i imparteix classes magistrals i recitals per Espanya, Portugal, Itàlia, Mèxic i Colòmbia. Entre els seus compromisos, destacar la seva relació en diversos projectes al costat del trompetista veneçolà Pacho Flores i el pianista Pepe Gallego, i la seva participació en el concert de cloenda de l'International Trombone Festival que es celebrarà el proper mes de Juliol a València (Espanya).

PERQUÈ ESTE DISC

La singularitat de LO SOÑADO rau en la creació d'un corpus d'obres per a trombó solista compost íntegrament per autors espanyols. Aquest CD intenta ser, per tant, una petita aportació al repertori escrit originalment per a trombó. Aquest era, en el seu origen, part important del somni.

El seu títol, LO SOÑADO, ve donat perquè els somnis són la matèria primera de l'art i dels grans avanços de l'humanitat. Són els somnis l'origen del més pur estat de plenitud de la ment humana, i a través d'ells s'expressa el que l'ànima anhela, sense limitacions ni filtres.

"Morim quan deixem de somiar", solen dir molts escriptors i pensadors, fent referència a la capacitat creativa i vigoritzant que tenen els somnis; ells són el punt de partida d'infinitat d'obres mestres.

Ximo Vicedo ens presenta la materialització dels seus somnis, portats a la vida a través del llenguatge que domina amb més destresa: la música, i utilitzant com a eina el seu instrument: el trombó.

COM SERÁ EL DISC

Un dels elements importants del disc són les col·laboracions. D'una banda cal destacar la participació de grans músics com el pianista val·lisoletà José Gallego, el quintet de metalls Spanish Brass Luur Metalls conegut internacionalment o el Friends Trombone Choir format per trombonistes, units per a l'ocasió, pels seus vincles i amistat amb Ximo Vicedo.

D'altra hi ha els compositors, una nòmina extraordinària amb noms com Fernando Velázquez, José Rafael Pascual Vilaplana , Ramón García i Soler, Lusa Monllor, Santiago Miquel, Miguel Guerra, Salvador Brotons o Ricardo Mollá.

REPERTORI DEL DISC LO SOÑADO

LO SOÑADO recopila 8 peces, íntegrament compostes per a Ximo Vicedo.

Van ser encarregades per dibuixar amb sons els seus anhels més profunds i altres van ser somiades perquè els donés vida nota darrere nota.

1.- Óneiros, José Rafael Pascual-Vilaplana

amb Pepe Gallego

2.- Rhapsody-bon, Santiago Miguel Alarcón

amb Pepe Gallego

3.- Castalla’s Dream, Miguel Guerra Arévalo

amb Spanish Brass Luur Metalls

4.- La Città Dei Sogni, Ricardo Mollá Albero

amb Pepe Gallego

5.- Més Enllà de l’Horitzó, Ramón García i Soler

amb Pepe Gallego

6.- Cancó de la Mare Morta, Mari Luz Monllor Mollá

amb Pepe Gallego

7.- Pinzellades Dalinianes, Salvador Brotons

I. Somni causat pel vol d’una vespa….
II. La Persistència de la Memòria
III. Nen geopolític….
IV. Les Temptacions de Sant Antoni

amb Spanish Brass Luur Metalls

8.- Suite No.2 en Sib Mayor, Fernando Velázquez

I. Popludio
II. Funk
III. Disco
IV. Balada
V. Rock

amb Friends Trombone Choir

A QUÈ DESTINARÉ LES VOSTRES APORTACIONS

El pressupost d'aquest projecte és superior a la quantitat establerta. Si s'aconseguís sobrepassar-la, s'invertiria en cobrir les despeses que es realitzin, com el lloguer del piano, el lloguer de la sala, el disseny gràfic del CD, la fotografia, etc.

CALENDARI PREVIST

Si s'aconsegueix el finançament, el projecte estarà llest entre finals de març i principis d'abril. A partir d'aquest moment, començaria la fase de presentació per diferents ciutats, tant en l'àmbit nacional com internacional.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Ximo Vicedo en Facebook
Ximo Vicedo en Twitter
Web de Ximo Vicedo

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies