comunitarios

225 projects

   
 • Thb
  €7,140 raised  
  €7,140 of €7,000 raised
  Only 29 days left
  Este é un proxecto de documentario sobre a realidade da xestión comunitaria dos montes en Galiza e Portugal que desenvolve a cooperativa Trespés. O documentario dirixido por Diana Toucedo, atópase en proceso de posprodución.
 • Thb
  €1,220 raised  
  €1,220 of €3,000 raised
  Only 22 days left
  "AdH Re-encuentro(s)" es un vídeo documental dedicado a recoger distintas iniciativas de carácter social, colectivo y colaborativo que se están desarrollando en este momento en la localidad de Alcalá de Henares (Madrid). Movimientos vecinales, sociales, personas auto-organizadas por el cambio.
 • Thb
  €960 raised  
  €960 of €950 raised
  Only 18 days left
  El documental recoge las claves y orígenes de una mascarada invernal perdida durante más de setenta años. Desde hace siglos, estos seres enmascarados cargados de cencerros corrían por las calles de Pedro Bernardo (Ávila), hasta que un decreto del franquismo les desterró de la cultura local.
 • Thb
  €340 raised  
  €340 of €1,500 raised
  Only 16 days left
  La Unió Musical de Muro vol retre-li un merescut homenatge a la il·lustre figura del mestre i compositor murer Francisco Esteve Pastor. És per açò que volem gravar un disc monogràfic amb part dels seus millors Pasdobles i Marxes Mores, i poder gaudir així de la seua música.
 • Thb
  €920 raised  
  €920 of €850 raised
  Only 26 hours left
  Primera biblioteca a Espanya oberta al públic especialitzada en ioga, amb més de 1000 llibres de ioga, espiritualitat i salut. En honor al nostre mestre, germà i amic Habib Ben Ammar Ben Mouldi.
 • Thb
  €12,580 raised  
  €12,580 of €12,000 raised
  Only 26 hours left
  Yes, we fuck" is a project-documentary that seeks to address sexuality in people with functional diversity, called disabled.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €7,095 of €6,000 raised
  Finished
  La Biblioteca-Arxiu Petro Nuez, que recull més de 100 anys d'història esperantista, necessita una remodelació a fons: calen prestatgeries noves i l'equipament informàtic necessari per catalogar-ne els fons, abans no es perdi una part fonamental de la història esperantista de Catalunya.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €1,535 of €1,457 raised
  Finished
  AixòNostre is a documentary film about the actual countryside society. The project explores the small town of Osor, with 380 people, located in the middle of the beauty mountains of Les Guilleries.
 • Thb
  100% recaudado Conseguido!
  €1,075 of €1,000 raised
  Finished
  Recuperar el BALL DEL GALL com a un element del calendari popular nadalenc de Mataró. Retrobar-nos tots els músics de MINISTRILS DE LA PALLA per celebrar el 20è aniversari del primer ball així com incorporar i transmetre el relleu a BARRAM, Associació Cultural.

Want to start a project?

 • How does it work?

  We offer a simple yet powerful way for artists, creators, designers, groups and others to fund their projects collectively. Our model lets them attract patrons who are looking for a new way to get involved in a cultural experience.
 • Who's it for?

  We're looking for all sorts of creators: designers, curators, travellers, painters, writers, filmmakers, photographers, musicians... In short, dreamers. Are you one of them?
 • Publish it on Verkami

  We’ll work on the project to sharpen its focus on its target community and ensure it reaches its goal. We’re passionate about doing our bit to help projects like yours come to life. Let’s get going!