comunitarios

209 projects

   
 • Thb
  €525 raised  
  €525 of €2,000 raised
  Only 31 days left
  Finalment després de més de 30 anys un equip de persones vinculades al Teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu ens posem en marxa per mirar de tirar endavant una renovació de decorats d'Els Pastorets que a dia d'avui els pocs que queden són pràcticament inservibles.
 • Thb
  €2,978 raised  
  €2,978 of €5,000 raised
  Only 25 days left
  Guspira és un joc de taula àgil, divertit i per a tota la família inspirat en els correfocs. Et posaràs a la pell d'una colla de diables amb l'objectiu de guanyar el màxim de correfocaires. Però vigila! A la ronda final figures com el Drac o la Víbria poden canviar-ho tot! T’hi atreveixes??
 • Thb
  €4,833 raised  
  €4,833 of €3,810 raised
  Only 10 days left
  Femcees Feminist Flow is a rap compilation that promote Calala-Women's Fund with the support of La Tuerka and the collaboration of 13 groups and femcees (women rappers) that join their flow to support feminist and human rights women defenders’ groups and networks from Spain and Latin America.
 • Thb
  €3,220 raised  
  €3,220 of €6,700 raised
  Only 10 days left
  Escuela de Artes Escénicas para personas con discapacidad intelectual. Un espacio donde aprender el oficio del teatro y la creación de espectáculos. Os necesitamos para cumplir este sueño y trabajar por la INCLUSIÓN, AUTONOMÍA, TALENTO, DESARROLLO PERSONAL Y PROFESIONAL. Súbete a la Vía!!!
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €2,570 of €2,500 raised
  Finished
  Un documental etnogràfic que ens mostrarà la intensa activitat que, durant cinc mesos, realitzen els 50 homes cantaires del cor de Caramelles de Begues. Homes, música, assajos, concerts, convivència, menjars, festa i un viatge a Eivissa. Una peculiar tradició que perdura en un poble ja urbà.
 • Thb
  €380 of €1,200 raised
  Unsuccessful
  ¿Sabes cómo trabajan los Bancos de Alimentos? ¿Y lo que mueve a la gente a donar su tiempo para que funcionen? Como otras organizaciones, los Bancos de Alimentos no podrían salir adelante si no es gracias a sus Voluntari@s. Este es un homenaje a tod@s ell@s, así como a l@s Voluntari@s en general.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,115 of €3,000 raised
  Finished
  SOM és una experiència escènica creada col.lectivament per la Cia. Amantis i usuaris de l'Associació Alba de Tàrrega. SOM forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega. Es presentarà dins de la programació de Fira Tàrrega 2014.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,266 of €2,995 raised
  Finished
  “Jan, puges?” La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança. Volem que la història del Jan arribi ben lluny, ens ajudes a convertir-la en un llibre ?
 • Thb
  €2,505 of €12,000 raised
  Unsuccessful
  Viu de la mà de Comediants i de la Fundació Alícia un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec. Al Palau Robert de Barcelona, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins el Festival +GREC de Barcelna.

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!