comunitarios

207 projects

   
 • Thb
  €1,615 raised  
  €1,615 of €2,500 raised
  Only 13 days left
  Un documental etnogràfic que ens mostrarà la intensa activitat que, durant cinc mesos, realitzen els 50 homes cantaires del cor de Caramelles de Begues. Homes, música, assajos, concerts, convivència, menjars, festa i un viatge a Eivissa. Una peculiar tradició que perdura en un poble ja urbà.
 • Thb
  €380 of €1,200 raised
  Unsuccessful
  ¿Sabes cómo trabajan los Bancos de Alimentos? ¿Y lo que mueve a la gente a donar su tiempo para que funcionen? Como otras organizaciones, los Bancos de Alimentos no podrían salir adelante si no es gracias a sus Voluntari@s. Este es un homenaje a tod@s ell@s, así como a l@s Voluntari@s en general.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,115 of €3,000 raised
  Finished
  SOM és una experiència escènica creada col.lectivament per la Cia. Amantis i usuaris de l'Associació Alba de Tàrrega. SOM forma part del programa de Suport a la Creació a la modalitat de Laboratori de Creació de la Fira Tàrrega. Es presentarà dins de la programació de Fira Tàrrega 2014.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €3,266 of €2,995 raised
  Finished
  “Jan, puges?” La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança. Volem que la història del Jan arribi ben lluny, ens ajudes a convertir-la en un llibre ?
 • Thb
  €2,505 of €12,000 raised
  Unsuccessful
  Viu de la mà de Comediants i de la Fundació Alícia un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec. Al Palau Robert de Barcelona, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins el Festival +GREC de Barcelna.
 • Thb
  €1,475 of €4,000 raised
  Unsuccessful
  La iMAGInada is a festival organized by a group of young people from Tarragona. This event intended to promote culture and succeed in the foundation of a space for the freedom of expression. Craft market, activities for the kids/families, forum and alternative therapies space, street shows, concerts
 • Thb
  €1,650 of €3,800 raised
  Unsuccessful
  Volem elaborar una pàgina web que sigui veritablement un canal de comunicació i d’apropament, així com un mitjà de difusió de les activitats que duu a terme la Fundació Catalunya-Amèrica. Pensem que el micromecenatge ofereix a moltes persones la possibilitat de participar-hi.
 • Thb
  €1,840 of €8,400 raised
  Unsuccessful
  Off remodela su teatro, sus camerinos y su ambigú, ademas de modernizar la iluminación escénica, dando la posibilidad a todo el mundo de poner Nombre a una de las nuevas butacas.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €6,410 of €5,900 raised
  Finished
  “Kumo” es un bello cuento sobre la relación entrañable entre un niño muy especial y un caballo que invita a reflexionar y a descubrir los increíbles beneficios de la interacción con los animales.Fundación TAS quiere contribuir a un mundo más respetuoso con las diferencias ¿Nos ayudas a conseguirlo?

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!