comunitarios

210 projects

   
 • Thb
  €1,226 raised  
  €1,226 of €5,000 raised
  Only 36 days left
  Guspira és un joc de taula àgil, divertit i per a tota la família inspirat en els correfocs. Et posaràs a la pell d'una colla de diables amb l'objectiu de guanyar el màxim de correfocaires. Però vigila! A la ronda final figures com el Drac o la Víbria poden canviar-ho tot! T’hi atreveixes??
 • Thb
  €3,045 raised  
  €3,045 of €3,810 raised
  Only 21 days left
  Femcees Flow Feminista es un CD recopilatorio de rap que impulsamos Calala-Fondo de Mujeres con el apoyo de La Tuerka y la colaboración solidaria de 13 grupos y femcees (raperas) que unen sus rimas en beneficio de grupos y redes de mujeres feministas del Estado español y Latinoamérica.
 • Thb
  €940 raised  
  €940 of €6,700 raised
  Only 21 days left
  Escuela de Artes Escénicas para personas con discapacidad intelectual. Un espacio donde aprender el oficio del teatro y la creación de espectáculos. Os necesitamos para cumplir este sueño y trabajar por la INCLUSIÓN, AUTONOMÍA, TALENTO, DESARROLLO PERSONAL Y PROFESIONAL. Súbete a la Vía!!!
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €2,570 of €2,500 raised
  Finished
  Un documental etnogràfic que ens mostrarà la intensa activitat que, durant cinc mesos, realitzen els 50 homes cantaires del cor de Caramelles de Begues. Homes, música, assajos, concerts, convivència, menjars, festa i un viatge a Eivissa. Una peculiar tradició que perdura en un poble ja urbà.
 • Thb
  €380 of €1,200 raised
  Unsuccessful
  ¿Sabes cómo trabajan los Bancos de Alimentos? ¿Y lo que mueve a la gente a donar su tiempo para que funcionen? Como otras organizaciones, los Bancos de Alimentos no podrían salir adelante si no es gracias a sus Voluntari@s. Este es un homenaje a tod@s ell@s, así como a l@s Voluntari@s en general.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,115 of €3,000 raised
  Finished
  SOM és una experiència escènica creada col.lectivament per la Cia. Amantis i usuaris de l'Associació Alba de Tàrrega. SOM forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega. Es presentarà dins de la programació de Fira Tàrrega 2014.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,266 of €2,995 raised
  Finished
  “Jan, puges?” La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança. Volem que la història del Jan arribi ben lluny, ens ajudes a convertir-la en un llibre ?
 • Thb
  €2,505 of €12,000 raised
  Unsuccessful
  Viu de la mà de Comediants i de la Fundació Alícia un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec. Al Palau Robert de Barcelona, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins el Festival +GREC de Barcelna.
 • Thb
  €1,475 of €4,000 raised
  Unsuccessful
  La iMAGInada is a festival organized by a group of young people from Tarragona. This event intended to promote culture and succeed in the foundation of a space for the freedom of expression. Craft market, activities for the kids/families, forum and alternative therapies space, street shows, concerts

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!