2013 was an amazing year! Discover what we've done together Go!
Close

comunitarios

204 projects

   
 • Thb
  €2,308 raised  
  €2,308 of €2,995 raised
  Only 18 days left
  “Jan, puges?” La història del Jan és un conte ple de reptes i descobertes, però sobretot és un conte sobre els valors que podem trobar en tota colla castellera: Esforç, tenacitat, solidaritat i confiança. Volem que la història del Jan arribi ben lluny, ens ajudes a convertir-la en un llibre ?
 • Thb
  €2,505 of €12,000 raised
  Unsuccessful
  Viu de la mà de Comediants i de la Fundació Alícia un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec. Al Palau Robert de Barcelona, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins el Festival +GREC de Barcelna.
 • Thb
  €1,400 raised  
  €1,400 of €4,000 raised
  Only 2 days left
  La iMAGInada is a festival organized by a group of young people from Tarragona. This event intended to promote culture and succeed in the foundation of a space for the freedom of expression. Craft market, activities for the kids/families, forum and alternative therapies space, street shows, concerts
 • Thb
  €1,650 of €3,800 raised
  Unsuccessful
  Volem elaborar una pàgina web que sigui veritablement un canal de comunicació i d’apropament, així com un mitjà de difusió de les activitats que duu a terme la Fundació Catalunya-Amèrica. Pensem que el micromecenatge ofereix a moltes persones la possibilitat de participar-hi.
 • Thb
  €1,840 of €8,400 raised
  Unsuccessful
  Off remodela su teatro, sus camerinos y su ambigú, ademas de modernizar la iluminación escénica, dando la posibilidad a todo el mundo de poner Nombre a una de las nuevas butacas.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €6,410 of €5,900 raised
  Finished
  “Kumo” es un bello cuento sobre la relación entrañable entre un niño muy especial y un caballo que invita a reflexionar y a descubrir los increíbles beneficios de la interacción con los animales.Fundación TAS quiere contribuir a un mundo más respetuoso con las diferencias ¿Nos ayudas a conseguirlo?
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €805 of €750 raised
  Finished
  Construirem un cub de 4x4x4m amb 7000 globus de colors, formant una estelada gegant en 3D. Això serà el proper 12/7/14 a Santa Eulàlia de Puig-oriol. Aquesta acció la fem en defensa del Dret a Decidir de tots els catalans. Volem votar el 9NOV2014 perquè Catalunya esdevingui una nació independen
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €18,467 of €15,000 raised
  Finished
  Ene kantak ekimena Euskalerria Irratiaren aldeko CD-DVDa sortzen ari da: haurrentzako 20 kanta, itsasoari buruzkoak. Eta beste horrenbeste bideoklip.Denak pertsona ezagunak abestuak. Urrian CD-DVDa dendetan salgai jarri nahi dugu, baina horretarako dirua aurreratuko diguten 1.000 erosle behar ditugu
 • Thb
  €795 of €4,660 raised
  Unsuccessful
  Ressò som un equip d'estudiants de la UPC que ens presentem a la competició internacional d'habitatge sostenible Solar Decathlon Europe. Només ens falta finançar el transport del nostre prototip fins Versalles! La teva ajuda és imprescindible per aconseguir-ho! Ens ajudes?

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!